reklama

madziulanatasza
Fanka BB :)
gdzie nowi chirurdzy lecą ???nowi na fox life się mają zacząc za tydzień ????4 seria???Ja też lubie 39 i pół.Ale chirurdzy już idą nowe odcinki już prawie miesiąc ja oglądam i zawsze nie moge sie doczekac nastepnego odcinka.Dobrze że napisałyście że idzie 39ipół bo bym przegapiła
agnes ja też ja teżA ja sie nie mogę doczekać srody,bo zaczyna sie nowa eycja " YOU CAN DANCE"
uwielbiam to

no i EGUROLA  a ja na nigo mogę patrzyć godzinam tak mi się podoba a jak mówi to mi kolana miękną
 no i EGUROLA  a ja na nigo mogę patrzyć godzinam tak mi się podoba a jak mówi to mi kolana miękną

no i coś mnie z nim łączy jego córeczka urodziła sie tak jak mój antoś 13 listopada
 no i coś mnie z nim łączy jego córeczka urodziła sie tak jak mój antoś 13 listopada

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
madziulanatasza  a która seria chirurgów ma byc?ja sciagam sobie 5 na bieżąco z sieci:-)wszytskie poprzednie obejrzałam:-)
ja czekam na wiosne i wskocze na rowerek...
teraz mam depresje zimowa i nic mi sie nie chce.pisze ta niesczesna prace a okna mam takie brudne ze szok

wiosny nie bedzie przez nie widac.a do swiat za daleko zeby tak zostawic.

teraz mam depresje zimowa i nic mi sie nie chce.pisze ta niesczesna prace a okna mam takie brudne ze szok

wiosny nie bedzie przez nie widac.a do swiat za daleko zeby tak zostawic.wiktoria12
Mama i żona :)
gdzie nowi chirurdzy lecą ???nowi na fox life się mają zacząc za tydzień ????4 seria???
W polsacie
wiktoria12
Mama i żona :)
Anka dobrej nocy:-)

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
kurcze wazylam sie wczoraj u mamy i stanelam na 62kg

madziulanatasza
Fanka BB :)
nie jestem pewna cholercia czy 4 czy piąta ,ale na polsacie ifox life aktualnie to same powtórki ,chyba jednak 5,głowy nie dam,na pewno 5 seria ...sprawdziłam właśniemadziulanatasza a która seria chirurgów ma byc?ja sciagam sobie 5 na bieżąco z sieci:-)wszytskie poprzednie obejrzałam:-)
teraz mam depresje zimowa i nic mi sie nie chce.pisze ta niesczesna prace a okna mam takie brudne ze szokwiosny nie bedzie przez nie widac.a do swiat za daleko zeby tak zostawic.
reklama

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
nie jestem pewna cholercia czy 4 czy piąta ,ale na polsacie ifox life aktualnie to same powtórki ,chyba jednak 5,głowy nie dam,na pewno 5 seria ...sprawdziłam właśnie
aaaaaaaaa ja mama 16odcinkow z 5 serii:-):-):-):-)tyle ze z napisami.teraz czekam na kolejne.oj dzieje sie dzieje:-)

Podziel się: