reklama
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
a mnie chyba jajo pęka bo prawe biodro chce mi wyskoczyć z boku - tak boli:-):-):-) mam nadzieję, że coś z tergo będzie. Tempka dziś była jeszcze niska 36,4 więc tylko czekać na wzrost

A co do mojego pozytywnego podejścia, to faktycznie bardzo wierzę, że nam się uda i nawet jestem tego pewna, ale dzisiaj to miałam taki kiepski dzien, z piżamy przebrałam się dopiero o 12 bo do pracy o 13 musiałam wyjśc, wróciłam z pracy i normalnie nic mi się nie chce, zjadłam obiad i siadłam do kompa i chyba dzisiaj juz nic nie zrobię, chociaż mega sterta prasowania czeka, ale co się odwlecze to nie uciecze (więc i tak mnie to nie ominie a poczekac może:-))
masz rację - prasowanie nie zając;-) też tego nie lubię

tu się pisze o wszystkim - a już najbardziej o staraniachDziewczyny a wątek typowo staraczkowy to jaki nosi tytuł? Chyba, że tu się pisze o ewentualnych objawach, ale chyba nie![]()

skąd ja to znam - nerwicę mamy już chyba wszystkie:-(Ja też staram się myśleć pozytywnie choć to trudne i im bliżej owu tym bardziej się boję że się nie uda...znowu... taka huśtawka nastrojów![]()
no to bez staranek dziś nie uśniecie, oj będzie się działoczasem trzeba różnych sposobów sie chwytać.. a ja juz go dzis do szalenstwa doprowadzam.. wiec chyba i tak wyjdzie co ma wyjsc.. predzej on mnie zgwalci jak nie pozwole..

ja też nie lubię czekać - gdyby można było sobie kupić cierpliwość i spokój w okresie oczekiwań to pewnie bym była pierwszą klientkąJa już jestem dawno po owulacji bo owulację miałam 3.03, termin spodziewanej @ mam na 16-19 marca. Zawsze miałam regularne @, ale ostatnio aż o 3 dni się spóźniło co tak swoją drogą straszne nadzieje mi zrobiło, ale @ nadszedł niestety i teraz muszę do terminu @ doliczyć te 3 dni. Od 4 dni po owulacji codziennie bolą mnie jajniki na zmianę co jeszcze mi się nie zdarzało by dzień w dzień. Żadnego torbiela ani nic nie mam bo miałam niedawno "przegląd". Nie jestem zwolenniczką wgłębiania się w swój organizm, więc zostało czekaćNie lubię czekania
![]()

ale dobrze, że nie ma nowego plamienia:-)Heh, to najfajniejsze forum pod sloncemtu mozna nie być cierpliwym i poleciec z tym testem rano do kubka sikac i maczac lub wpuszczac kropelki i patrzec z zegarkiem w reku i... niezaleznie od efektow zawsze ktos cie pocieszy lub przytuli ze szczescia (tak wirtualnie) .
JA "zmarnowałam" 3 testy przed terminem @ i teraz sprawdzam poziom zafasolkowania po plamieniach.
już niedługo, zobaczysza ja jeszcze 3 dni do @ według cyklu normalnego, ale nie wiem kiedy się zjawi bo lekarz mówił że może się opóźnić...mam już dość tego cyklu!!!!
też brałam wiesiołek - śluz poprawia superAha Dziewczyny jak byłam u ginki to poleciła mi Tran, więc zażywam 2,3 razy dziennie, mówiła, że to dobre podczas zimy, jesieni, że to naturalny wspomagacz. Od października do stycznia zażywałam Wiesiołka na śluz i rewelacja, ale jak mi się skończył to ten Tran zaczęłam brać. Na śluz pomógł, ale nigdzie w necie nie wyczytałam czy to ma jakieś super właściwości przy starankach, wiecie coś nt temat?

