reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

nie nie dziwilo jej wiesz powiem ,ze jak mi powiedziala ,ze jest w ciazy to sama nie wierzylam :szok::tak::szok: (a powiedziala mi juz w 7miesiacu:szok:) wogole nie bylo nic widac :no: moze dlatego ,ze do najszczuplejszych nie nalezy .

reklama
Witam was wszystkie jestem pierwszy raz na tym forum i mam do was wszystkich ogromną prośbę. Poniżej jest link w który należy kliknąć aby dostawać słodycze dla swojego maleństwa
:-)
Jeśli zarejestrujecie się za pomocą tego linku to dostanę 25 pkt i moje dzieciazki dostaną paczuszkę ze słodyczami na święta:-) Proszę was gorąco o pomoc

www.FreeSweetSite.pl

Najlepsze życzenia urodzinowe dla dzisiejszych dwulatków
Tristanku, Piotrusiu, duuuużo uśmiechu i radości wam życzę!!!
madzik, ale masz artystkę z tym spacerem do babci :-D
a o kolejnym "mądrym" przepisie nie słyszałam i nie wiem czemu on ma służyć, no poza mniejszą liczbą wypłat z tytułu becikowego :angry:

miloku, cudne takie widoki muszą być :tak:
JMM, to nie przelewki z półpaścem :no:

a my urodziny robimy 8.03 :-)

Życzenia urodzinkowe oczywiście dla dzieciaczków. Dzisiaj jak Amcie kłądliśmy spać, to na dobranoc odpowiedziała "NANOC" Wogóle to za wszystko dziękuje "KUJE", prosi, przeprasza. Normalnie w szoku jestem

rybkami tak do śmiechu nie było, bo się bałam, że zachoruje sopelek:sorry2:
no ale teraz to zabawna historia:-D

a w ogóle to cwaniak nie pozwala mi szybko jeźdzć:szok: jak tylko włączam 4 bieg to hasełka: "Mamusiu powolutku, wieziesz Diodzię malutką":szok: "nie jedź szybko bo dziura" - jak już w nią wjadę:-D
jest gorsza niż mąż pod tym względem:szok:

Życzenia urodzinkowe oczywiście dla dzieciaczków. Dzisiaj jak Amcie kłądliśmy spać, to na dobranoc odpowiedziała "NANOC" Wogóle to za wszystko dziękuje "KUJE", prosi, przeprasza. Normalnie w szoku jestem

rozkoszne:-)
a mówisz jej jak coś dostanie: "co się mówi"?
ja tego nie lubię i po prostu odpowidam dziękuję, a Z nieproszona powtarza:tak:

Miloku hihih no to masz Straznika Malego:tak:
Moja Jula tez juz ładnie mowi "dziekuje","prosze",a dobranoc mowi wszystkim w dzien:-D:tak:
Fredzik my tez urodzinki robimy 8 marca:tak:
i jak dziewczynki sledziki na jutro zrobione ,ja zrobilam rybki po japonsku:tak:

reklama
słyszałyście o durnym przepisie, żeby dostać becikowe trzeba mieć kartę ciąży co najmniej od 10 tygodnia ciąży:baffled:

moim zdaniem to dość mądry przepis - ta cała podpita hołota nie będzie robić dzieci dla głupiego tysiąca, a jeśli już to przynajmniej będą musieli o to dziecko dbać i robić regularne badania i chodzić co 3-4 tygodnie na wizyty do ginekologa

a dla pozostałych matek to żaden problem, bo i tak chodzi się do lekarza na badania i usg, i tak ma się kartę ciąży, więc wg mnie to żaden dodatkowy problem

JMM gdzie idziesz do pracy? PÓŁPASIEC???

Do góry