reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla, jak ja marzę o takim serwisie kawowo-obiadowym...:-D.
Tym bardziej, że ten mój codzienny wykrusza się i z 6 filiżanek zostały 3, nie mówiąc o talerzach...

A ja mam 4 serwisy na kawke i 2 obiadowe i wszystkie dostaliśmy na wesele no i jeszcze cały zestaw szkła od kieliszków do szklanek.Ja bardzo jestem z tego zadowolona bo napewno sama bym tego nie kupiła:rofl2:

reklama
Tylko zebys sie nie zaglodzila kobieto:tak:Ja bym tak pewnie nie wytrzymala:szok:
Chociaz Ty robisz to w slusznej sprawie:tak::tak::tak:
A ja musze jechac do ikea po lampe do Dominika i upatrzyłam sobie fajny zestaw kawowo-obiadowy i zamierzam go teraz kupic

Nigdy nie wytrzymałam na żadnej diecie:rofl2: No ale tu sytuacja całkiem poważna wiec chyba nie mam wyjścia:tak:

A ja segregowałam pare dni temu i te dobre poszły na strych bo myśle że jeszcze sie przydadzą:-D:-D

Ja tez mam na chomikowanych :rofl2::-D

Dziękuję bardzo...:tak::-D

Ja też zaciskam kciukasy, a co :tak::rofl2:

Tak sobie rozmawiałam teraz z moim M o kryzysie.
U niego w pracy zwolnili już kilkadziesiąt osób...:baffled:.
A jak jest u was?
U nas tez jest kryzys:no:W duzo zakladach zwalniaja i znam kilka osob ktorym takie zwolnienie grozi.
Co prawda moj M ma prywatna firme no ale klientow coraz mniej

reklama
Do góry