reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

Wkurzają mnie takie komentarze... ja mam niewielki brzuszek, wód mam niedużo i dziecko "upchnięte" juz taki model jestem i koniec. A komentarze typu mały-duży tylko mnie wkurzają, bo się czuję odpowiedzialna, że ktoś sugeruje, że za mało utyłam :crazy: a to nie ode mnie zależy!

A za Ewelcie trzymam mocno kciuki! Ja zamawiam krótszy poród, drugi jest krótszy prawda?;-)

reklama
M*R* mnie tez Walenty zaskoczył seksikiem ale u nas na szczęście wszystko ok...a jak sie potem dobrze spało :DPs. ewelcia to na porodówce czy jak???

tak Ewelcia jest n porodówce, jechała do szpitala wczoraj o 6 rano :szok:. Idę teraz na wątek o nieobecnościach przeczytać co napisała :tak:

wpadłam tylko na chwilkę zobaczyć czy ewelcia już rozpakowana :-)
wczoraj Walentynki fajnie minęły siedzieliśmy z mężem w domciu i oglądaliśmy filmy później zamówiłam pizzę i tak siedzieliśmy do 1 w nocy ;-) przytulanek nie było bo zasnęłam :-p:baffled::-D

Ostatnia edycja:
ATsonia ewelcia pewnie już na porodówce bidulka tak ją meczą :eek:
Firehead mnie też wkurzają takie komentarze,sama mam niewielki brzuch a dzidzia podobno spora:szok:i jak to się ma do wielkosci wcale :tak:
edis i volcan kurujcie się bidulki,nie dosć że człowiekowi ciężko i źle to jeszcze choróbska się czepiają
mamusia cos wyglada na to że i u ciebie poród już blisko :-)
madzik_ mniam nalesniczki tylko niema komu zrobić
ogólnie żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce :-):-):-)

Hej no nie mogłam uwierzyć że nasze marcóweczki już . Wczoraj nie zaglądałam więc musiałam przeczytać z 10 stron ale numer z tymi naszymi mamusiami.
To cudnie że są następne ide na nieobecności zobaczyć co słychać .Moje Walentynki były takie sobie byliśmy na urodzinkach u mojej chrześniaczki i było ok, od męża dostałam lody no niby zawsze coś ale na wieczór się pokłuciliśmy więc jest lipa

Jejku już dwie z nas - ale to leci, no to pewnie ja tez niedługo -skoro mam termin na początku marca -
mam nadzieje,że u nowych mamusiek wszystko w porządku
:rofl2::rofl2::rofl2:
Trzymam mocniutko kciuki:-):-):-)
miłego dzionka i wieczorka...

Ewelcia :confused::confused::confused:

reklama
Biedna Ewelcia wiem jak się męczy też tak z pierwszym dzieckiem miałam :dry::sorry2:

wczoraj na walentynki miałam niespodziankę bo mąż wieczorem gdzieś złapał neta i mogliśmy sobie przynajmniej na gg popisać
a ja dziś zrobiłam sobie dzień dziecka, najpierw upiekłam ciasteczka francuskie, a na obiad zamówiłam pizzę :-D:-)

co do komentarzy o brzuchu to ja z kolei słyszę że mam za duży, ale mam to w nosie, ja duża jestem to i brzuch duży ;-):-D

wszystkim chorowitkom życzę dużo zdrówka :tak::-D

Do góry