reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

GOŚKA a nie miała Livka czasem trzydniówki?

ESIA takie histerie znane i mi :sorry2:

przybiła mnie wiadomość o Kamili Skolimowskiej :-( [*]

Ostatnia edycja:
reklama
Gingeros-jak dzis przeczytalam na onecie ta tragiczna wiadomosc to normalnie myslalam ze z kanapy nie wstane. Pamietam jak zaciskalam kciuki jak startowala w Sydney...taka mloda...straszne

Izka: może być dzisiaj :-) ja jestem z 19.12
a potem to 23.02 i 25.02 mi się podoba ;-);-)

ale Igorek sam zadecyduje :-):-)
niech sobie siedzi jak mu cieplutko i dobrze :-):-)

Pirzonek-nono, dobrze napisalas cieplutko, bo za oknem zdaje sie macie niezla zime. Moj szwagier urodzil sie 23 lutego i powiem Ci ze to oaza spokoju (czyli marzenie mlodej mamy :-) )

Izka: oby Iguś też był ostoja spokoju - przynajmniej jako bąk
bo inaczej ciemno widzę relacje nasze - Krzyś

ale przy takiej różnicy wieku chyba każdy sie tego boi najbardziej

Pirzonek-a jak Krzys reaguje na brzucholek? :-)

nie kuma tego
tzn wiesz ja mu mówię, ze tam braciszek jest, biorę jego rączkę i głaszczę, ale on czasem podbiega i mnie sam klepnie łapką
jak leżymy na podłodze to on chce na brzuchu siadać

także nie wiem jak to będzie ... przekonamy sie niebawem :blink:

Hehe, bedzie dobrze. Moj znajomy (ma 5 dzieciakow w roznych odstepach) mowi ze najlepsza jest roznica do 2 lat, co prawda poczatki bywaja ciezkie ale potem takie dzieciaczki sie super ze soba bawia, lepiej sie z rodzenstwem czuja i dogaduja niz z rodzicem. Ale fajowo takiego malego skrzacika bedziesz miala niedlugo, tyci tyci w okolicach 3 kilo :-) A moja wielka dziewuszka juz pod 12 ale to polecialo :-)

reklama
Pirzonek-trzymam kciuki za Igorka i za Ciebie. Lece spac bo mi zostalo 30 minut do godziny duchow :-) A mloda jest bezlitosna rano, pobudka 7:30 i ani minuty dluzej... :-) Buziaczki

Do góry