reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
a gdzie pracujesz?

mam uczennicę w bloku na Reymonta, przechodziłaś z Natalką

kasiadoveod września będzie chodzić tak na serio a teraz to wpadamy z odwiedzinami więc ciężko powiedzieć...będzie w grupie z 4 latkami więc trochę się obawiam jak się zaklimattyzuje

mam uczennicę w bloku na Reymonta, przechodziłaś z Natalką

kasiadoveod września będzie chodzić tak na serio a teraz to wpadamy z odwiedzinami więc ciężko powiedzieć...będzie w grupie z 4 latkami więc trochę się obawiam jak się zaklimattyzuje

z 4 latkami - to jest najmłodsza grupa?

A to nie ma u Was 3-latków? Powiem Ci ze 2 lata różnicy to sporo :-) I tu nawet nie chodzi o "nieporadzenie sobie" ale o dogadanie się i przebywanie z rówieśnikami ;-)

z 4 latkami - to jest najmłodsza grupa?

tak, w młodszej sa 2,5, 3,4 latki w starszej 5,6, także trudno jest zrobić zajęcia by były ciekawe dla jednych i drugich, ciekawe jak się to poniom udaje? muszę podejrzeć;-)

a czy u Waszych dzieci na sali jest tv?

A to nie ma u Was 3-latków? Powiem Ci ze 2 lata różnicy to sporo :-) I tu nawet nie chodzi o "nieporadzenie sobie" ale o dogadanie się i przebywanie z rówieśnikami ;-)

wiem wiem i tego się boję właśnie:sorry2: ale nie miałam żadnego wyboru odnośnie przedszkola:-(

no właśnie...tam jest u starszaków, a u maluchów nie wiem bo był remont, ale nie podoba mi się to:no:

choć ostatnio rozmawiałam kasiadovez tymi paniami z przedszkola Karolinki i one mówią, że mają tv i że jest niezbędny - do filmów edukacyjnych itp.

reklama
no właśnie...tam jest u starszaków, a u maluchów nie ma bo był remont, ale nie podoba mi się to:no:

choć ostatnio rozmawiałam kasiadovez tymi paniami z przedszkola Karolinki i one mówią, że mają tv i że jest niezbędny - do filmów edukacyjnych itp.

Karola mówi ze nie mają. Ja w sali nie widziałam. Może jest w starszych grupach :-) Jak filmy edukacyjne to przecież ok :-) Przecież w szkole tv też jest. Z tego co wiem słuchają bajek z płyt.

Do góry