wiktoria12
Mama i żona :)
Co ty mówisz fryzurka śliczna pasuje ci.
Mój mąż bardzo mi pomaga w opiece nad Emilką.Wprawdzie ma dopiero 10miesięcy ale jest bardzo ruchliwym dzieckiem.Chętnie przewija dziecko nie muszę go o to prosić(pampersy sam wyrzuca),kąpie ją,bawi się.Widzę że jestem szczęściarą mając takiego męża.:-)Zawsze powtarza mi,że MY mamy dziecko a nie tylko ja.
Witaj wśród nas zaglądaj często

z przyjemnością:
filety z kurczaka przekrawam na dwie części żeby był cieńszy, lekko rozbijam, posypuję ziołami (ja mam mieszankę włoską) lub czym kto lubi ale bez soli, przygotowuję panierkę: tarta bułka, odrobina mąki, czosnek granulowany i przyprawa do mięs knorr. masę szpinakową robię wcześniej żeby przestygła i zgęstniała (szpinak mrożony, czosnek, gałka muszkatołowa, sól, pieprz czosnkowy, śmietanka 18% do zup i sosów np. łaciata, ser pleśniowy i trójkącik serka topionego, wszystko przesmażam na maśle). masę nakładam na filety, zawijam i moczę w mleku i obtaczam ww panierce, smażę i gotowe. ja uwielbiam szpinak i moge jeść w każdym daniu, w piątek robiłam spaghetti ze szpinakiem stąd miałam już gotową masę do roladek.
Smacznego![]()
Przepis wygląda apetycznie musze sobie go przepisać i zrobić kiedyś.

Cześć dziewczyny ja dopiero teraz wczoraj uciekłam szybko bo nikogo nie było a jak sie okazuje to sporo tego dyło do czytania

a teraz troche odespałam bo noc miałam nie bardzo
Kamilek obudził mi sie o 2:30 i niespał do 4:00 ale byłam rano niewyspana.Kawke już wypiłam i teraz siedzimy a synek też by chciał po klikać

M też więc na pewno wypróbujemy