reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

A ja tradycyjnie z rana składam życzenia dla naszych dziewięciomiesięczniaków: Maksia i Darusia :-)
prezent misiek.gif

mam dziś kocioł w domu, więc będę wpadała na chwilkę.

reklama
Witam,

Na początek dołączam się do życzeń dla Maluchów

Kathy
- współczuję, jak coś się wali to wszystko na raz- skąd ja to znam, ale wiem też, ża jak jest już tragicznie to zaraz potem zaczyna się poprawiać

Iwonka i inne chorowitki- wracać do zdrówka!!!

Ja mam dziś denny dzień, nienawidzę takiej pogody, w lato lubię jak pada, ale teraz...brrrrrr...nieeeeeee...JA CHCĘ JUŻ WIOSNĘ!!! Mam dość wszystkiego, siedzenia w Warszawie, pogody, ogólnie siedzenia...chyba się umówię z kimś na piątek, albo sobotę (nie uznaję Walentynek- wychodzę z założenia, że przez cały rok należy wyznawać sobie miłość, a nie od święta).

Buziaki, Miłego Dnia...mam nadzieję, że Was nie dopadnie zimowo-wiosenna (nie wiem jak to nazwać) depresja

Dzień dobry!!
Życzę Wam wszystkim udanego dnia i ładnej pogody! U mnie pada deszczyk brzydki i chyba dzieci dziś zostaną w domu. Mam nadzieję, że uda mi się dziś szybko skończyć pracę i odprawić nianię do domu.

Pozdrawiam wszystkie mamy, dzieciaczki, i składam serdeczne życzenia dla wszystkich jubilatów!!

A ja tradycyjnie z rana składam życzenia dla naszych dziewięciomiesięczniaków: Maksia i Darusia :-)

Ja tez sie dolanczam:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

ja od samego rana mam doła, ale..."administracyjnego".
znowu o czymś zapomniałam. gubię się w tych wszystkich papierach.
miałam wrócić do pracy, ale odpuszczę to sobie na razie. :zawstydzona/y:

Kinia ja tez myslama ze wroce do pracy,tzn bede miec szanse ale wlasnieG zadzwonil i zamykaja za 2 tyg a ja mam urlop jeszcze 3,5 tyg:baffled::baffled::baffled::baffled:coz teraz czas na bezrobocie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
MIlego dnia zycze wszystkim;-);-);-)

I my tez slemy najlepsze zyczenia!

Witam.Ja sie czuje jeszcze gorzej,chyba poszlo mi na uszy,boli mnie glowa tez.Ja sie zastrzele.:crazy:Na 13:20 idziemy do lekarza na kontrol z dziewczynkami.Nadal kaszla i katar maja ale juz mniejszy o wiele mniejszy:tak:
Ja tez nie uznaje walentynek,moze gdybym byla nastolatka i miala chlopaka to wtedy tak ale teraz? A najlepszy jest moj malzonek,ktory zaproponowal mi kilka dni temu ze zawieziemy dzieciaki do tesciow a my sobie skoczymy w soboite na zakupy i ja sie rozerwe:szok: Nie dosc ze jak zwykle nie mysli ze nie mam zamiaru jeszcze z dziecmi nigdzie wychodzic,sa chore to bede cala w skowronkach jak milo spedze dzien w walentynki na zakupach:dry:

A i Avast dal komunikat ze zlapalismy wirusa komputerowego ROBAKA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mała śpi a ja czekam na info z centrum podpisów..
zaczęło chyba kropić znowu, więc nie idziemy na spacer :-(

Ja tez nie uznaje walentynek,moze gdybym byla nastolatka i miala chlopaka to wtedy tak ale teraz? A najlepszy jest moj malzonek,ktory zaproponowal mi kilka dni temu ze zawieziemy dzieciaki do tesciow a my sobie skoczymy w soboite na zakupy i ja sie rozerwe:szok: Nie dosc ze jak zwykle nie mysli ze nie mam zamiaru jeszcze z dziecmi nigdzie wychodzic,sa chore to bede cala w skowronkach jak milo spedze dzien w walentynki na zakupach:dry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
my też nie lubimy walentynek, bo to komercja.
ochodzę je jednak - w pewnym sensie - bo mam wtedy urodziny:-)
ja w walentynki będę grasowała po warszawie w samochodzie, więc chować się dziewczyny :tak:

Idę ćwiczyć brzuszki, jak tylko zaczynam liczyć to Hania polewa ze mnie i tak ćwiczę dodatkowe partie brzucha bo ćwicząc jeszcze się śmieję hahah:-D:-D:-D
dobrze, że mi przypomniałaś, bo ja tez muszę. a i jeszcze powinnam wyprac spodnie na siłownię..

no niech już ten mejl przyjdzie :-)

A ja lubie Walentynki choc do tej pory nie obchodzilam jakos specjanie tego dnia:sorry2::sorry2:zawsze albo bylam sama w tym okresie to moj byly tez romantykiem nie byl:no:ja to mam pecha chyba:baffled:teraz tez G romantykiem nie jest:no:jakos zawsze bylismy w pracy,jakies kwaity tylko i tyle:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Na urodziny kwiaty:baffled:zawsze na latwizne idzie:angry::angry:wiecie ze nawet nie bylam na takiej typowej randce,jakies kino czy cos innego:-:)-:)-(i chyba juz ni bede:baffled:Teraz 18go G ma urodziny i jakos zawsze do tej pory tego dnia byly klotnie:confused:juz mu powiedzialam ze o chyba jakas tradycja:sorry2:teraz beda 4,zobaczymy tym razem:sorry2:
Rozmarzylam sie:confused::confused::confused::confused:

Iwonka zdrowiejcie juz,biedne jestescie.Juz trzyma Was troche:baffled::sorry2:

ide robic obiadek.dzis sosik pieczarkowy i jeszcze nie zdecydowalam czy ziemniaki czy kopytka:-p:confused:zobaczymy na co Konrad pozwoli:sorry2:

reklama
Dołączam się dozyczeń oczywiście:tak:

A my w walentynki do kina idziemy. Ale mówiąc szczrze to był mój pomysł. Nie wiem czy mój mąz wpadłby na niego chcociaż zdarza mu się to;-) Przypominałyście mmi ze muszę zarezerwować bilet. Jeszcze nie wiem nawet co graja.

ha-NN-aH - a ja tez brzuszki robię. Ale ja to co 2 dzień bo ponoć tak powinno się robić, że niby lepsze efekty są:tak:

Do góry