Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Pewnie gdzieś napisalaś a ja gapa nie doczytałam
. a z Kubą no to już go za wcześnie pochwalilam. Od wtedy co to napisalam że już z nim lepiej, czyli ok. 1,5 godz. już 3 razy u niego byłam
i czuję, że dzisiajsza nocka też będzie wesoła:-(Mata cieszę się, że Dobrusia dała odpocząć i mam nadzieję, że jej to zostanie![]()

Agusia u nas norma, że mała się wybudza po polożeniu spać do łóżeczka, najdłużej to spokojnie 1,5 godziny przespałąa z Kubą no to już go za wcześnie pochwalilam. Od wtedy co to napisalam że już z nim lepiej, czyli ok. 1,5 godz. już 3 razy u niego byłami czuję, że dzisiajsza nocka też będzie wesoła:-(
a Kuba może znów marudny, bo kolejny zębolek w drodze 
no nic poczekamy jeszcze, Bart zaliczy może pierwszą drzemke i wybędziemy na spacer- mam tylko nadzieje, że słoneczko dalej będzie!
Niech sie tylko jeszcze ciepło zrobi i bedzie super!
a teraz coraz wczesniej ono wstaje... aż sie boje co bedzie w lato
ale i tak nie moge narzekac
P. zas bedzie zjeżdzam tylko spac do domu:-( no ale coz, takie zycie

(juz dalej nie mogli znaleźć
) mocno posunięty wiekiem jak na instruktora. Zajęcia raz w tygodniu przez 2 godziny lekcyjne, czyli 1,5 godziny w promocyjnej cenie 100 zł na miesiąc 

i za lekcje pokazową tez promocyjnie po 20 zł
z kosmosu ten gostek, nie ma co
oj miałam nosa, żeby nie iść 

szok!
ło matko!
Mata... skąd te cenyszok!
Ja za 8 godzin, bede płacic 46 zł... wiec chyba duzo taniej;-)i u nas sprawdzone, bo ciocia chodziła i była zadowolona, wprawdzie zajecia odbywaja sie w szkole na sali gimnastycznej, ale podobno warto... jutro sie okaże![]()
a co śmieszniejsze to zajęcia bez żadnych przyrządów, chyba jedynie elementy tańca mają byc, ale ja za kurs pierwszego stopnia dawałam 2,5 za 2 godziny