reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marzec 2009

Hej!!!
Witam nowe marcoweczki,ale rozkrecilyscie to forum:-)
Przeczytalam wieczorem wczoraj co pisalyscie ale brak bylo checi i motywacji zeby cos skrobnac.
Wszsystkie przeterminowane,wynocha na porodowke bo tylko kolejke blokujecie!!!!!:-D:-D:-D.

U nas nocka minela spokojnie,za to wczooraj synek zrobil mi ladny prezent na Dzien Kobiet!!
Sluchajcie taka kupe zrobil ze....fuuujjj!!!....wyszlo mu z pampersa i ubrudzil body i spodnie:-D:-D
Sory ze ja o tym ale maz sie strasznie z tego smial.A mi nie bylo do smiechu bo ja to czulam jak on robil ta kupe u mnie na rekach...a jak..by mu nogawka wyplynela.....szkoda gadac

reklama
Hej wlasnie wrocilam od gin. no ale duzo to sie nie dowiedzialam jedynie tyle ze mala bedzie chyba naprawde malutka na jej oko bedzie wazyc troszke ponad 3kg ma malutka glowke (ale to akurat mnie pocieszylo;-)) serduszko pieknie bije, mocz ok. tetno 135/80 wieksze niz zwykle ale mowi ze kilka dni przed porodem sie zwieksza:happy: mowi ze juz wlasciwie moglabym rodzic:-) nastepna wizyte mam za tydzien i przy pozegnaniu zyczyla mi zebym juz jej niedoczekala:-D heheh widziala ze nie moge sie juz doczekac :tak: No i ogolnie to wszystko ok wiec sie ciesze:happy::happy::happy:

A tak pozatym to dzis rano zauwazylam ze chyba zaczol mi wychodzic po troszku ten czop (ale nie jestem pewna czy to napewno to:-p)
A noc minela tak sobie bolal brzuszek ale chyba juz sie do tego troszke przyzwyczailam :-p moze cos sie wkoncu ruszy i malenka zechce juz wyjsc:-)

A jak tam z dzieciaczkami czy jakies zrobilo prezent mamie na dzien kobiet? ;-)

hej dziewczyny....oczywiscie nie jestem w stanie nadrobic calego weekendu....ale mam nadzieje, ze u was wszystko okej....
ja kompletnie nie czuje sie jakbym miala rodzic:(....a juz bym tak chciala...
ponadto w Kuby rozyczka w przedszkolu wiec znow mam stresa...
to czekanie jest okropne

A ja wlazłam już dzisiaj na swoje obroty, pogoda bardzo ładna więc i sił trochę więcej. Ugotowałam obiad( dwa dania) zrobiłam galaretkę z wiśniami, ugotowałam kompot, trochę posprzątałam i planów na dzisiaj mam jeszcze, ze hoho:tak: Zaraz pójdę pozmywać po obiedzie, potem przesadzę niektóre kwiaty( zaczynają juz same wychodzić z doniczek) a na koniec chciałabym jeszcze umyć scianę w sypialni( oczywiście jak sił mi starczy) a gdzieś pomiędzy tym wszystkim jeszcze spacerek z psem, no i mam nadzieję, że mały w kńcu zrezygnuje z mieszkania w moim brzuchu po takim wysiłku:-D

witam was dziewczatka
dolacze do wspolnych placzow- mam juz dosc i chce rodzic!!:tak:
od 2dni umieram, mam skurcze, za przeproszeniem sra mnie jak po beczce kapuchy i nic... cos sie dzieje i po paru godz przechodzi i znowu sie zaczyna...kolezanka mi dzis mowi ze mnie podziwia ze sie porodu nie boje-stwierdzilam ze jak ona dozyje tego 9miecha kiedys to sie bedzie modliła o porod chocby mial tydzien trwac:-)

no nie....Mirosława znow w kuchni szaleje....:-):-):-):-)
taka zona jak ty to skarb:)

To samo mialam powiedziec...raczej...napisac.
Z kad ona czerpie tyle sily i energii:confused:.
Ja wstawilam pranie musze isc powiesic ale slysze ze moj synek sie budzi wiec bedzie karmienie:-).
Dzis robie na obiado-kolacje placki ziemniaczane z sosem grzybowo-cebulowym juz mam teraz na nie ochote.

reklama
Czesć dziewczyny, będę nudnały JA TEŻ JUŻ CHCE URODZIĆ a mi się wydaje że ten mój poród to się oddala a nie przybliża wy mówicie że do kibelka biegacie a ja jak nie miałam problemów to teraz zaparcia mnie złapa a czopa ni widu ni słychu choć co wieczór kładę się z nadzieją że bóle mnie obudzą ( to chore ale tal jest) i lenia mam totalnego wszystko na opak
Miroslava1979 poprostu energia cie rozpiera to naprawdę może być niedłudo

Do góry