reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
też myślałam o albomie ale ja w ogóle nie jestem systematyczna....:(
więc wiem że by sie zmarnował.... wolę zwykły albumik na zdjęcia gdzie można ewentualnie coś dopisać

dog niemiecki :) i to dziewczynka, chłopczyk to by jakieś 75 i więcej ważył :)

ja jestem zakochana w w dogach:)))... w ogóle lubię duże psy jak byłam mała mieliśmy owczarka kaukaskiego, teraz rodzice maja dobermana... kiedyś napewno będziemy mieć dużego fajnego psiaka tylko do tego musi być domek:))
na razie mamy małego kundelka :)) nie powiem ze kanapowca bo zarówno owczarek jak wpadał do domu tak i doberman na stałe w domu wyleguje się na kanapie... więc od rozmiaru to to nie zalezy:))
A jak bedzie Domek to będzie to własnie albo Dog albo Cano Corso:)

Hej dziewczyny, w końcu i my doczekaliśmy sie wózka, któy zamówiliśmy na początku stycznia :-).
Mieszkam na 1 piętrze bez windy więc zależało nam też, żeby był dosć lekki.

Załączniki

• DSC03151.jpg
    DSC03151.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 60
  • DSC03159.JPG
    DSC03159.JPG
    33,1 KB · Wyświetleń: 57
Sara, bardzo mi się ten Wasz album spodobał. chyba tez zamówię, mimo że już kupiłam. Ten mój jest właściwie tak na pierwszy rok życia, a ten Wasz widzę na 5 lat. Czy te pozostałe lata tez są tak wyeksponowane, czy najbardziej pierwszy rok??

co do zakupów, to ja obserwuję aukcję z fajnymi markowymi ciuszkami dla mojej niuni. Jak mi się uda, pokażę Wam co tam zakupiłam (mam nadzieję) :-)

reklama
Tez bym sie pochwalila wozeczkiem , ale nie mam mozliwosci zrobienia zdjec:-( aparat u tesciow i kicha. Wozek dla naszego synka za miomi placami kupil maz.To miala byc niespodzianka i powiem szczerze , ze choc bardzo sie balam i nie kupil takiego jaki chcialam to i tak jestem zadowolona i bardzo mi sie podoba.Zielono czarny i dosc lekki bo w werski glebokiej wazy 14 kg.

Do góry