• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie!

Mati wszystkiego najlepszego z okazji 9 m-cy :-)

U mnie noc ok tylko jak wstałam po 5 to mały wyczuł, że mnie nie ma i ryk :-p ale uspokoił się jak dostał cyca :tak:
w W-wie tłok, rano było nawet mroźno ale potem wyszło słoneczko i od razu lżej na sercu :tak: RTG nie wykazało zmian w kościach ale ortopeda powiedział, że mam nadwyrężony jakiś mięsień i muszę nosić bandaż elastyczny najlepiej jakbym unieruchomiła rękę na 2 tyg - co niestety przy moim energicznym synku jest niemożliwe ale unikam noszenia i może obędzie się bez rehabilitacji :sorry2:
poza tym jak wróciłam do domu tata powiedział, że mały chyba ma gorączkę i leje mu się z nosa więc do pediatry i okazało się, że złapał ode mnie wirusa ale obędzie się bez antybiotyku bo nie ma szmerów w płuckach i gardło też ok więc profilaktycznie dostał Bactrim i syrop na katar poza tym Calcium w ampułkach i cebion mam nadzieje, że mu przejdzie. Ja na razie nadal mam suchy kaszel i katar poza tym ciągle jestem zmęczona ale to chyba przez to przeziębienie. Niestety nie ma zbyt dużego wyboru w lekach ponieważ nadal karmię Jasia piersią :dry:

miłego dnia mamusie

reklama
My już po spacerku :-):-) pogoda cudowna, przez to słoneczko mam takiego powera, chyba zaraz okna umyję
U nas słonko jakieś skąpe :-( wygląda i się chowa... My miałyśmy zaliczyć spacerek ale Ola od południa taka marudna i rycząca że szok :baffled: teraz padła wykończona płaczem (za to wpakowałam ją w kombinezon i śpi przy otwartym oknie :tak:) Może później nam się uda...
mam nadwyrężony jakiś mięsień i muszę nosić bandaż elastyczny najlepiej jakbym unieruchomiła rękę na 2 tyg
Kochana, nie ma wyjścia - trzeba rękę oszczędzać :tak: i dobrze że rtg nic nie wykazało :tak: Zdrówka dla Jasia :tak: oby katarek szybko minął bo pewnie męczy się maluszek...

Ja mykam do kuchni, może uda mi się coś upichcić zanim moja maruda wstanie :zawstydzona/y:
No i wypadałoby trochu mieszkanko po towarzyskim weekendzie ogarnąć :sorry2:
Tymczasem ;-)

Witajcie!

U nas pogoda cuuuuuudowna- bezchmurne niebo i wielkie słońce!!! Jupi!!! Idzie wiosna :-) Byłam z Tutkiem na 2-godzinnym spacerku, wszędzie jeźdiliśmy!!! Matka powera dostała :-D nawet na placu zabaw byliśmy i Bartut był na karuzeli ;-)

Teraz umęczony tym dłuuugim spacerkiem drzemie, a ja czekam az Ł da mi zanc że wyszedł z robty (miał wyjsc o 14-stej) :wściekła/y:

Co do wózka- to jak narazie jest ok- a mimo, że byłam strasznie źle nastawiona na niego, to nawet się spisał :-) leciutki, budka jest, leżec Bartut też może- ale nie chciał- Bartut cały spacer gaworzył niesamowicie, kółka też ok, nawet nie wiedziałam, że tak łatwo się nim skręca ;-)
Magdziarko Bartut jeździł już w spacerówce od 2 tygodni (coś koło tego) ale to jest ten wózek 3w1 i strasznie ciężki, a spacerówkę tragicznie się prowdziło!!!

Mati najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!

Aniknulka mam nadzieje że ręka szybko do siebie dojdzie i że się obejdzie bez rehabilitacji!!!! Zdrówka dla Ciebie i Jasia! Oby Wam szybko przeszło! :tak:

Joasiek po takim weekendzie to napewno masz dużo sprzątania, ale zdolna z Ciebie bestia napewno sobie szybko poradzisz!

Lilianko ja tak samo jak Ty, powoera mam ogromnego!!! Ach te słońce!

Zuzia bardzo się cieszę, że odpoczęłaś- należało Ci się to!!!!

Marlenko zdrówka! Mam nadzieje że się lepiej już czujesz!!!

Magdziarko skoro o 20-stej TY padłaś to musiałaś miec bardzo udany weekend! ;-):-)

Mata- 100zł :szok: to się ceni! Ja mam 2 razy w tygodniu i płacę 40 zł za miesiąc :sorry2:

Asiowo bardzo fajnie, że od jutra zaczynasz cwiczyc- widzę że wzięłaś się ostro za siebie! ;-)

Bbakania taki miałaś szalony weeken że należy Ci się odpoczynek!!!

Majka mam nadzieje że znajdziesz jakiegos fajnego ciuszka!:-)

Tak kolorowo- wosennie :-):rofl2:

Ano ja pomylam okna
031.gif
Nadia zasnęła , zamknęłam pokój i siupp- okna błyszczą ...
A tu jak sie kolorowo zrobiło na BB - Daruniaa:-D
006.gif
i cichoooo
Aniknulka zdróweczka dla Jasia - a Ty kochana oszczędzaj rączkę
Darunia czekaj cierpliwie na męzusia hihihi
Bbakania i Joasiek miłego sprzątania

Oj widzę kobitki, że na porządki was wzięło. Mnie też czeka mycie okien ale pogoda mi nie sprzyja póki co.

Lilianko ale dzisiaj powera dostalaś hohoho:-) To moze tak przy okazji podskoczysz do mnie co??;-):-D

Aniknulka oszczędzaj rękę. Przy małym nie będzie to łatwe ale posttaraj się. Zdróweczka Jasiowi życzę

Daruunia widzę, że wiosennie u Ciebie i kolorowo

Zuzia fajnie, że miałaś M przy sobie przez tyle czasu. I milo spędziliście ten czas. Zawsze to jakaś pomoc w domu i przy dzieciach. A i sobą mogliście się nacieszyć

Darunia czekaj cierpliwie na męzusia hihihi

Chyba się nie doczekam :wściekła/y: dzwonił, że się przedłuży!!!
A mielśmy dzsiaj jechac ba wielkie zakupy od chemii po jedzenie i duuużo innych rzeczy- dzisiaj wypłata (Ł ma na koncie) a ja nawet nie miałam za co surówki kupic:zawstydzona/y: i czekam i czekam i się już dzisiaj chyba nie doczekam... :-(

Boszzzzeeeee jak ja nienawidzę takiego czegoś!!!!

i czekam i czekam i się już dzisiaj chyba nie doczekam... :-(
Boszzzzeeeee jak ja nienawidzę takiego czegoś!!!!
Daruuunia :-D ponoć cierpliwość jest cnotą ;-) ale mnie też takie sytuacje wkurzają :tak: No ale cóż możesz zrobić... tylko czekać ;-)
A poprzedni post taki wiosenny :-D :-D :-D

Ja trochę ogarnęłam mieszkanko, jeszcze tylko podłogi pomyć (niestety teraz nie mogę, bo dzieć śmiga ;-)) Obiadek też udało mi się ugotować jak mała spała (1:15 :szok:) Obecnie też czekam na m z jedzonkiem (zawsze mi się to czekanie dłuży :-p) Powinien zaraz być... :sorry2:

No i w końcu ja mogę zaktualizować listę:-)

Ząbków brak:

Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Mateusz
Oleńka (joaśkowa)

1 ząbek:
Arturek
Kubuś

2 ząbki:
Brunko