Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mata ty byś się najlepiej wyszalała na tych swoich tupańcach :-)
:-) a potem zakwasy przez cały tydzień 
oj bo te góralskie tańce daja w kość
ale najpierw to muszę nowa spódnice sobie sprawic, bo w starą się nie zapnę 

dopiero będzie spała z tatusiem dziś w nocy ;-)I jak tam po dzisiejszej nocy z tatusiem? Mała lepiej spała? A Ty kochana przynajmniej coś pospałaś?
dziś m wstawał do Oli
Ale mała coś ostatnio się przestawiła i wstaje 6:30
Niedospana chodzę... chyba muszę się przestawić na wcześniejszy sen ;-) My dziś pędzimy na spacerek, bo pogoda cudna, choć słoneczko nieśmiało zagląda zza chmur
Mała już po drugim śniadanku i zaraz myka spać ;-) A ja kawkę wreszcie wypiję 
Mam nadzieję, że tatuś się nie rozmyśli, mała nie będzie wołać mamy i wreszcie się porządnie wyśpiszw każdym bądź razie tatuś się zaoferował, że będzie spac dzisiaj z małą, a ja mam sie położyć w drugim pokoju, oj ciekawa jestem co na to mała![]()

Daruuunia, najlepiej zdecyduj czy kupować po kilku spacerach, jak małemu się będzie podobać, a Tobie dobrze prowadzić to zawsze jakaś kaska w kieszeni zostanieTeściowa mi ostatnio przywiozła spacerówkę od Ł kuzynki no i teraz mam dylemat czy kupowac nową... ehhh ta nawet jest w miarę ok- taka zwykła spacerówka, tylko kółka mnie drażnią bo są takie małe- podwójne i się obracaja jak chcą... dzisiaj Bart pojedzie na spacer właśnie w niej i zobaczymy jak się sprawuje na polu ;-)

Ja też się rozglądam, bo wypadałoby trochę rozruszać te moje mięśnie ;-) Niby ćwiczę w domu, ale to nie to samo co aerobik ;-)A ja od jutra na cwiczonka mykam:-) juz sie doczekac nie umiem![]()
Z pogodą będzie dobrze, u mnie słonko jest to i u Ciebie zaraz będzieBuuuuuu a u mnie szaro-buro i chyba znów będzie padać :-(
A z tym aerobikiem to porażka była, Zajęcia raz w tygodniu przez 2 godziny lekcyjne, czyli 1,5 godziny w promocyjnej cenie 100 zł na miesiąci za lekcje pokazową tez promocyjnie po 20 zł
z kosmosu ten gostek, nie ma co
oj miałam nosa, żeby nie iść
![]()

właśnie jestem na etapie szukania aerobiku blisko domku i w tych wypasionych klubach chcą około 80zł za miesiąc, dwa razy w tygodniu. Mi najbardziej pasowałyby ćwiczonka w jakiejś szkole za rogiem(kiedyś tak chodziłam i bardzo zadowolona byłam) ale w necie nie mogę znaleźć żadnych ogłoszeń 
To tak jak my :-) wczoraj wieczorem, jak usiedliśmy z mężem to zgodnie uznaliśmy że to był baaardzo udany weekendKurcze ale miałam zwariowany weekend. Cały czas miałam jakis gości z dziecmi. .
Następne też zapowiadają się podobnie, ale to my odwiedzać będziemy 
:-)
wypady na piwo i nadrabianie zaległych wizyt rodzinnych. Było mi to potrzebne. Przywiózł pomysł że wyjechałby na roczny kontrakt do Finlandii ale mam nadzieję że mu wybiłam skutecznie ten pomysł z głowy
owszem warunki niezłe 2 miesiące i zjazd na 2 tygodnie wszystko płatne legalne, firma sama kupuje bilet...tylko ja zostanę zupełnie sama zdana tylko na siebie i dwa że boję się że na roku by się nie skończyło