reklama
Elma
Małgosia
Fajnie wam!
Mam nadzieje ze my też się gdzieś w tym roku wybierzemy bo siedzimy w domu jak kołki!
Ehhh tak to jest jak wiecznie brak kasy a mój małż najwięcej pracy z końmi ma latem bo co chwilę zawody i nie można przerwać treningu.
Mam nadzieje ze my też się gdzieś w tym roku wybierzemy bo siedzimy w domu jak kołki!

Ehhh tak to jest jak wiecznie brak kasy a mój małż najwięcej pracy z końmi ma latem bo co chwilę zawody i nie można przerwać treningu.

Elma
Małgosia
Zawze można się gdzieś jeszcze wybrać zaraz po sezonie. W tym roku też będziecie mieć agrowczasowiczów?
Na pewno będziemy przyjmować gości
Czeka nas ocieplenie i otynkowanie domu jesienią a turyści to dobre źródło dodatkowego dochodu. Chociaż płacimy za to brakiem intymności i prywatności w domu bo jak by na to nie patrzeć to ciągle ktoś obcy po domu mi chodzi i nie mogę sie czuć w nim swobodnie
Najfajniejsze są rodzinki w naszym wieku z małymi dziećmi bo w dzień dzieciaki rozrabiają a jak zasną to my z ich rodzicami "rozrabiamy" drinkujemy i grillujemy
Z jedną rodzinką cały czas utrzymujemy kontakt.Elma
Małgosia
Tylko że sezon zawodów kończy się pod koniec października i jest już bardzo zimno:-( A na pewno nie stać nas na wakacje za granicą. Ehhh muszę przeforsować chociaż parę dni nad morzem 

reklama
K
konto usuniete
Gość
Elma pare dni poza sezonem tez bardzo dobrze robi
my nadal bez planow i narazie jeszcze sobie poczekamy bo watpie czy uda sie cos odlozyc do wakacji

my nadal bez planow i narazie jeszcze sobie poczekamy bo watpie czy uda sie cos odlozyc do wakacji