• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Bbakania no to rozrywkowy weekandzikmiałas, ale to fajnie jak człowiek może sie zrelaksować :tak:

Mała właśnie wstała z pierwszej drzemki, zobaczymy kiedy będzie druga.. cos mi się zdaje, że na spacerze, bo u nas jednak nieśmiało słoneczko wygląda :tak:

Mata ty byś się najlepiej wyszalała na tych swoich tupańcach :-)

Juz na wiosne jak zrobi sie cieplej bierzemy mała na próbę i będzie tany tany :tak::-) a potem zakwasy przez cały tydzień :-D:zawstydzona/y: oj bo te góralskie tańce daja w kość :baffled: ale najpierw to muszę nowa spódnice sobie sprawic, bo w starą się nie zapnę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

I jak tam po dzisiejszej nocy z tatusiem? Mała lepiej spała? A Ty kochana przynajmniej coś pospałaś?
dopiero będzie spała z tatusiem dziś w nocy ;-)

Bbakania-no to mialas ''goscinny'' weekend:-)
Mata-oj,moze jednak Dobrusia powroci do tego ladnego spania-oby oby oby!;-)

Wszystkiego naj naj naj dla Matiego!:-)

A ja dzis jade do miasta w poszukiwaniu kutreczki wiosennej dla Mai-juz wiadzialam fajny plaszczyk,ale chce sie jeszcze rozejrzec.
No i jedziemy inauguracyjnie w chuscie;-)

Dzien Dobry
U nas nocka cudowna... oby tak już zostało.. Nadusia teraz ma pierwszą drzemkę, jak wstanie to uciekamy na spacerek - znów dzisiaj cudownie - chyba w całym kraju tak pięknie :-)az życ sie chce!!!
Ja juz konczę sprzątanie, tylko wywieszę pranko i luzik
Fabianek pojechał z m do pracy i wróca dopiero później - do później

Cześć Dziewczyny :-)

U nas nocka znośna :tak: dziś m wstawał do Oli :-D Ale mała coś ostatnio się przestawiła i wstaje 6:30 :sorry2: Niedospana chodzę... chyba muszę się przestawić na wcześniejszy sen ;-) My dziś pędzimy na spacerek, bo pogoda cudna, choć słoneczko nieśmiało zagląda zza chmur :tak: Mała już po drugim śniadanku i zaraz myka spać ;-) A ja kawkę wreszcie wypiję :-D

w każdym bądź razie tatuś się zaoferował, że będzie spac dzisiaj z małą, a ja mam sie położyć w drugim pokoju, oj ciekawa jestem co na to mała :sorry2:
Mam nadzieję, że tatuś się nie rozmyśli, mała nie będzie wołać mamy i wreszcie się porządnie wyśpisz :tak:

Teściowa mi ostatnio przywiozła spacerówkę od Ł kuzynki no i teraz mam dylemat czy kupowac nową... ehhh ta nawet jest w miarę ok- taka zwykła spacerówka, tylko kółka mnie drażnią bo są takie małe- podwójne i się obracaja jak chcą... dzisiaj Bart pojedzie na spacer właśnie w niej i zobaczymy jak się sprawuje na polu ;-)
Daruuunia, najlepiej zdecyduj czy kupować po kilku spacerach, jak małemu się będzie podobać, a Tobie dobrze prowadzić to zawsze jakaś kaska w kieszeni zostanie :tak:

A ja od jutra na cwiczonka mykam:-) juz sie doczekac nie umiem:tak:
Ja też się rozglądam, bo wypadałoby trochę rozruszać te moje mięśnie ;-) Niby ćwiczę w domu, ale to nie to samo co aerobik ;-)

Buuuuuu a u mnie szaro-buro i chyba znów będzie padać :-(
A z tym aerobikiem to porażka była, Zajęcia raz w tygodniu przez 2 godziny lekcyjne, czyli 1,5 godziny w promocyjnej cenie 100 zł na miesiąc :szok::rofl2::-D i za lekcje pokazową tez promocyjnie po 20 zł :-D z kosmosu ten gostek, nie ma co:rofl2: oj miałam nosa, żeby nie iść :sorry:
Z pogodą będzie dobrze, u mnie słonko jest to i u Ciebie zaraz będzie :-D
Też jestem w szoku z ceną :szok: właśnie jestem na etapie szukania aerobiku blisko domku i w tych wypasionych klubach chcą około 80zł za miesiąc, dwa razy w tygodniu. Mi najbardziej pasowałyby ćwiczonka w jakiejś szkole za rogiem(kiedyś tak chodziłam i bardzo zadowolona byłam) ale w necie nie mogę znaleźć żadnych ogłoszeń :sorry2:

Kurcze ale miałam zwariowany weekend. Cały czas miałam jakis gości z dziecmi. .
To tak jak my :-) wczoraj wieczorem, jak usiedliśmy z mężem to zgodnie uznaliśmy że to był baaardzo udany weekend :tak: Następne też zapowiadają się podobnie, ale to my odwiedzać będziemy :-D

Słonecznego dnia Kochane!

Hej kochane!

Witam po długiej przerwie! Mąż był w domu a do tego dzieci miały ferie więc wypoczęliśmy na maxa. Mnie osobiście przyjazd męża był bardzo potrzebny bo byłam na granicy wytrzymałości psychicznej. Były romantyczne kolacje przy świecach, masaże:-p wypady na piwo i nadrabianie zaległych wizyt rodzinnych. Było mi to potrzebne. Przywiózł pomysł że wyjechałby na roczny kontrakt do Finlandii ale mam nadzieję że mu wybiłam skutecznie ten pomysł z głowy:crazy: owszem warunki niezłe 2 miesiące i zjazd na 2 tygodnie wszystko płatne legalne, firma sama kupuje bilet...tylko ja zostanę zupełnie sama zdana tylko na siebie i dwa że boję się że na roku by się nie skończyło:no:

Pozdrawiam wszystkie!

reklama
My już po spacerku :-):-) pogoda cudowna, przez to słoneczko mam takiego powera, chyba zaraz okna umyję :-D
Bym zapomniała, dla Mateuszka WSZystkiego Najlepszego!!!
025.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry