reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

u nas bal przebierancow organizuje polski kosciol
bal odbecie sie w salce obok dla dzieciakow 22.02 wiec idzeimy troche kobitek poznam hani sie wybawi...
widze ze na romantyzm stwaiacie :-)

reklama
22,02 :) Moje imieniny :)

Przepraszam, ze sie nie odzywam, nie mam mozliwosci. Przeprowadzilam sie jednak, jest ok, ale nie przewiozlam tu swojego komputera przez pierwsze 2 dni, a po 3 moje rodzenstwo (ktore uzywalo go ciagle, mimo, ze mial zrabany procesor) doprowadzilo go do takiego stanu, ze niestety padl.
Bede wpadac tak czesto jak sie da :)
Widze, ze Klaavell jest :)

Musze juz leciec, ale jesli ktos ma jakis szczegolny biznes (chociaz nie sadze, ze to nastapi:p ) to na zamknietym dam swoj numer telefonu...

Melduję się wieczorowo. Dzis było dobrze. Mały cały czas mi bije Maję, albo ciągnie za włosy juz nie wiem jak mu wytłumaczyć ( ręcznie też) że tak nie wolno.......
Koło 17 ubrałam dzieci i poszły na 20 min na dwór, mały jeździł autem urodzinowym, ale kiedy był czas do domu, ryk nie z tej ziemi, chyba wszędzie go było słychać, więc wzielismy auto do domu. Pierwszy raz tak mocno płakał.

Asia super weekend Wam sie szykuje w górach.

Donkat z dziećmi, bo chcielismy by były z nami. Mimo, że trochę uciążliwe były, ale czas spędziliśmy razem a ich radośc na buźkach, nie do opisania i ten głośny śmiech,śpiew........

Musze juz leciec, ale jesli ktos ma jakis szczegolny biznes (chociaz nie sadze, ze to nastapi:p ) to na zamknietym dam swoj numer telefonu...

Podaj podaj bo znowu Nam znikniesz na długo i będziemy się martwić

jedziemy do Karpacza od piątku do poniedziałku tylko 4 dni ale dobre i to....

Udanego wypadu zyczę :-):-)

u nas bal przebierancow organizuje polski kosciol
bal odbecie sie w salce obok dla dzieciakow 22.02 wiec idzeimy troche kobitek poznam hani sie wybawi...
widze ze na romantyzm stwaiacie :-)

Ale fajnie u nas nie ma czegoś takiego a Hani w stroju wygląda bosko

mam chec skoczyc dzis kupic sobie czerowna farbe do wlosow i delikatnie odmienic moja szara-bura czuprynke;-)

anetasa, twoj szef ma racje, ja wlasnie po to mam samochod, a od usterek sa faceci:sorry2:

Czekamy na fotki z nowym image ;-)

A co do drugiej części wypowiedzi :zawstydzona/y::tak::tak::tak:

Psycholog juz zaklepnay na poniedzialek...smieje sie w duchu ze Stach jak w "Ameryce" ma swojego psychoterapeute...bo kobieta zajmuje se psychterapia dzieci i mlodziezy...i tez diagnoza psychoruchowa maluchow w wikeu 0-3. Zobaczymy!

musi być dobrze a wizyta na pewno Cię uspokoi

a co do spotkania to ok nie ważne która ważne że sobota

W czwartek jadę z J do Piły ( w czasie pracy, ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii ) i dokończę zakupy, żadnej kiecki nie było fajnej:no::no::no:
,

do Piły??? a nie do Gdańska :-);-)?

Nuska, Carioca - moze w te sobote wybierzemy sie do Edzia?

:-)

fajnie tak w domku z dzieckiem takim malutkim sobie pobyc
w sobote byłam na dyskotece miałbyc to wypad babski ale sie dzIewczyny wykruszyły i pojechałysmy we 3 ale B nie wytrzymał i pojechał za mną zdrajca miał dzieci pilnowac a on do dzieci sąsiada zawołał a sam w te pędy za mną
mi tez się marzą Agulka zakupki po butikach i chyba w piatek sie na takowe wybierzemy do szczecina do galaxy takie mega centrum handlowe

Co za cwana bestia:-D:-D:-D:-D

Nuśka w tym tygodniu jest kierunek Piła, więc korzystam,:tak: bo jak Maja była chora albo siedział w domu to nie było szansy na wyjazd w czasie pracy.
J ma auto słuzbwe 3 osobowe:sorry2:

witam wieczorkowo:-)
dzieciaki już spią:tak:mam troche zaleglości na innych wątkach więc zmykam nadrobić a później wracam:tak:
Gagulec jak wizyta u lekarza? możecie już chodzić na spacerki?
Hurdzia pytalaś kiedyś o film TO NIE TAK JAK MYŚLISZ KOTKU mam go już w swoim chomiku więc jeśli dalej jesteś chętna to zapraszam do mojego chomika no chyba że już go widzialaś:sorry2:ja wlaśnie go ściągam:-)
Asia życzę udanego wypadu w góry:happy:
dobra póki net mi dziala to lecę na inne wątki

reklama
Cześć Bbonki.
Przyszłam powiedzieć, ze moje dziecko jest zdrowe i mamy koniec kwarantanny:-) jutro pędzimy na spacer ( chyba ,że pogoda się zepsuje:crazy:). Jeszcze tylko do środy mamy brać antybiotyk, ale już nic w pleckach nie świszczy, nie piszczy etc.
Za to z teściem jest bardzo kiepsko i niestety będzie trzeba się chyba nastawiać na pogrzeb w niedalekiej przyszłości:baffled: Ma coś z pęcherzem ( nie wiem dokładnie co bo teściowa się nie dopytała:confused:) i kwalifikuje sie do zabiegu, ale serce za słabe i lekarze się boją więc starszy facet leży podpięty do kroplówki i tlenu i czeka na swoja chwilę:-( takie są realia.
A ja idę spać bo dopada mnie chyba jakieś przesilenie wiosenne- juz?-:confused: oczy szczypia, spać sie chce ( a rano o 5 wyspana:angry: gdzie moge jeszcze min godzinę spać)
A pochwalę się, ze rośnie mi mega lovelasik:baffled: dzisiaj w przychodni już sieobściskiwał z dziewczyna ( i to na oczach wszystkich!!:-D:-D). Było w poczekalni małzenstwo z dwójka dzieci, z czego dziewczynka mniej wiecej w wieku naszych skarbów. Zaczęło sieod kulturalnego przywitania sie -podali sobie pięknie rączki, później obmacanie nosa i oczek ( obu stronne) a na koniec obejmowanie sie za szyję - jak ja żałowałam, ze nie mam kamery:dry: Poprostu Boski widok:-) a cała poczekalnia zanosiła się od śmiechu. Na pozegnanie zaś było podanie sobie rączek, zrobienie papap i przesłanie buziaczka.:-)

Do góry