reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:tak:
moja znów o 6 wstała a poszła spać po 22 bo byli u nas znajomi:tak: oczywiście łudziłam się że pośpimy dłużej:baffled: mojej córy poprzestawiało się od kiedy była chora:baffled: zawsze spała do 8 a tu teraz tak wczesnie ale w dzień śpi 2 godziny:tak:

Agutek sprzedała córkę więc szczęściara pośpi trochę:-D

reklama
i to jak....
leżę w łóżku i myślę "jest super

wstałam i zmieniłam zdanie....wróciłam znowu do łóżka
nie wiem kiedy będę w stanie odebrać dziecko :ninja2:

ale impreza czadowa była...normalnie jak z filmu :-p

dzieki dziewczyny za zyczonka i pamiec :-):-):-):-):-):-)

kaskada ja tez ledwo przytomna i calkiem zapomnialam ze to ostatki byly:rofl2:
moje chlopaki tez sie dzisiaj budzili co chwile . a w zasadzie jeden budzil grugiego ...
takim spospbem ledwo zyje :-:)rofl2:

agutek to ostatki zaliczone na plus :-):-) wyleguje si epuki mlodej nie ma :tak:

ewo moj maly znowu spi w dzien
odkad zaszlam w ciaze zaczelam go do tego zmuszac, tzn bujalam go w wozku az zasnal. wygodniej mi bylo bo moglam w tym czasie sobie odpoczac
za to kosztem dluzszego spanie rannego bo zamiast wstawac 9 ,10 to teraz wstaje o 7:sorry2::dry: a ja teraz moglabym spac rano :baffled::baffled::baffled:
ide na kawe bo padne :nerd:

:tak: Mi udało się kupić ostatnią, w mega rozwalonym pudełku, babka się smiała, że chyba nie biore jej na prezent:-D
Na allegro kosztuje teraz tyle :szok: Tablica 150 ELEMENTÓW INTERAKTYWNE CENTRUM NAUKI (561080832) - Aukcje internetowe Allegro

Takie coś CENTRUM MEDYCZNE młody lekarz!!! TYLKO 3 szt!! (562873593) - Aukcje internetowe Allegro kupiłam małej za 69zł, oczywiście nie wytrzymałam i dałam przed urodzinami. I w związku z tym, że ma wystarczająco dużo zabawek, chyba teraz nic jej nie kupię. Podkreslam - chyba.
Ps. Od babci córcia dostaje CODZIENNIE dwie kinder niespodzianki:szok: Prosiłam, żeby tyle jej tego nie kupowała, ale "ona tak się cieszy".

Ze spaniem corci nie pozostaje mi nic innego tylko się przyzwyczaić. A o spaniu do 9-10ej nie mam co marzyć, dziś wstała o 7ej.

reklama
Agutek no to witam w klubie.:-D Ja wczoraj byłam na drineczku z siostrą. Przyszłyśmy do domu i sobie poprawiłyśmy:-p
Laurze dzisiaj sie przysnęło godzinke od 10.30 do 11.30 i teraz ani myśli spać. Ciekawe kiedy zacznie byc marudna:baffled:

Do góry