Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gingeros-jak dzis przeczytalam na onecie ta tragiczna wiadomosc to normalnie myslalam ze z kanapy nie wstane. Pamietam jak zaciskalam kciuki jak startowala w Sydney...taka mloda...straszne
Pirzonek-nono, dobrze napisalas cieplutko, bo za oknem zdaje sie macie niezla zime. Moj szwagier urodzil sie 23 lutego i powiem Ci ze to oaza spokoju (czyli marzenie mlodej mamy :-) )
nie kuma tego
tzn wiesz ja mu mówię, ze tam braciszek jest, biorę jego rączkę i głaszczę, ale on czasem podbiega i mnie sam klepnie łapką
jak leżymy na podłodze to on chce na brzuchu siadać
także nie wiem jak to będzie ... przekonamy sie niebawem
Hehe, bedzie dobrze. Moj znajomy (ma 5 dzieciakow w roznych odstepach) mowi ze najlepsza jest roznica do 2 lat, co prawda poczatki bywaja ciezkie ale potem takie dzieciaczki sie super ze soba bawia, lepiej sie z rodzenstwem czuja i dogaduja niz z rodzicem. Ale fajowo takiego malego skrzacika bedziesz miala niedlugo, tyci tyci w okolicach 3 kilo :-) A moja wielka dziewuszka juz pod 12 ale to polecialo :-)
Pirzonek-trzymam kciuki za Igorka i za Ciebie. Lece spac bo mi zostalo 30 minut do godziny duchow :-) A mloda jest bezlitosna rano, pobudka 7:30 i ani minuty dluzej... :-) Buziaczki