też myślę, że to ściemakurde a ta dziewczyna z tego wątku z ręką co zaszła w ciąże palcem... to jakaś ściema... jakaś głupia- robi sobie z nas żarty czy co?

to nie jest możliwe - chyba, że 20 stron to nie jest dużo;-)Muszę zniknąć laseczki, nie produkujcie za dużo.
Wpadnę jeszcze. Buziole
super betkaTrzymam w ręku wreszcie wyniki (po przejściach, ale są!). Beta wyszła 1 519.
Na wyniku mam takie widełki podane:
2-3 tydzien: 101-4 870
3-4 tydzien: 1 110-31 500
Więc to chyba 3 tc? To by się zgadzało z moim urlopem;-)

chyba też się wybiorę na urlop na staranka;-)
ja mam urodzinki 14 marca:-)Butterfly27 u mnie teraz zostało czekaćTermin spodziewanej 16-19 marca. 15 marca mam urodzinki, fajnie by było mieć po nich prezent troszkę spóźniony, ale jednak najpiękniejszy w postaci Fasolki
![]()
ja w koło widzę same ciężarne, ale to podobno efekt wyżu demograficznego z lat 80-tych a nie moja paranoja (nie ma jak dobre wytłumaczenie:-))Mój brat ma dwóch 2.5 letnich bliźniaków a 8 marca dowiedziałam się, że bratowa jest znowu w ciążyTej to dobrze... Ostatnio jakoś nie potrafię się cieszyć gdy widzę wokoło same ciążarówki. A jeszcze jak ta ciężarówka jest w rodzinie to już w ogóle.. Podobno mój stan jest normalny i minie, ale pewnie wraz z moim zaciążeniem. Bo niestety jak ludzie szalenie pragną bobaska to się nie udaje a kiedy nie chcą, nie planują, to bam.
już trzymam za usg:-)Dziewczyny, dziękuję Wam za wsparcieJeszcze jakbyście tak mogły trzymać mocno kciuki za pierwszą wizyte z usg.....co??Potrzymacie jeszcze trochę? Dopiero wtedy odetchnę z ulgą
Pozdrawiam Was wszystkie!
pewnie - sprawdź lepiej co to jestKurde
Nadal mnie jajniki bola, mimo ze owu juz byla. Chyba cos jest na rzeczy - jakis torbiel albo inne dziadostwo. Chyba nie uciekne tym razem przed ginem. Trza uderzyc i sie zbadac

Mój od dwóch lat nie pali, od roku kawy nie pije i od około 1,5 roku sporty uprawia.. Jego żołnierzyki powinny być już generałami a tu nic. Co prawda badań nie robiliśmy bo zakładamy na razie, że skoro jedno dziecko już mamy to pewnie nie tu leży problem ale jak nic dalej nie wsóramy to trzeba będzie i K zrobić badania...
No moj wogole nigdy nie palil,w normie z piciem i jest szczuply,,zero nadwagi..
Jak wy macie juz jedno dziecko..to raczej nie bedzie problemu..nie wiem ile sie staracie?moze stres,,teraz to raczej trudno tak naprawde uzasadnic dlaczego to tyle czasu zajmuje..na kazda przyjdzie pora..:-)
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
czesc sloneczko! nie martw sie juz mnie moj małż wycalowalOj niech Cię M wycałuje ;-);-)
Dziś weszłam w 9 tydzień

strasznie sie ciesze ze juz weszlas w ten 9 tydzien, super ze malenstwo rosnie, a jak sie czujesz kochanie?? buziaki ;***
ahahahhahahahahha posikalam sie jak to przezytalam - spidi gonzales ahahahahhaKurde z medycznego punktu widzenia to jest możliwe, jak on ma ekstra plemniki mcgywery a ona jajeczko spidi gonzales to kto wie, ale szczerze mowiac... bardziej stawiam na to że rzeczywiscie im ta guma pekla niz na ta reke...

