reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dzwoniłam teraz do teściowej no i Oliwka już śpi,usnęła przed 15minutami.Ale trochę płakała , bo usnąć nie mogła i teraz jej górne 3 wychodzą.No ale dobrze że już spi.mam nadzieję że spokojną noc będą mieli.

Na początku jak zostawiałam, Helenkę mamie na noc to nie mogłam spać bo się martwiłam :rofl2: Teraz też tęsknię i gnam do niej z samego rana, ale śpię jak zabita :rofl2::rofl2::rofl2:

dzwoniłam teraz do teściowej no i Oliwka już śpi,usnęła przed 15minutami.Ale trochę płakała , bo usnąć nie mogła i teraz jej górne 3 wychodzą.No ale dobrze że już spi.mam nadzieję że spokojną noc będą mieli.

No widzisz nie ma sie czym martwić.A za to możecie z M spędzic troche czasu we dwoje:tak:

No widzisz nie ma sie czym martwić.A za to możecie z M spędzic troche czasu we dwoje:tak:
Wiem ze nie mam się czym martwić , bo wiem ze żadna krzywda się jej nie stanie,jest pod dobrą opieką- dziadkowie i przyszła jeszcze prababcia :-D:-D:-D:-D

ale to jej pierwsza noc bez nas,nie wiem czy ja usnę :-D:-D:-D
wiem jestem nadopiekuńcza :tak:

Agnes Ty zamiast odpoczywac to sie zamartwiasz o Oliwke.Napewno babcia nie da jej krzywdy zrobic wiec przestan wydzwaniac!!!Mnie przed @ tez zawsze brzuch boli:baffled:

Niania u mnie tez leci :)

Mama Helenki pewnie zabki:tak:Przewaznie jak dzieci boli gardlo nie chca jesc i tylko cos w plynie pochlaniaja

Wiktoria Ty biedna dzis nie moglas trafic na kogos heheh fajknie sie pisze samej po sobie :)_ A Martynka dobra ma pamiec

Dziewczyny co myslicie o takich butach do slubu

reklama
Cześć ciotki-plotki:-D:-D:-D

A moja Martynka mi sie dzisiaj pytała czy mam dzidziusia w brzuszku:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D
skąd ja to znam, moja Misia ostatnio bardzo często mnie pyta czy mam już fasolkę w brzuchu?:baffled::baffled::baffled: często patrzy mi na brzuch zwłaszcza jak się najem i mam wystający:confused: wtedy z rozbrajającym uśmiechem mówi "masz już fasolkę!"
Strasznie mnie to zaintrygowało ,lub po prostu :ciekawość mnie zżera choć pewnie nie było to twoim zamiarem:-)ale życzę żeby było ok:tak:
rozmowy nie było bo m ..................zasnął:-D poszłam do łazienki a jak wróciłam już smacznie spał:szok::-) a żeby zaspokoić Twoją ciekawość to napiszę że chodzi o seks;-)
macie wolną chatę? ale czadowo!!!:-D:-D:-D tylko pozazdrościć:tak: babcia pewnie szczęśliwa że ma wnusię tak blisko na tak długo?

Do góry