reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpień 2009

Już po sniadaniu:-). Dziękuję za życzenia dla Małej, wspominam własnie ja to było 2 lata temu jak o mały włos w samochodzie bym urodziła:szok:

reklama
Ja na szczescie w tym roku zadnych imprez nie przewiduje. Tzn. szykuja sie dwa sluby ale ja nie chce na nie jechac a wiec pierwszy w lipcu bede miec wymowke ze z brzuchem nie dam rady zwlaszcza ze to 300km dalej. Drugi we wrzesniu a wiec malenstwo za male:wściekła/y::wściekła/y:

Już po sniadaniu:-). Dziękuję za życzenia dla Małej, wspominam własnie ja to było 2 lata temu jak o mały włos w samochodzie bym urodziła:szok:
To fajny porod bys miala, miejsce urodzenia samochod hihihi:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SEMPE najlepsze zyczenia dla Twojej Córeczki :-):tak::-)

EFE wstrzymaj się do kwietnia z kiecka - ja jak byłam w ciąży z Anielka mieliśmy ślub naszego światka - efekt był taki, że miałam 3 sukienki z czego ostatnia kupowałam dzień przed ślubem. Najpierw jedna zrobiła sie za mała, potem druga :baffled: a kupowałam z zapasem przekonana, że nie da rady żeby sie za małe zrobiły :baffled: :baffled:

To tak ,jak ja wreszcie pozwolili mi dosiąść się do komputera i powoli nadrabiam zaległości czytelinicze.A swoją drogą to ja również będę musiała coś sobie kupić ,bo w maju komunia syna a pod koniec kwietnia slub znajomego ,gdzie M jest świadkiem .Myślałam ,że uda się nam jakoś wywinąć przynajmniej z jednej imprezy ,ale niestety:crazy:

Ja tez bede miala impreze-slub kolezanki z pracy w czerwcu i tez cos musze sobie wykombinowac,ale jeszcze czas no i natchnienia nie mam...

Ale mi się wspaniała końcówka tygodnia trafiła :no:. W czwartek goście, w piątek mama, a w sobotę teściowa :wściekła/y:. A kiedy czas na odpoczynek???

Cześć Dziewczynki :-)
Nie było mnie tu aż od piątku ale za to przychodzę z samymi dobrymi wieściami :tak:
Po badaniu USG okazało się że jest jedno dziecko i w dodatku rozwija sie prawidłowo, czyli nie jestem w 17 tygodniu, tak jak sugerował rozmiar macicy :confused:
Pani doktor powiedziała że widocznie na badaniu mogłam mieć pełny pecherz i dlatego macica sie podniosła, no ale wszystko jest ok. :happy:
A druga dobra wiadomośc to taka, że.....
w końcu powiedziałam szefowi w pracy :-) Same wiecie jak się bałam jego reakcji, a tym czasem on zareagował bardzo pozytywnie.
Powiedział że to wspaniała wiadomośc, że bardzo sie cieszy i z całego serca gratuluje :-)
Jak ja sie cieszę że już mam to za sobą :laugh2:

Deli chyba w nocy tylko ci pozostaje odpoczywac...na nowym mieszkaniu to teraz beda cie nachodzic i odwiedzac...

Ale mi się wspaniała końcówka tygodnia trafiła :no:. W czwartek goście, w piątek mama, a w sobotę teściowa :wściekła/y:. A kiedy czas na odpoczynek???

Cześć Dziewczynki :-)
Nie było mnie tu aż od piątku ale za to przychodzę z samymi dobrymi wieściami :tak:
Po badaniu USG okazało się że jest jedno dziecko i w dodatku rozwija sie prawidłowo, czyli nie jestem w 17 tygodniu, tak jak sugerował rozmiar macicy :confused:
Pani doktor powiedziała że widocznie na badaniu mogłam mieć pełny pecherz i dlatego macica sie podniosła, no ale wszystko jest ok. :happy:
A druga dobra wiadomośc to taka, że.....
w końcu powiedziałam szefowi w pracy :-) Same wiecie jak się bałam jego reakcji, a tym czasem on zareagował bardzo pozytywnie.
Powiedział że to wspaniała wiadomośc, że bardzo sie cieszy i z całego serca gratuluje :-)
Jak ja sie cieszę że już mam to za sobą :laugh2:
no widzisz,a tak sie nie potrzebnie stresowalas,ciesze sie ze poszlo wszystko dobrze...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry