reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
O kurcze!
Ale Wy dziewczyny tu piszecie tyle, że czytać nie nadążam. Jeszcze mam mały problem z połapaniem się, kto, jak i kiedy, więc będę na razie pisać ogólnie.

My też dziś spacerek zaliczyliśmy. Wojtek hasał na placyku zabaw, nawet pozwoliłam mu troszki połazić za rączki. Strasznie mu się podobało, huśtawki, zjeżdżalnia no i dzieci, z którymi niestety na razie kontakt ma marny.

W piątek byłam z Wojtuniem na zajęciach ruchowych dla 6-12 miesięczniaków. Zależało mi najbardziej na integracji maluchów, ale były tylko 2 dziewczynki dużo starsze ( jedna 16 -miesiecy!) i pięciomiesięczny Mateuszek, który leżał cały czas na macie. Zajęcia wypadły blado, oprócz 3 piosenek z pokazywaniem i podnoszeniem dzieciaków, były jeszcze zabawy w przechodzenie przez przeszkody, a potem to dzieciaki zostały wsadzone do baseniku z piłkami i tam spędzały resztę czasu czyli jakieś 30 min. Koszt tych niesamowicie "rozwijających" zajęć to 25 zł - 1h.
Niestety mówimy NIE i szukamy dalej, może się coś jeszcze trafi fajnego w okolicy.

My też z Wojtkiem dołączamy się do życzeń dla Mateuszka!!!!:-)

I Ty się kochana dziwisz, ze Go jeszcze nie ma??!!;-)
Dzień wypłaty to święto...niekoniecznie w domu.

Po ostatnim suszeniu głowy, to raczej wątpię ;-):-D:-D

Mata ma racje :-p ale niestety jest w robocie (albo stety-lepiej niż na piwie ;-)) służba nie dróżba... ehhh dalej go nie ma :angry: ciekawe kidy wróci... już sama nie wiem :crazy:

Mejdia rzeczywiście koszta niezłe :dry:

Już nie wiem co mam robic, Barta wsadziłam do łózeczka ale zaczyna marudzic już nie wiem co mam z nim robic... :baffled:

Witajcie.Moj syn wczoraj przeszedl samego siebie Dzisiaj jest lepiej ale nioe mam czasu popisac.Brakuje mi tego noo ale moze bedzie lepiej jak maz do pracy pojedzie.

A ja wróciłam z pracy , obiadek i na miasto. Mała ryczała 10 min i usnęła więc można było połazić po sklepach. Kupiłam nocnik, kubek niekapek i łyżeczkę nową bo starą m złamał. Jak na razie nie łapie za bardzo o co kaman z kubkiem , trochę jej poleci ale raczej gryzie końcówkę. A i jeszcze szczoteczkę do zebolków - też dla małej
Daruunia super że wózek się sprawdza - o ile masz mniej do dźwigania , co ?
Aniknulka - fajnie że dobre wieści od lekarza - zdrówka dla Jasia

Właśnie Ola zrobiła pierwsze siuśki do nocnika

Ostatnia edycja:
Magdziara - co czytałaś o chustach medley? a może miałaś okazję sprawdzić? znalazłam do sprzedania za 100zł, w długości tej największej 5,5m (też się zastanawiam czy dla mnie nie za długa...ja mała jestem...) Pomożesz?

My już po kąpieli ;-) i po jedzeniu :tak: mała stara się zasnąć ale jakoś słyszę że jej nie wychodzi :zawstydzona/y: No i podłóg nie pomyłam :-(teraz też mi się nie chce już... :zawstydzona/y: zrobię to jutro jak mała spać będzie, bo obiadek z głowy - będziemy mieć z dzisiaj ;-) Lecę do m, ale jeszcze do Was zajrzę ;-)

Oj tak Kasiau! Dźwigania zdecydowanie mniej!!! Na szczęscie :tak:

Ł dalej nie ma :-( Bart wykąpany, najedzony- buntuje się w łóżeczku, a ja chyba będę się powoli żeganac... mam nadzieję że za chwilę mi zaśnie bo chce wziąsc prysznic po tym dłuuuuugim dniu :baffled:

Spokojnej nocki!!!

Witam wieczorkiem.
Ja tylko na chwileczkę. Jestem padnięta. Jutro napiszę, co mnie tak wymęczyło. Nie wiem co napisałyście od piątku, ponieważ nie czytałam bb.:zawstydzona/y::baffled::baffled::baffled:
Miłej nocki babeczki. Dobranoc

Poprawię listę:-)

Ząbków brak:

Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Mateusz
Oleńka (joaśkowa)

1 ząbek:

Kubuś

2 ząbki: