reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madziulanataszawitaj witaj w klubie. U mnie z moim M jeżeli chodzi o kłotnie zawsze jest tak samo, nie da sie pogadać bo jak jest jakiś problem to w jego mniemaniu zawsze ja sobie go wymyślam a on nie ma zamiaru ani sie klócić ani dyskutować na ten temat a już broń Boże przyznać sie do błedu. Ja jestem nerwowa moze ale też nie umiem bardzo długo sie złościć wiec poprostu czeka aż mi przejdzie i zaczyna niby normalnie rozmawiać:wściekła/y: czasem ustąpie a czasem to mnie tak wkurza ze niewiem ale i tak w końcupłazem mu to uchodzi , juz brak mi siły do niego czasem :angry:

reklama
Dzień dobry dziewczynki :-)

malinka2109 i joanna73 witajcie

joe alex Sto lat dla twojego Piotrusia :-)

Jak jesteś głodna to myśl o potrawie, której nie lubisz ;-)

madziulanatasza My też mamy już schematyczne kłótnie :baffled: No ale jesteśmy razem 10 lat w tym 5 mieszkamy razem... Ale dzięki tamu, jak obydwoje zauważymy, że wchodzimy w schemat, to przechodzimy od razu do godzenia się bo nuda taka kłótnia :-D

U mnie tez paskudnie za oknem, siąpi i wieje :dry: Chyba znowu nie pójdziemy na spacer :baffled:

Witajcie brzuszki i wszystkie mamuśki:-)
Co na obiadek?Ja dziś zrobie rybke penie pójde na łatwizne i ją po prostu usmażę do tego ziemniaczki i surówka z kiszonej kapustki.Ale zrobie to dopiero jak się lepiej poczuje bo nie najlepiej dziś:no:ciągle wymiotuje ,mam mdłości ganiam tylko od kompa do łazienki i do łóżka(laptop by się przydał;-)) No niestety ciąze przechodze cięzko to już środek 12 tygodnia i codziennie mam mdłości i to oróznych porach dnia,dobrze (i nie dobrze)że nie pracuje i siedze w domku więc w każdej chwili moge się położyć.Ale czasem mam sposób na moje dolegliwości -polecam-mieszkam na wsi i jak mnie dopadają mdłości to wychodze na malutki spacerek koło domu świeże powietrze dobrze mi robi i szybko się wszystko uspokaja:tak:Ale dziś jest brzydko i nie chce mi się ubierać nadal biegam w piżamce.W czwartek ide do gin i mam nadzieje że przepisze mi coś innego na moje mdłości:tak:

bajorekaga tak, -j- będzie mieć cesarkę, bo dzidzia źle ułożona.

A ja opędzę dzisiaj obiad pomidorową z ryżem. M i tak wróci dopiero po 19 i będzie musiało mu wystarczyć :tak: No oczywiście moja Hela dostanie jeszcze kurczczka bo ona bez 2 dań to jest głodna :-D

MALINKA2109 jeszcze jakieś 3 tyg i mdłości przejdą dasz radę :) Na kiedy masz termin bo ja na 04 lipca.

Witam:-)
Ja mam dzisiaj mega dobry humor:tak::tak::tak:
Bylam z Wikusia znowu u kardiologa i serduszko jest w 100% zdrowe.Echo wyszlo bardzo dobrze i wady juz nie ma:-);-):tak:
Teraz kontrola dopiero za rok ,bo ma jeszcze niewinne szmery:tak:

Dostalam termin do szpitala z Klaudia na 4 marzec

BAJOREKAGA:-)Jak mnie moj M wkurzy to tez dlugo mi nie przechodzi.A pozniej ma etap podlizywania sie:tak:
Ja na obiad robie rosol bo wiem ze dzieciaki mi napewno zjedza

JOANNA:-)Duzo zdrowka dla coreczki;-)

JOE ALEX:-)Tak mi przykro z powodu smierci zony kolegi:-(I jeszcze ta dzidzia w brzuchu:-(Boze dlaczego tak sie dzieje:confused:

MALINKA 2109:-)Witaj;-)

witaj Malinka 2109 ja też jestem w 12 tygodniu ciąży i mdli mnie prawie cały dzień, wprawdzie bez powodu nie wymiotuje ale jak jak np przewijam swojego synka który jeszcze nie zawsze załatwia swoje potrzeby na nocnik to czasem mnie pociągnie,i przy paru innych rzeczach też a przed ciąża w życiu by mi sie to nie zdarzyło, no i niestety mój kochany syneczek nie bardzo pozwoli mi spokojnie o dowolnej porze sie położyc, bo wtedy ciągle coś chce:tak:. Tak że jeżeli to Twoje pierwsze dziecko to korzystaj bo ,przy drugim juz moze nie być tak dobrze:-)

Witaj DOWIKLA to cudownie że serduszko zdrowe,powód do świętowania!!!!:-D

O tak:-):tak:Bo tego badania balam sie najbardziej:tak::tak::tak:

A tak wogole to gratuluje slicznej malutkiej fasolki pod serduszkiem:tak:
Jesli chodzi o mdlosci i wymioty to ja je przechodzilam fatalnie:no:
Bralam czopki przeciwwymiotne Torecan bo bez nich to balam sie wyjsc z domu:tak:;-)

reklama
Do góry