reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!

Najlepszego dla Olgi, Wojtusia i Stasia!!!

Coś sopkoj dzisiaj na bb- weekend :-)

A ja dzisiaj wybrałam się do tego klubu fitness, a wiedziałam że Ł jedzie z Tutkiem do teściów to byłam tam 5 godzin :rofl2: co za relax:tak: a teraz Ł się kąpie, Bart właśnie usnął, ja szybko na bb i zaraz (18:00) mają przyjsc znajomi :-)

Majka bardzo fajna ta chusta:tak:
Aniknulka fajnie, że miałaś taki udany week ;-)
Joasiek widzę że i Ty spodziewasz się gosci :-)
Joanna bardzo fajnie że na basenie się podobało :blink:

No to lecę siebie ogranąc, bo wyglądam jak strach na wróble :-p

reklama
Dzień Doberek
Ale dzisiaj był piękny dzionek my od 11 na spacerku, pozniej skoczylismy na pijalni czekolady Wedel mniamm
M zabrał Nadię do swojej babci a ja z Fabiem w domciu... troszkę sobie odpocznę :-D
Wszystkiego najlepszego dlaOlgi, Wojtusia i Stasia:-):-D

Przyłączamy się do życzeń dla 8- i 9-miesięczniaków :-):-):-)

Daria, ale zaszalałaś :szok: 5 godzin :szok: Zazdroszczę!

Ja też dzisiaj wyprawiłam Jacka z Lenką do teściów - zaraz mają wrócić. Miałam kilka godzin dla siebie, ale niestety musiałam podjechać na 2h do pracy, a potem zakupy... Za to wczoraj leniliśmy się na całego; pospaliśmy do 11 :zawstydzona/y:, potem śniadanko, spacer nad morzem i prosto ze spaceru na basen (normalnie chodzimy w czwartki, ale w tym tygodniu Jacek nie mógł iść i przełożyliśmy na weekend). Wieczorkiem wpadali znajomi, więc musiałam jeszcze szybko coś podszykować do jedzenia - i znowu słodkie lenistwo :-) Szkoda, że weekendy są takie krótkie ;-)

A ja wróciłam właśnie od siostry , był spacerek nad wodą , żarcie , mała jak zwykle na spacerku wyła ale potem była grzeczna . Potrafi się nawet czasem sama zabawić z 5 minut i to jest sukces jak na nią.
Daruunia a mówiłam że sobie odbijesz :-)
Aniknulka ja się zastanawiałam nad kupnem takiego urządzenia ale stanęło na planach jak na razie .

Bry wieczór :tak:

Nio... jesteśmy po gościach ;-) Ola towarzyska i ciekawa nowego 2-letniego kolegi :tak: a kolega niezainteresowany małą ale jej zabawkami :-D Spacerek też zaliczony - wreszcie rodzinne wyjście :tak: To był bardzo udany dzień :tak: Mała już w łóżeczku, ale jeszcze nie śpi - ostro z sobą dyskutuje :-D ja zaraz myknę poćwiczyć a później pod prysznic ;-) a potem... potem poprzytulam się do m :-D
Spokojnej nocki!

Jak fajnie poczytać, o udanych weekendach rodzinnych!
Ja niestety byłam dziś sama, więc nawet obiadku nie gotowałam. Byliśmy z Wojtkiem na huśtawkach i zjeżdżalni bo słońce piękne, ale kogoś nam brakowało! Za to wczoraj całą trójką pławiliśmy się w basenie - oj lubimy to, lubimy.
:happy:

Witam się wieczorem!

Też mieliśmy udany dzień. Mały był grzeczny. Po południu wpadł do nas mój brat, chrzestny Krzysia. trochę się wyżalił, bo w przyszłym tygodniu idzie do szpitala na operację kolana. Biedaczek nieniawidzi zastrzyków, igieł itp. Zdarzało mu się zemdleć przy okazji...prawdziwy facet;-).

Aniknulko, nie martw się na zapas. O ile się orientuję, takie niteczki krwi mogą się pojawiać przy katarze infekcyjnym. Błona śluzowa noska jest przekrwiona i stąd problem:tak:. W każdym razie warto przejść się do pediatry, będziesz spokojniejsza:tak:.

Daruunia, 5 godzin w klubie...super sprawa:tak:

Joasiek, fajnie, że impreza się udała.

