reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Dziewczyny a czy któraś z Was posiada numer komórki do Post? Bo ja bym do niej napisała ale ani w Naszych Numerach Telefonów na zamkniętym ani na NK nie ma :-( Jeśli któraś z Was posiada to prosiłabym o jej numer na prv wtedy do Niej napisze.

reklama
Liwus, magdzik ma i pisała do niej, ale bez odzewu, co jest tym bardziej niepokojące:-(
U nas też dziś szaro, buro i ponuro, młoda cały dzień marudna potwornie, mąż podobnie:-p Na noc zapowiadają jakieś straszne śniegi.... oby bo przy tej listopadowej mżawce żyć się odechciewa:baffled:

Ja właśnie wróciłam do domku. Byłam u kumpeli pofarbować włosy, bo już nie moglam na siebie patrzeć:baffled: kolor mam taki sam, chodziło o to żeby odrosty pokryć.
POST- ODEZWIJ SIĘ!!! Bo my tu sie zamartwiamy:sorry2:
Kurcze, a może coś z Iką???

Dziewczyny ja tu ciągle zaglądam i czekam na wieści od Post, a tu cisza:baffled: jejku Post odezwij się w końcu:confused:
mój Syn zasnął po 18ej i śpi nadal:szok: coś czuje, że dzisiaj sobie powalczymy:baffled:

mój Syn zasnął po 18ej i śpi nadal:szok: coś czuje, że dzisiaj sobie powalczymy:baffled:

U nas podobnie , Adaś zasnął po 18:00 ale ja sadystyczna stwierdziłam ok. godziny 19:00 że trzeba dziecko wykąpać i niech sobie chłopak śpi. Tak więc obudziłam małego misia , wykąpałam , dałam kaszki i dziecko właśnie ponownie zasypia :happy:
Zobaczymy o której się obudzi byleby nie o 7:00 :-D Chyba zrobiłam się wygodna...

A u nas dziś było całkiem, całkiem i spacerek zaliczony.
Tak, Magdzik do Niej pisała...

Mała śpi, starszy zaraz idzie w kimę, więc komp mój ;-)

Moja dziś starym zwyczajem zasnęła około 15:00 - a dawno jej się to nie zdarzyło i to jeszcze w trakcie zabawy na macie:szok: a wcześniej spała do 13:00 z 2 godziny, więc byłam zdziwiona że tak wczesnie padła. Ale teraz od 16:00 nie spała już i ładnie sie bawiła, nawet nie marudziła za bardzo.
Teraz z tatą w kąpieli i zaraz do spania na noc. \
Ja mam jakąś książkę do czytania, więc na czas oglądania meczu przez M to ja sobie pewnie poczytam.

Ja właśnie wróciłam od rodzinki, byłam oczywiście sama. Moja mama miała znowu żale że tak rzadko przyjeżdżam, no ale przeżyłam. Mała pokazała co umie, łącznie z próbą wstania, co wszystkich zszokowało:szok:
Izabelka, doskonale Cię rozumiem. U mnie jest jeszcze trochę gorzej, bo mój M nie chce, żeby moja rodzinka do mnie przyjeżdżała:sad:. Mówi mi, że jak chce się z nimi spotkać, to mam sobie do nich jechać (czyt. nie za często, najlepiej raz na 1-2 miesiące,ale skutecznie wybijam mu to z głowy)

reklama
Do góry