reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej dziewczyny:-)
a ja w ogóle zapomniałam że były ostatki:-D a tak serio to byłam w pracy, wczoraj cały dzień tak sypało że ciężko mi było wieczorem wrócić, autobusy się spóźniały, ale bynajmniej nie musiałam tak jak kolega odśnieżać auta po 10 godz na parkingu:szok:
Ze spaniem w dzień to mam o tyle dobrze, że w żłobku Ignaś śpi zawsze między 12 a 13.30 a w domu to różnie: albo nie śpi wcale, albo zasypia późno (15-16) i potem są jazdy wieczorem, np wczoraj zasnął ok 22.
poza tym już 4 nocki spał w swoim łóżeczku i nie budził się do ok 5 rano:szok: aż mi głupio było jak się w nocy budziłam a jego nie ma:zawstydzona/y: podobno M czytał mu bajki, do oporu, czasem nawet 1,5 godz:baffled:

STO LAT STO LAT!!!!!!! DLA TRISTANKA I PIOTRUSIA

reklama
Witam

i serwuję co niektórym wodę z ogórków:-D

u nas jedzeniowe szaleństwa bo z dziećmi popić się nie da;-)

elaharZosia też się sama ubiera....kiedyś taka cisza w domu nastała...akurat coś robiłam w kuchni...wołam Zosiaaa - cisza. Szukam po domu już w panikę wpadłam. Zerkam przez drzwi wejściowe a moje dziecko na śniegu:szok: w bodach, rajtuzkach, gumiakach, czapce, szaliku i skarpetkach jako rękawiczkach. Trzęsię się z zimna i twierdzi, że idzie do babci:szok:
Bałam się, że chora będzie, ale w porządku.

Przekładam imprezę urodzinową na tą sobotę bo odwołali mi zajęcia:tak: 7 jestem na studiach więc cieżko by było coś przygotować. Teraz ferie to na spokojnie upichcę:-)
Od jutra piekę:-D

ale sie z zosi usmialam hehehe

tristan rozkochal sie calkowicie w swoim braciszku
przytula sie co chwile , caluje , a dzisiaj opowiadal mu bajke i spiewal kolysanke , zeby go brzuszek przestal bolec . az lzy wzruszenia splynely mi po policzku :-):-)
urodzinkowa imprezke robimy az za 2 tygodnie
robia u nas boiler i nie ma gdzie sie ryszyc. wszedzie rury i narzedzia
a za tydzien wszyscy 2 zmiane maja wiec sami bysmy swietowali

ale pustki:-:)szok:

milokuoj dla takich chwil warto żyć:-):-):-):rolleyes::rolleyes:
i spokój to u Was nie zagościł skoro nadal remonty:confused2:

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA NASZYCH SOLENIZANTÓW!!!!!!!

A ja sie pochwale :-) od jutra zaczynam prace :happy::happy::happy:
tylko że nie wiem jak dam radę bo dzisiaj bo dzisiaj byłam u lekarza i okazało sie że mam półpaśca :baffled:
ide robić kolacyjkę:-p

jmma to groźne - półpasiec??co będziesz robić??

słyszałyście o durnym przepisie, żeby dostać becikowe trzeba mieć kartę ciąży co najmniej od 10 tygodnia ciąży:baffled:

madzik - no faktycznie durny ten przepis:oo2: moja kolezanka dowiedziala sie ,ze jest w ciazy dopiero w 6 miesiacu :szok: ale to przez to ,ze miala problemy z zajsciem przez pare lat i nawet nie wpadla na to ,ze moze byc w ciazy :no:dopiero jak dobrze zaczela ruchy czuc to test zrobila :tak::-D:-Di w takim wypadku by becikowego nie dostala ?bezsens :dry:

reklama
madzik - no faktycznie durny ten przepis:oo2: moja kolezanka dowiedziala sie ,ze jest w ciazy dopiero w 6 miesiacu :szok: ale to przez to ,ze miala problemy z zajsciem przez pare lat i nawet nie wpadla na to ,ze moze byc w ciazy :no:dopiero jak dobrze zaczela ruchy czuc to test zrobila :tak::-D:-Di w takim wypadku by becikowego nie dostala ?bezsens :dry:

jeny ale numer:szok: 6 mc:szok:a nie dziwiło jej, że tyje:szok:

ja myślę, że będą kombinować i załatwiać zaświadczenia ze wsteczną datą...
sama bym tak robiła bo dowiedziałam się o ciąży w 6tyg. a na wizytę czekałam prawie 5:confused:

Do góry