reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam
moja o 6:30 :wściekła/y: i jeszcze przywędrowała do nas o 2:wściekła/y:
u nas tylko sypie i sypie:baffled: co rano wstaje to świeży śnieg:szok:

reklama
witam

Piotrek wstawał dzis w nocy 5 razy, płakał :-:)szok::no:, nie wiem czy to za smokiem, bo się poddałam i podałam mu ten smoczek, ale bez zmian:baffled: i tak się budził,
może to tylko zbieg okoliczności, bo widzę że wasze maluchy też miały ciężką noc:-(

a u nas tez biało, ale to tylko szadź:-D, a i tak jest bardzo ładnie i jeszcze świeci słoneczko:szok::tak:;-):-)

Dzień dobry:-)
a co to te nasze dzieciaczki takie niespokojne w nocy?
Agutek miłej zabawy :tak:
do nasz przyjechała moja siostra ciocia "Munia" więc Laurę mam z głowy bo nikogo poza nią nie widzi :-D

Napiszę jak było na spotkaniu u Kangura. Pani sobie "porozmawiała" z Karolkiem, popatrzyła jak się bawi i powiedziała, że jest wyjątkowo myślącym dzieckiem, dużo analizuje, kombinuje, szuka sobie zadań i że ładnie mówi. "Kurs" składa się z 15 spotkań po 1,5 godziny i warsztatów dla rodziców - propozycje zabaw itp. Pani ciepła, z fajnym podejściem, ogólnie odniosłam bardzo pozytywne wrażenie :tak:.

a u Nas wiosna :))))))))
sloneczko swieci i cieplutko juz jest :)))))))

moj tristano juz pomalu przestaje do nas przychodzic. przynajmiej ostatnie 4 noce nie przylazil. ale wstaje wczesnie bo o 7 , 7:30:-(

pierwsze zakupy z nowym wozkiem zaliczone i calkiem dalam rade :-) ale nie wchodzilam jak duzo ludzi bylo ;-);-)

reklama
Hej!

Wszystkie na ostatkach?
My jutro się bawimy:-) z dziećmi:-)

blueWranglery upolowałam we Wranglerze:-D w GK, dałam 119 zł:-)
Bardzo profesjonalnie brzmi Kangur. Nie jestem zaskoczona:tak:
Na pewno będziecie zadowoleni.

milokua jaki masz wózeczek?
100 lat na urodziny

Zosia śpi z nami co noc gdzieś od 2/3 także się już nie wypowiadam:dry:

Do góry