a ja ide do outletuto w ramach spacerku dla dzidzi;-)
Zyczę milego spacerowania i superowskiego relaksiku, pogoda( przynajmniej u mnie) P.I.Ę.K.N.A, mrozek słoneczko.
Trzymajcie się cieplutki i nie zapomnij szalikai rekawiczek ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja ide do outletuto w ramach spacerku dla dzidzi;-)
Zyczę milego spacerowania i superowskiego relaksiku, pogoda( przynajmniej u mnie) P.I.Ę.K.N.A, mrozek słoneczko.
Trzymajcie się cieplutki i nie zapomnij szalikai rekawiczek ;-)
hej kobitki :-)
U mnie zima na 102!!!1:-) sniegu mnustwo i mrozek, szron ...piekna zima!!!
U mnie przydalyby się przytulanki, ale tak mnie wczoraj moj małżonek wkurzyl, ze dziekuję bardzo!!! niec nie będzie!!!!wrrrr
i o takie buty!!! napewno nic dzis nie gotuje!![]()
w tym tyg.lece do ginka zobaczymy co mi powie
Milego weekendu babeczki!!!!!!!!
U mnie przydalyby się przytulanki, ale tak mnie wczoraj moj małżonek wkurzyl, ze dziekuję bardzo!!! niec nie będzie!!!!wrrrr
i o takie buty!!! napewno nic dzis nie gotuje!![]()
w tym tyg.lece do ginka zobaczymy co mi powie![]()
Ach te chłopy zawsze z nimi jakies problemy, pocieszę cie bablyss, ze nie jestes sama, ja tez (szczególnie ostatnio) trace nerwy i cierpliwosc do swojego
Czasem mysle, ze faceci to naprawdę 100% dzieciaki tylko mocno przerośniete.![]()
Faceci to czasami myślą, ze są pępkiem świata!
Niech pogra w jakieś gry i się wyżyje, a nie swojej kobiecie złość pokazuje!