Dziewczyny!!!!
Skopcie mi dupsko, jest marzec a w maju mam termin oddania magisterki. Napisalam bardzo malo, nie moge sie skoncentrowac
Sama mam sie ochote strzelic w pysk
:-(
Kochana, znam to... Ja mam termin tez do maja, mam 4 strony!!! Kazdy kolejny napisany znak to dla mnie przebijanie sie przez masy ksiazek i prac, ktore zazwyczaj sa bardzo trudno dostepne... A ja myslalam, ze ta moja praca pojdzie szybkoMam wrazenie, ze nic z tego nie rozumiem, jakbym wcale nie studiowala juz tyle, masakra
![]()
Olapolap i Kaprycha - dobra organizacja pracy nigdy nie zaszkodzi - pozamykajcie się na jakiś czas w ciągu dnia - nie odbierajcie telefonów, nie oglądajcie TV, forum - jak najbardziej, ale nie w tym czasie co piszecie pracę i na pewno się uda

A żeby wam poprawić humor i udzielić rady tym laskom, które lobią łykać to jedzenie ananasa z puszki tydzień przed powoduje, że sperma jest słodka..![]()
To też od babci

Ja mam sposób na M... Każe mi sobie później dawać buzi od razu i nie naciska mocno następnym razem
To tyle jeśli chodzi o smak.
A co do naturalnego poprawiania potencji, to podobno marchewka tez jest dobra.... tylko tudno przymocować;-)![]()
No to się zaczęło - "krejzolki"

Kazdy przeciez by z pocalowaniem reki chcial oddac mi swoje nasienie, co nie? ;-)
Pewnie, że tak

Trzymaj się cieplutko i zdrowiej szybkoCześć Witajcie!