reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2009

Ja moze i czasem i bym miala,ale moj sie boi ze dzidzie uszkodzi-mowie ze cos sobie ubzdural,ale on swoje no i co poradzic kiedy on przeciez wie lipiej...

Jak już jesteśmy przy mężach, to jak tam u Was z ochotą na przytulanki. Bo ja to moze z parę razy miałam , a tak to nic. Nawet mnie to wkurza.

reklama
Ja moze i czasem i bym miala,ale moj sie boi ze dzidzie uszkodzi-mowie ze cos sobie ubzdural,ale on swoje no i co poradzic kiedy on przeciez wie lipiej...

Kurcze, jak ja bym miała ochotę, a mąż takie rzeczy opowiadał, ze cos dzidzi zrobi, to byłby biedny :-D :-D

Ja mam nadzieję, ze jak dolegliwości miną i się lepiej poczuję to i ochota wróci. Ponoć drugi trymestr najlepszy :-). Chociaż w poprzedniej ciaży to przez cały czas ochoty było brak, ale to była inna bajka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no wlasnie a tek ja jestem biedna,mowie mu ze dzidzia tez czuje moja ochote a pozniej nerwy ze nic z tego,ale narazie nic z tego nie moge go przerobic ale moze jeszcze troche i sam nie wytrzyma...

Deli,ja tez cierpie na bole krzyza niestety trzeba duzo wypoczywac ale w moim przypadku nie bardzo sie da ,bo mam jeszcze Gosie i nie da mi za bardzo polezec,,,
No ja staram się dużo wypoczywać, ale czasami się nie da ;/.
No fakt wszystkie rzeczy przewoził nosił A, ja mu niektóre poskładałam i posegregowałam. No ale na zakupy samego go nie mogłam puścić ;/, a szkoda. W sumie też chce mieć jakiś wkład w domku.

A nie wiesz od czego zależy, że kręgosłup boli już tak wcześnie?

Jak już jesteśmy przy mężach, to jak tam u Was z ochotą na przytulanki. Bo ja to moze z parę razy miałam , a tak to nic. Nawet mnie to wkurza.
Mam niestety to samo.
Czasami nadzieje ochota, ale rzadko.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzidzia niby jeszcze nie uciska,aie robi sie tam miejsce i cos sie przestawia,u mnie w poprzedniej ciazy tez tak mialam i doktorka mowila ze niektore kobiety tak maja ze je boli od poczatku ciazy...po porodzie mi bol ustapil...

No ja staram się dużo wypoczywać, ale czasami się nie da ;/.
No fakt wszystkie rzeczy przewoził nosił A, ja mu niektóre poskładałam i posegregowałam. No ale na zakupy samego go nie mogłam puścić ;/, a szkoda. W sumie też chce mieć jakiś wkład w domku.

A nie wiesz od czego zależy, że kręgosłup boli już tak wcześnie?

reklama
Do góry