Witam!
Po raz pierwszy przywędrowałam na ten wątek i tak się zastanawiam, czy mogłabym dołączyć?
Wprawdzie pracuję w weekendy, ale w tygodniu zdecydowanie jestem mamą siedzącą w domu! ;-):-):-)
Witaj:-):-):-)Jak najbardzie mozesz do nas dolaczyc

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam!
Po raz pierwszy przywędrowałam na ten wątek i tak się zastanawiam, czy mogłabym dołączyć?
Wprawdzie pracuję w weekendy, ale w tygodniu zdecydowanie jestem mamą siedzącą w domu! ;-):-):-)
Witaj:-):-):-)Jak najbardzie mozesz do nas dolaczyc![]()
witam drogie mamuśkiwreszcie Mati zasnol dzis byl strasznie marudny
a wiec ciezki dzien.ma 8 zebow i strasznie lubi gryść szczegulnie moje ramie:-(mam problem ostatnio wogule nie chce jesc niczego poza cycem.Ostatnio dopadla go grypa i niestety dostal antybiotyk myslalam ze to moze dlatego ale teraz jest zdrowy i wciaz nie skory do jedzenia ma 10 mies.i wiem ze musi jesc wiecej kabinuje zmieniam potrawy zupki i nic
moze sie obrazil za wpychanie wu szczykawki z lekarstwem
?moze mialyscie podobny problem?
Witam!
Witaj mój synek ma niecałe 7 miesięcy dwa tygodnie temu też miał grype i podawaliśmy antybiotyk i tez zabardzo nie chciał jesc tylko cyca jadł ale nie dużo.Dopiero pare dni po chorobie zaczą dobrze jesc cyca i zupki deserki wszystko co jadł przed chorobą.witam drogie mamuśkiwreszcie Mati zasnol dzis byl strasznie marudny
a wiec ciezki dzien.ma 8 zebow i strasznie lubi gryść szczegulnie moje ramie:-(mam problem ostatnio wogule nie chce jesc niczego poza cycem.Ostatnio dopadla go grypa i niestety dostal antybiotyk myslalam ze to moze dlatego ale teraz jest zdrowy i wciaz nie skory do jedzenia ma 10 mies.i wiem ze musi jesc wiecej kabinuje zmieniam potrawy zupki i nic
Witamy :-) dołączaj i zaglądaj częstoWitam!
Agnieszka moja OLiwka też przestałą mi jeść po chorobie.Chorowała ponad 2 ty na grypę i problem był masakryczny,cyrki przy kazdym jedzeniu,potrafiłą pół dnia nie jeść.Teraz juz jest lepiej ale juz nie ma takiego apetytu co wcześniej.Musisz odczekać,na pewno wszystko wróci no normy :-)witam drogie mamuśkiwreszcie Mati zasnol dzis byl strasznie marudny