reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

reklama
jestem i padłam najpierw porzadki w domu potem obiad paczki a na koniec moj M stwierdzil ze wszystko odda za jednego faworka efekt ciasto z dwoch porcji i 2 godziny w kuchni nogi odmowily posluszenstwa ale tak to jest za glupote trzeba placic bylo mi pojsc i kupic zamiast samej robic :D

jestem i padłam najpierw porzadki w domu potem obiad paczki a na koniec moj M stwierdzil ze wszystko odda za jednego faworka efekt ciasto z dwoch porcji i 2 godziny w kuchni nogi odmowily posluszenstwa ale tak to jest za glupote trzeba placic bylo mi pojsc i kupic zamiast samej robic :D

Agatka, możesz dopisać swój wyczyn do wątku o kryzysie :-D:-D:-D

czesc dziewczyny:)) jestem tu nowa i mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona..;)) jestem w 22 tyg, termin na 23 czerwca - wg usg, mieszkam w irlandii i chetnie poklikam z mamuskami:)) pzdr:)*

Witaj na naszym forum :-)

No to nie jestes sama :-) Ja też dzisiaj zabrałam się za robienie faworków. Tak mi to szło, że dopiero godzinke temu skończylam :baffled: No i zamiast faworków to w sumie wyszły mi ... serduszka, nie chciało mi sie ich pleśc to wzielam zwyklą foremke od ciastek :sorry2: Ale tez dobre wyszły :tak::-)

czesc dziewczyny:)) jestem tu nowa i mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona..;)) jestem w 22 tyg, termin na 23 czerwca - wg usg, mieszkam w irlandii i chetnie poklikam z mamuskami:)) pzdr:)*
Czesc Malutka. Przyjmiemy Cie oczywiscie do naszego grona :)
A gdzie mieszkasz w Irlandii. Bo jest nas tu wiecej...

Tau-A ja według usg dziś mam 100-dniówkę.
Troszkę się juz denerwuje. Wszystko obmyślam , kompletuje wyprawkę. Nie wyobrażam sobie jakbym teraz nie miała ani jednego ciuszka. Dobrze,ze cos juz jest. Taka jestem panikara...
A w sumie licze na ten termin z OM- bo sie bronie i w sumie nie wiem jak to wszystko sie poukłada z tymi studiami.

Dzien doberek czerwcoweczki w ten mrozny poranek:-D
Kurcze chyba sie stresuje wizyta u lekarza...3majcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze;-) Ide na 15.30 wiec wieczorkiem jak wroce do domku to dam znac jak wizyta przebiegla.
Chyba sie za bardzo nie skupie dzisiaj na pracy wiec bede tu zagladac:-D
A wczoraj bylam u dentysty...troche bolalo ale z zabkami porzadek zrobiony, Pani doktor powiedziala ze czeka na mnie jeszcze przed porodem na kontrole;-)
No to milego dnia....

reklama
Do góry