reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

a Słodziutka to chyba zapomniała o nas:crazy:
pewnie bija sie z Wiesiem o kompa w koncu pewnie jej powiedzial ze chce zrobic randke w ciemno i spotkac ta jedna jedyna
ale zeby to wszystko ulatiwc powiem ze to ja i po kopocie
Koti gdzie Ty
i reszta dziewczynek nie karzcie mi wsyztskich wymieniac
bo ja to skleroza chodzaca jestem:happy::szok:

reklama
Chyba nie, on jakoś nie jest przekonany, a ja nie chcę go zmuszać.... Dam radę sama, wiem, ze inaczej byłoby razem, ale cóż, jak ma to robić na siłę, to lepiejżeby go tam nie było i tak go bardzo kocham :-)

Witam. Słuchajcie dziewczyny, przepraszam, ze przerywam pogaduszki ale czy którąś z Was po łyżeczkowaniu bolał brzuch. Może za mało czasu mineło, bo zabieg miałam w piatek, krwawienie ustaje ale miewam bardzo silne bóle brzucha. Czy to normalne? I na wypisie ze szpitala wyczytałam, że szyjka przepuszcza palec... Czy to może mieć jakis negatywny wpływ w przyszłości???

ja to bym ni chciala z M rodzic jakos tak nie wiem :)
Agusia mnie nic nie bolało podobno powinno sie dostac antybiotyk czy dostalas cos taiego

Agusia, nie masz za co przepraszać, mnie po zabiegu bolał brzuch tylko kilka godzin, a potem już nie, jeżeli jest to bardzo mocny ból, to może skontaktuj się z ginkiem

reklama
Do góry