madziulanatasza
Fanka BB :)
Oglądam Nianie naa poprawę humoru -rozśmiesza bezbłędnie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny Grysik to inaczej kasza manna no a przy okazji przyniosłam sobie jogurta DanioA gdzie jestescie
Oglądam Nianie naa poprawę humoru -rozśmiesza bezbłędnie:-)
dzwoniłam teraz do teściowej no i Oliwka już śpi,usnęła przed 15minutami.Ale trochę płakała , bo usnąć nie mogła i teraz jej górne 3 wychodzą.No ale dobrze że już spi.mam nadzieję że spokojną noc będą mieli.
Wiem ze nie mam się czym martwić , bo wiem ze żadna krzywda się jej nie stanie,jest pod dobrą opieką- dziadkowie i przyszła jeszcze prababciaNo widzisz nie ma sie czym martwić.A za to możecie z M spędzic troche czasu we dwoje![]()
Wiem ze nie mam się czym martwić , bo wiem ze żadna krzywda się jej nie stanie,jest pod dobrą opieką- dziadkowie i przyszła jeszcze prababcia
ale to jej pierwsza noc bez nas,nie wiem czy ja usnę
wiem jestem nadopiekuńcza![]()
skąd ja to znam, moja Misia ostatnio bardzo często mnie pyta czy mam już fasolkę w brzuchu?A moja Martynka mi sie dzisiaj pytała czy mam dzidziusia w brzuszku![]()
rozmowy nie było bo m ..................zasnąłStrasznie mnie to zaintrygowało ,lub po prostu :ciekawość mnie zżera choć pewnie nie było to twoim zamiarem:-)ale życzę żeby było ok![]()
macie wolną chatę? ale czadowo!!!dzwoniłam teraz do teściowej no i Oliwka już śpi,usnęła przed 15minutami.Ale trochę płakała , bo usnąć nie mogła i teraz jej górne 3 wychodzą.No ale dobrze że już spi.mam nadzieję że spokojną noc będą mieli.