reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Aha, no to może rzeczywiście to było najrozsądniejsze wyjście.
U mnie pościel też wybierał mój Tomaszek, mi się w prawdzie podobały inne, ale ustaliłam, że skoro ja wybieram model to on kolor (tak samo przy wózku, ja model on kolor). Ale te zielone miśki nie są takie złe. :-D

reklama
My też mamy zielony pokój, i powiem Ci, że chciałam inny kolor bo jak dla mnie będzie za zielono, :-D no ale powiedziałam, że skoro może wybrać, niech wybiera co chce. W realu rzeczywiście wygląda inaczej :-)
Mój Tomek to wszystko najchętniej do Małej kupował by zielone, :happy: aż się zdziwiłam, że wózek chciał czerwony :-D:-D

Eve my się zdecydowaliśmy na turystyczne, z racji wygody, też mamy małe mieszkanko, jak 2 lata temu urodziłam córcie to kupiliśmy takie tradycyjneze szczebelkami i młoda w ogóle nie chciała w nim spać. W końcu spała ze mną w łóżku, a w łóżeczku najczęściej sypiał kot, więc je sprzedałam. Teraz więc kupiliśmy turystyczne, jak młody też będzie taki uparty jak jego siostra to się je złoży i po kłopocie. :sorry2:

Irmaa tez mialam kupować to łózeczko ale w końcu kupiliśmy inne bo okazało się ze wymiar materacyka jest niestandardowy.:szok: Na allegro widzielismy tylko 120x60 z tych gryka//pianka.kokos albo wieksze. Chyba ze się docina z pianki. Poszukajcie lepiej wczesniej materacyka.

dzięki madzik, będę musiała sprawdzić. Tzn łóżeczko i tak już jest w domu, najwyżej nabiegam się teraz za materacem , ale przyznam się że nawet nie zwróciłam uwagi na wymiary, myślałam że wszystkie są robione standardowo :dry::sorry2:

dzięki madzik, będę musiała sprawdzić. Tzn łóżeczko i tak już jest w domu, najwyżej nabiegam się teraz za materacem , ale przyznam się że nawet nie zwróciłam uwagi na wymiary, myślałam że wszystkie są robione standardowo :dry::sorry2:

sprawdź koniecznie bo jak się pytałam o wymiar to mi odpisali że ma 110/70:-( mi tez któraś z dziewczyn na zakupowym na to zwróciła uwagę:tak:Może gdzieś na zamówienie się zamawia? Bo na allegro nie moge takiego znaleźć. Ja nie łaziłam po sklepach za materacami tylko allegro.A jak nie to tak jak pisałam wiem ze piankowy można też dociąć, bo nie wiem czy inne jest tak prosto..
Proponuje się wcześniej rozejrzeć bo te materace nowe śmierdza strasznie:baffled: nasz się wietrzy.

EVE sliczne te twoje lozeczko meza to masz zdolnego!! posciel rownie sliczna:-)
A co do lozeczka turystycznego.. to niezly pomysl zawsze mozna je wziasc ze soba;-)

Ja mam jeszcze zapakowane ale napewno juz na dniach bedziemy je skladac wtedy pstrykne jakas fotke:happy:

sprawdź koniecznie bo jak się pytałam o wymiar to mi odpisali że ma 110/70:-( mi tez któraś z dziewczyn na zakupowym na to zwróciła uwagę:tak:Może gdzieś na zamówienie się zamawia? Bo na allegro nie moge takiego znaleźć. Ja nie łaziłam po sklepach za materacami tylko allegro.A jak nie to tak jak pisałam wiem ze piankowy można też dociąć, bo nie wiem czy inne jest tak prosto..
Proponuje się wcześniej rozejrzeć bo te materace nowe śmierdza strasznie:baffled: nasz się wietrzy.
Eve mam chyba farta bo na allegro znalazłam aż 3 oferty, jakby jeszcze ktoś szukał to wstawiam linki:
Materac LUX 110x70 - łóżeczko turystyczne (553149465) - Aukcje internetowe Allegro

Materac kokos-pianka-gryka 110x70 Warszawa (553150337) - Aukcje internetowe Allegro

MATERAC KOKOS-PIANKA-GRYKA 110 x 70 x 9 cm (557461153) - Aukcje internetowe Allegro

reklama

ehh no to ja ślepa byłam:-( źle szukałam:-( kojec trochę droższy kupiłam(tyle ze z przesyłką już w cenie) ale widzę ze na jedno by wyszło bo materace tu o te kilka zł są z kolei droższe.
A tak mi się podobał ten kojec co zakupiłaś, bo miał tez wibracje i lampkę chyba no nie?? a mój nie ma tych bajerów (ja mam takie
ŁÓŻKO TUR. SIMBO_kolyska_przewijak_ wysylka 0zl (542366070) - Aukcje internetowe Allegro )

ja mam z tej firmy materac tylko 120x60 (odbieraliśmy osobiście bo to u rodziców w miescie , dla mnie jest Ok)
MATERAC KOKOS-PIANKA-GRYKA 110 x 70 x 9 cm (557461153) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry