wiktoria12
Mama i żona :)
Dobranoc Anka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dowikla po prostu mam zajebistą teściową !!!!!która zawsze z chęcią chce zabierać Oliwkę do sobie,dlatego postanowiliśmy z M że będziemy ja teraz częściej wykorzystywać
skoro chce
![]()
A twoja mama co robi jesli wolno spytac
No to rzeczywiscie nieciekawieWyobraż sobie wiktoria że My mieszkamy u moich rodziców i moja matka w niczym mi nie pomaga.Nie chce się zająć Oliwką.Nie była z nia nawet ani razu na spacerze.Przykre to jest bo mam lepszą tesciową niz matkę ale cóż rodziców się nie wybiera.....
Wyobraż sobie wiktoria że My mieszkamy u moich rodziców i moja matka w niczym mi nie pomaga.Nie chce się zająć Oliwką.Nie była z nia nawet ani razu na spacerze.Przykre to jest bo mam lepszą tesciową niz matkę ale cóż rodziców się nie wybiera.....
No to rzeczywiscie nieciekawiePrzykre to jest
A ja Wam powiem ze moja mama nie widziala jeszcze moich coreczek,ale to juz inna historia
:-(
To długa historia.Ale tak po krotce to moja mama wyprowadzila sie z domu jak bylam w ciazy z Dominikiem(wtedy mieszkalam jeszcze z rodzicami),stoczyła sie i rzadko mielismy z nia kontaktA dlaczego jeśli to nie tajemnica![]()
Bardzo mi przykro dowikla.To długa historia.Ale tak po krotce to moja mama wyprowadzila sie z domu jak bylam w ciazy z Dominikiem(wtedy mieszkalam jeszcze z rodzicami),stoczyła sie i rzadko mielismy z nia kontaktByła na chrzcie Dominika pozniej na 2 urodzinach i chyba z piec razy tak bez okazji.Ostatni raz mialam z nia kontakt dzien po urodzeniu dziewczynek-zadzwonila do mnie i od tego czasu cisza