Spokojnego wieczoru:tak:

Witam i ja :-)

Dlugo nic nie pisałam, ale podczytywałam regularnie ;-) raz nawet naisłama posta, ale mi wcięło :wściekła/y: no juz mniejsza z tym ;-)
u nas też rodzinny weekendzik, wczoraj dwa spacerki, bo było pięknie, po południu przyjechała do nas siostra męża i siedziała do późna, dzisaj tradycyjnie odwiedziny u teściów i w końcu w domku :-)
mała mi się na dobre na 2 drzemki przestawiła (po 40-60 min.) i ciągle próbujemy się wstrzelić w nowy plan dnia;-) nocki sa lepsze niż ostatnio i jestem w miarę wyspana :tak: to chyba będę brała sie za pracę, póki kolejne zębiska nie wyłażą :tak:

Stasiu, Wojtusiu, Olgo wszytkiego naj, buziaki nasze kolejne mięsięczniaki ;-):-)

przepraszam, że nie odpisuję, bo przez te kilka dni sporo przybyło postów i już nie pamiętam komu co :zawstydzona/y:

Dziewczyny gartuluję udanych spotkan/wizyt/imprez * (niepotrzebne skreślić):-D

Majka fajna chusta :tak:
Darunia 5 godzin w klubie fitness to dla Ciebie relax :szok: jak dla mnie to tortury :rofl2: no ale ze mnie to wyjątkowy leń kanapowy :zawstydzona/y:

Lilianko pijalnia czekolady, mniammmmmmmmmmmm:-D

Kasiu może Olcia da się w końcu przekonać do bryki ;-) a nie tylko rączki i rączki :tak:

Joan-na, Aniknulka ja tez czasem małą odkładam do łóżeczka, szczególnie jak odstawia mi cyrki przy usypianiu, do tego wkładam zatyczki do uszu, bo Dobrusia ma niezły głosik :rofl2: no i czekam aż trochę wypłacze się (no w końcu krzywda się nie dzieje) czasem to jedyne rozwiązanie :zawstydzona/y: no i też nie ustępuje na każdy płacz małej, bo juz zauważyłam, że rośnie mi terrorystka :baffled:

zmykam, miłego wieczorku, bo znając Was dopiero się po weekendzie rozkręcacie na bb :-D

Witajcie Babeczki;-):-) Wczoraj wieczorem napisałam posta i coś wcisnęlam nie pierwszy raz zresztę i mi go wcięło podobnie jak u Martuchy. A że jakieś choróbsko mnie dopadać zaczęło nie miałąm siły już pisać. Z nosa mi leci jak z kranu i mam totalnego lenia. Ale do wtorku musze się wykurować bo mam aerobik. Kubalo chyba dawał mi popalić przez zębolka bo wczoraj w nocy obudził się już tylko raz. Ufff mam nadzieję że kolejne ząbki już łatwiej pójdą.
A i oczywiście Kubalo dziękuje za wszystkie gratulki:-):-):-):tak::tak::tak:

Marta oj, żeby Dobrusia już się normowała powoli. Ważne, że male zmiany już zaszły. Kubalo już dłuższy czas leci na 2 drzemkach i spi mniej więcej o jednej porze, ale na początku nie moglam się przestawić że ma jedno spanie mniej

Joasiek cieszę się że dzionek miałaś udany. :-):-)

Najlepsze życzonka dla 8 i 9 miesięczniaków

Daruunia lae fajnie miałaś. Tyle czasu dla siebie w fitness klubie. Mhhhm zazdroszczę. Miłego wieczoru:tak::tak:

Aniknulka super, że wypad do kina udany. Musisz chyba częsciej wyskakiwać z domku

ach już zapomniałam co mialam napisać wkurzyłam się wlaśnie na M:angry::angry::angry::angry:

reklama
Witam ponownie!
Ja już po kąpieli i czekam na "Kości" potem do łóżeczka bo jutro pobudka po 5 a o 6 już ruszam do stolicy.
Mata cieszę się, że Dobrusia dała odpocząć i mam nadzieję, że jej to zostanie :tak:
Mejdia dobrze, że chociaż jeden dzień weekendu spędziliście w e trójkę i to jak :-D basen cudowna sprawa :tak:
Agusia cieszę się, że odpoczęłaś ;-)
Joasiek spacerek :-) fajnie :tak: my musieliśmy zrezygnować bo mały ma mega katar a poza tym marudny :wściekła/y:
Agacinka spacerek nad morzem :-D pozazdrościć :-) wpadaj częściej kochana :tak:
Kasiau urządzenie rzeczywiście fajne i zdrowo gotować na parze :tak: ja na razie wstrzymam się z zakupem bo nie mam kaski a mamy teraz co spłacać :sorry2:

spokojnej nocy kochane :-)

Do góry