wiktoria12
Mama i żona :)
Dobranoc Anka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
dowikla po prostu mam zajebistą teściową !!!!!która zawsze z chęcią chce zabierać Oliwkę do sobie,dlatego postanowiliśmy z M że będziemy ja teraz częściej wykorzystywać
skoro chce
![]()
A twoja mama co robi jesli wolno spytac
No to rzeczywiscie nieciekawieWyobraż sobie wiktoria że My mieszkamy u moich rodziców i moja matka w niczym mi nie pomaga.Nie chce się zająć Oliwką.Nie była z nia nawet ani razu na spacerze.Przykre to jest bo mam lepszą tesciową niz matkę ale cóż rodziców się nie wybiera.....
Przykre to jest
A ja Wam powiem ze moja mama nie widziala jeszcze moich coreczek,ale to juz inna historia
:-(Wyobraż sobie wiktoria że My mieszkamy u moich rodziców i moja matka w niczym mi nie pomaga.Nie chce się zająć Oliwką.Nie była z nia nawet ani razu na spacerze.Przykre to jest bo mam lepszą tesciową niz matkę ale cóż rodziców się nie wybiera.....

nie wiedziałam że jest tak źle to ja znowu mam dobrą mame ale niewiem czemu z tesciową lepiej sie rozumiem i czasem to jak M jest i mówi że może jedziemy do Lasku(tak sie nazywa wieś w której mieszkałam) to mi sie niechce wole w domu posiedzieć i dużo lepiej mam u teściów niż jak bym w domu siedziała.No to rzeczywiscie nieciekawiePrzykre to jest
A ja Wam powiem ze moja mama nie widziala jeszcze moich coreczek,ale to juz inna historia
:-(

To długa historia.Ale tak po krotce to moja mama wyprowadzila sie z domu jak bylam w ciazy z Dominikiem(wtedy mieszkalam jeszcze z rodzicami),stoczyła sie i rzadko mielismy z nia kontaktA dlaczego jeśli to nie tajemnica![]()
Była na chrzcie Dominika pozniej na 2 urodzinach i chyba z piec razy tak bez okazji.Ostatni raz mialam z nia kontakt dzien po urodzeniu dziewczynek-zadzwonila do mnie i od tego czasu ciszaBardzo mi przykro dowikla.To długa historia.Ale tak po krotce to moja mama wyprowadzila sie z domu jak bylam w ciazy z Dominikiem(wtedy mieszkalam jeszcze z rodzicami),stoczyła sie i rzadko mielismy z nia kontaktByła na chrzcie Dominika pozniej na 2 urodzinach i chyba z piec razy tak bez okazji.Ostatni raz mialam z nia kontakt dzien po urodzeniu dziewczynek-zadzwonila do mnie i od tego czasu cisza