reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tak na szybko przed wyjściem. Kurcze, ciężko samej sobie zdjęcia robić

jednak mi się nie podoba. Może za miesiąc, jak odrosną. Wyglądam jak chłopak. Nawet makijaż nie pomógł:-)

Co ty mówisz fryzurka śliczna pasuje ci.
Mój mąż bardzo mi pomaga w opiece nad Emilką.Wprawdzie ma dopiero 10miesięcy ale jest bardzo ruchliwym dzieckiem.Chętnie przewija dziecko nie muszę go o to prosić(pampersy sam wyrzuca),kąpie ją,bawi się.Widzę że jestem szczęściarą mając takiego męża.:-)Zawsze powtarza mi,że MY mamy dziecko a nie tylko ja.

Witaj wśród nas zaglądaj często:-D
z przyjemnością:tak::tak::tak::
filety z kurczaka przekrawam na dwie części żeby był cieńszy, lekko rozbijam, posypuję ziołami (ja mam mieszankę włoską) lub czym kto lubi ale bez soli, przygotowuję panierkę: tarta bułka, odrobina mąki, czosnek granulowany i przyprawa do mięs knorr. masę szpinakową robię wcześniej żeby przestygła i zgęstniała (szpinak mrożony, czosnek, gałka muszkatołowa, sól, pieprz czosnkowy, śmietanka 18% do zup i sosów np. łaciata, ser pleśniowy i trójkącik serka topionego, wszystko przesmażam na maśle). masę nakładam na filety, zawijam i moczę w mleku i obtaczam ww panierce, smażę i gotowe. ja uwielbiam szpinak i moge jeść w każdym daniu, w piątek robiłam spaghetti ze szpinakiem stąd miałam już gotową masę do roladek.
Smacznego:tak::-D:tak:

Przepis wygląda apetycznie musze sobie go przepisać i zrobić kiedyś.:tak::tak:

Cześć dziewczyny ja dopiero teraz wczoraj uciekłam szybko bo nikogo nie było a jak sie okazuje to sporo tego dyło do czytania:szok::szok:a teraz troche odespałam bo noc miałam nie bardzo:wściekła/y:Kamilek obudził mi sie o 2:30 i niespał do 4:00 ale byłam rano niewyspana.Kawke już wypiłam i teraz siedzimy a synek też by chciał po klikać:szok::szok::-D:-D:-D

reklama
a Antek szuka zebow marudny placzliwy piesci w buzi malo spi slinotok na maxa jak ja bym chciala zeby mial juz te zeby i bylo by po bolu:tak:

Nasz synek też tak ma tylko że w nocy spi ale slini sie strasznie w ciągu dnia trzeba go przebierać minimum 3-razy:szok::szok:a zębów nie widać.
A jest tu kto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mamo helenki a jakieś namiary na NK.
Anka śliczny brzuszek miałaś i pasował ci .

Ostatnia edycja:
z przyjemnością:tak::tak::tak::
filety z kurczaka przekrawam na dwie części żeby był cieńszy, lekko rozbijam, posypuję ziołami (ja mam mieszankę włoską) lub czym kto lubi ale bez soli, przygotowuję panierkę: tarta bułka, odrobina mąki, czosnek granulowany i przyprawa do mięs knorr. masę szpinakową robię wcześniej żeby przestygła i zgęstniała (szpinak mrożony, czosnek, gałka muszkatołowa, sól, pieprz czosnkowy, śmietanka 18% do zup i sosów np. łaciata, ser pleśniowy i trójkącik serka topionego, wszystko przesmażam na maśle). masę nakładam na filety, zawijam i moczę w mleku i obtaczam ww panierce, smażę i gotowe. ja uwielbiam szpinak i moge jeść w każdym daniu, w piątek robiłam spaghetti ze szpinakiem stąd miałam już gotową masę do roladek.
Smacznego:tak::-D:tak:

A ten ser pleśniowy, jakis konkretny bo ja to przeważnie w lodówce mam bree :confused:

Ja też uwielbiam szpinak, i czosnek :rofl2: M też więc na pewno wypróbujemy

Mój mąż bardzo mi pomaga w opiece nad Emilką.Wprawdzie ma dopiero 10miesięcy ale jest bardzo ruchliwym dzieckiem.Chętnie przewija dziecko nie muszę go o to prosić(pampersy sam wyrzuca),kąpie ją,bawi się.Widzę że jestem szczęściarą mając takiego męża.:-)Zawsze powtarza mi,że MY mamy dziecko a nie tylko ja.
Hej miło mi Cię poznać !!Super że masz takiego fajnego męża ,ale mój też jest niezły:-):-):-):-)
luna a fryzurka fajna ja tez musze obciac wlosy bo mi wypadAaja garsciami tylko nie wiem jak
Luna WŁOSKI OK,ale wiem o co ci chodzi ja jak miałam takie krótkie też czułam się jak chłopak ,ale moment odrosną:-)Malinka no co ty ,bierz się za siebie dziewczyn i gnaj do fryza wycieniuj skróć i zacznij łykać witaminy ,bo ciąża i odchudzanie i przedwiośnie i proszę oto efekty,a musisz być boska na wiosnę;-)
a Antek szuka zebow marudny placzliwy piesci w buzi malo spi slinotok na maxa jak ja bym chciala zeby mial juz te zeby i bylo by po bolu:tak:
Nie zazdroszczę ,ale jeszcze nie mogę CI przebaczyć ,że go wcoraj wysłałaś na spacer jak ja wpadłam do ciebie:tak::tak:
Ja jutro pobędę na b b więcej opowiem co u ortopedy było ,dzisiaj fantastyczny dzień byliśmy na spacerku długim i na wycieczce w Międzyzdrojach,a obiad dopiero się robi,ale raz nie zawsze lece bo Mna mnie krzyczy ,że musi sam pić kawe ,bo komp stacjonarny i w sypialni stoi niestety:-)

reklama

No to taki mąż to skarb.A jak masz konto na naszej klasie to prosze namiary na ciebie bo to już taka tradycja że dziewczyny z BB są znajomymi na NK. pozdrawiam:-)

Do góry