reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
I Ty się kochana dziwisz, ze Go jeszcze nie ma??!!;-)
Dzień wypłaty to święto...niekoniecznie w domu.
Po ostatnim suszeniu głowy, to raczej wątpię ;-)

mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
O kurcze!
Ale Wy dziewczyny tu piszecie tyle, że czytać nie nadążam. Jeszcze mam mały problem z połapaniem się, kto, jak i kiedy, więc będę na razie pisać ogólnie.
My też dziś spacerek zaliczyliśmy. Wojtek hasał na placyku zabaw, nawet pozwoliłam mu troszki połazić za rączki. Strasznie mu się podobało, huśtawki, zjeżdżalnia no i dzieci, z którymi niestety na razie kontakt ma marny.
W piątek byłam z Wojtuniem na zajęciach ruchowych dla 6-12 miesięczniaków. Zależało mi najbardziej na integracji maluchów, ale były tylko 2 dziewczynki dużo starsze ( jedna 16 -miesiecy!) i pięciomiesięczny Mateuszek, który leżał cały czas na macie. Zajęcia wypadły blado, oprócz 3 piosenek z pokazywaniem i podnoszeniem dzieciaków, były jeszcze zabawy w przechodzenie przez przeszkody, a potem to dzieciaki zostały wsadzone do baseniku z piłkami i tam spędzały resztę czasu czyli jakieś 30 min. Koszt tych niesamowicie "rozwijających" zajęć to 25 zł - 1h.
Niestety mówimy NIE i szukamy dalej, może się coś jeszcze trafi fajnego w okolicy.
My też z Wojtkiem dołączamy się do życzeń dla Mateuszka!!!!:-)
Ale Wy dziewczyny tu piszecie tyle, że czytać nie nadążam. Jeszcze mam mały problem z połapaniem się, kto, jak i kiedy, więc będę na razie pisać ogólnie.
My też dziś spacerek zaliczyliśmy. Wojtek hasał na placyku zabaw, nawet pozwoliłam mu troszki połazić za rączki. Strasznie mu się podobało, huśtawki, zjeżdżalnia no i dzieci, z którymi niestety na razie kontakt ma marny.
W piątek byłam z Wojtuniem na zajęciach ruchowych dla 6-12 miesięczniaków. Zależało mi najbardziej na integracji maluchów, ale były tylko 2 dziewczynki dużo starsze ( jedna 16 -miesiecy!) i pięciomiesięczny Mateuszek, który leżał cały czas na macie. Zajęcia wypadły blado, oprócz 3 piosenek z pokazywaniem i podnoszeniem dzieciaków, były jeszcze zabawy w przechodzenie przez przeszkody, a potem to dzieciaki zostały wsadzone do baseniku z piłkami i tam spędzały resztę czasu czyli jakieś 30 min. Koszt tych niesamowicie "rozwijających" zajęć to 25 zł - 1h.
Niestety mówimy NIE i szukamy dalej, może się coś jeszcze trafi fajnego w okolicy.
My też z Wojtkiem dołączamy się do życzeń dla Mateuszka!!!!:-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
I Ty się kochana dziwisz, ze Go jeszcze nie ma??!!;-)
Dzień wypłaty to święto...niekoniecznie w domu.
Po ostatnim suszeniu głowy, to raczej wątpię ;-)![]()
Mata ma racje

Mejdia rzeczywiście koszta niezłe

Już nie wiem co mam robic, Barta wsadziłam do łózeczka ale zaczyna marudzic już nie wiem co mam z nim robic...

magdalenkakol
Fan(ka)
Witajcie.Moj syn wczoraj przeszedl samego siebie Dzisiaj jest lepiej ale nioe mam czasu popisac.Brakuje mi tego noo ale moze bedzie lepiej jak maz do pracy pojedzie.
kasiau30
Czerwcowa mama'08
A ja wróciłam z pracy , obiadek i na miasto. Mała ryczała 10 min i usnęła więc można było połazić po sklepach. Kupiłam nocnik, kubek niekapek i łyżeczkę nową bo starą m złamał. Jak na razie nie łapie za bardzo o co kaman z kubkiem , trochę jej poleci ale raczej gryzie końcówkę. A i jeszcze szczoteczkę do zebolków - też dla małej
Daruunia super że wózek się sprawdza - o ile masz mniej do dźwigania , co ?
Aniknulka - fajnie że dobre wieści od lekarza - zdrówka dla Jasia
Właśnie Ola zrobiła pierwsze siuśki do nocnika
Daruunia super że wózek się sprawdza - o ile masz mniej do dźwigania , co ?
Aniknulka - fajnie że dobre wieści od lekarza - zdrówka dla Jasia
Właśnie Ola zrobiła pierwsze siuśki do nocnika
Ostatnia edycja:
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Magdziara - co czytałaś o chustach medley? a może miałaś okazję sprawdzić? znalazłam do sprzedania za 100zł, w długości tej największej 5,5m (też się zastanawiam czy dla mnie nie za długa...ja mała jestem...) Pomożesz?
My już po kąpieli ;-) i po jedzeniu
mała stara się zasnąć ale jakoś słyszę że jej nie wychodzi
No i podłóg nie pomyłam :-(teraz też mi się nie chce już...
zrobię to jutro jak mała spać będzie, bo obiadek z głowy - będziemy mieć z dzisiaj ;-) Lecę do m, ale jeszcze do Was zajrzę ;-)
My już po kąpieli ;-) i po jedzeniu

daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Oj tak Kasiau! Dźwigania zdecydowanie mniej!!! Na szczęscie 
Ł dalej nie ma :-( Bart wykąpany, najedzony- buntuje się w łóżeczku, a ja chyba będę się powoli żeganac... mam nadzieję że za chwilę mi zaśnie bo chce wziąsc prysznic po tym dłuuuuugim dniu
Spokojnej nocki!!!

Ł dalej nie ma :-( Bart wykąpany, najedzony- buntuje się w łóżeczku, a ja chyba będę się powoli żeganac... mam nadzieję że za chwilę mi zaśnie bo chce wziąsc prysznic po tym dłuuuuugim dniu

Spokojnej nocki!!!
Witam wieczorkiem.
Ja tylko na chwileczkę. Jestem padnięta. Jutro napiszę, co mnie tak wymęczyło. Nie wiem co napisałyście od piątku, ponieważ nie czytałam bb.

Miłej nocki babeczki. Dobranoc
Poprawię listę:-)
Ząbków brak:
Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Mateusz
Oleńka (joaśkowa)
1 ząbek:
Kubuś
2 ząbki:
Brunko
Mikołaj Joli
Natalka
Staś
Wojtuś
Marysia
Arturek
3 ząbki:
Mikołaj lorciowy
Paulinka
Ola (kasiau)
4 ząbki:
Nadinka
Filipek
Dominik
Krzyś
Lenka
6 ząbków:
7 ząbków
Maciuś
8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś
Ja tylko na chwileczkę. Jestem padnięta. Jutro napiszę, co mnie tak wymęczyło. Nie wiem co napisałyście od piątku, ponieważ nie czytałam bb.

Miłej nocki babeczki. Dobranoc
Poprawię listę:-)
Ząbków brak:
Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Mateusz
Oleńka (joaśkowa)
1 ząbek:
Kubuś
2 ząbki: