dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witajcie Jakas zmeczona jestem Po tej nocy
Oli usnela na mleku o 20 a o 20,30 byl straszny ryk Masakra G ja uspakajal ale nic nie pomagalo Az o 21 zrobilam jej mleko gdzie godzine wczesniej jadla i na mleku usnela
Wstala o 2 szybkie mleko i pozniej o 5 Kupa,mleko i gadka i zasnela kolo 5,45 ale caly czas sie wiercila i ja nie moglam spac 
Teraz lezy w lozeczku ciekawe jak dlugo
G spal w osobnym pokoju przy uchylonych drzwiach I wiecie jak nadal tym jego wstretnym oddechem capi na cale mieszkanie Musze non stop wietszyc Na szczescie jest juz w pracy i nie musze go ogladac
Jak Oli mi pozwoli to was poczytam teraz ;-)
Oli usnela na mleku o 20 a o 20,30 byl straszny ryk Masakra G ja uspakajal ale nic nie pomagalo Az o 21 zrobilam jej mleko gdzie godzine wczesniej jadla i na mleku usnela
Wstala o 2 szybkie mleko i pozniej o 5 Kupa,mleko i gadka i zasnela kolo 5,45 ale caly czas sie wiercila i ja nie moglam spac 
Teraz lezy w lozeczku ciekawe jak dlugo
G spal w osobnym pokoju przy uchylonych drzwiach I wiecie jak nadal tym jego wstretnym oddechem capi na cale mieszkanie Musze non stop wietszyc Na szczescie jest juz w pracy i nie musze go ogladac

Jak Oli mi pozwoli to was poczytam teraz ;-)
Teraz piję kawkę,jem sniadanko,na które M nie może patrzeć...każdy ma swoje d
jak mozesz tak pisać. każdy ma złe dni. każdy ma chwilę słabości a dla Twojego dziecka i tak jesteś i zawsze będziesz najcudniejszą Mamą pod słońcem. Weź się w garść. Przytul swojego skarba i powiedz mu że go kochasz. Twoje wyciszenie przyniesie mu ulgę. nie martw się złe dni miną. po zimie zawsze przychodzi wiosna . Wkrótce życie znowu nabierze barw. Nie rezygnuj tylko przyjmij to co daje ci życie. Ząbkowanie kiedyś się przecież skończy :-) mój też marudzi, popłakuje. staram sie dlatego wymyslac jak najwiecej zabaw i zajęć żeby go od tego odciągnąć. Uśmiechnij się :-) Przyjaciele są obok, Twój Skarbuś jest obok. Masz nas i jak Ci źle to zawsze możesz sie nam wygadać :-) a teraz głowa do góry i proszę mi tu wiecej głupotek nie wypisywać ;-)
. Są takie momenty, że każdy ma dość, bo jak tu zapytać takie maleństwo jak mu pomóc. Każdy próbuje po omacku i albo zadziała albo nie. Kolki i ząbkowanie to najgorsze rzeczy jakie mogą się przytrafić, ale mijają i u Kacperka też przejdzie. Trudno coś doradzić, bo pewnie próbowałaś już wszystkiego 

, dziś nie lepszy, choć byliśmy na bilansie i Niutek ładnie skoczył z wagą 7200!
:-)Zajefajnie!!Mój Miki cały czas śmiga w rajtuzach i wyciera je w szybkim tempie w kroku,kurcze,taka siata we wszystkich,ze hej!!