dzieki kochana, wlasnie zakupilam salfazin i zreczywiscie dalam 26 zl za 100 tabletek , a małż zaczął łykać , a co niech tez sie poświeciSalfazin jest tańszy-jeśli dobrze pamiętam 25 zł za 100 tabletek.
![]()

gratuluje slonce gratuluje!!!!!! szczesliwych 9 miesiecy ci zycze!!!!Trzymam w ręku wreszcie wyniki (po przejściach, ale są!). Beta wyszła 1 519.
Na wyniku mam takie widełki podane:
2-3 tydzien: 101-4 870
3-4 tydzien: 1 110-31 500
Więc to chyba 3 tc? To by się zgadzało z moim urlopem;-)
babo kochana napewno ci sie uda a raczej wam, latem bedziecie miec fasoleczke po serduszkiem zobaczysz, ja trzymam kciuki!!Marzeni:-)
Dzieki ze pytasz..milo!
Mamy wyznaczona wizyte w klinice panstwowej w norwegii..na 7 maja..mnie maja zbadac i jego i potem zadecyduje o zabiegu..hmm moze juz na lato bedzie fasoleczka w brzuszku:-)
Oj bozia zeby dala..tak bardzo pragne!!!
A co u ciebie?jak zdowko?:-)
a u mnie jak narazie oki, zaczelam 3 cykl staranek moze sie uda tym razem, w kazdym razie ide w przyszlym tyg badania rozne porobic zeby zobaczyc czy wszystko jest ok. buziaki i zagladaj czesciej do nas :-)
ojej, to smutne, przytulam cie mocno......Muszę wam napisać dziewczyny że fasolki u mnie jednak nie ma.Nie wiem co się stało!?
W niedzielę 8 marca wklejałam Wam zdjecie mojego pozytywnego testu i bardzo się cieszyłam.Wczoraj zaczęłam plamić i nadal mam brązowe plamienie tylko że większe niż wczoraj.
Dzisiaj zrobiłam badanie HCG i z badaniem poszłam do lekarza.
Wynik hcg mniej niż 10 negatywny.Lekarz powiedział że fasolki nie ma i powiedział że nie robi się testów przed terminem okresu bo są wczesne poronienia i takie tam pier.....
Rozkleiłam się i całą drogę do domu ryczałam tak mi smutno.
napewno niedlugo sie uda, glowka do gory...;-)
ehehe no widzisz juz do tego doszlo ze sie okaleczam z rozpaczy hahahaco Ty się za samookaleczanie zabrałaś
a ja nie wierzę, że można się ręką zapłodnićto musi być jakaś ściema

lolitko ja trzymam za ciebie kciuki kochana, zobaczysz lato bedzie twoje!!!!!
ktosiowa witaj u nas na forum

pozdrawiam wszystkie dziewczeta ktore pominelam ale nie wyrabiam z wami kobity!!!!!! nie jestem w stanie ogarnac tego wszytskiego.....
buziaki

Co tam u was słychać??? są jakieś nowe zafasolkowane???
Ja niestety nie wytrzymałam i dzisiaj zrobiłam teścior. NEGATYWNE. Ale nic dziwnego że taki wynik bo przecież jest dopiero 25 dc
nic sie nie martw , jest jeszcze nadzieja
Witam serdecznie wszystkich i zycze zdrowych dzidziusiow. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.
zagłosowałam !
Elfiku.... Nie załamuj się!!! @ jeszcze nie ma więc jest nadzieja....My wszystkie Ci mocno kibicujemy![]()
no Zajączku juz ostatnia nadziej odeszła, @ dzis sie pojawiła...jednak zaklinanie nie poskutkowało...nastepnym razem trzeba bedzie wymyslec inny sposob na jej odstrasznie
Wstyd ci, że pragniesz dziecka???
Wstyd ci, że tak bardzo go chcesz, że nakręcasz się???
Wstyd ci, że zrobisz wszystko aby je mieć?????
No to witaj w klubie. Bo my chyba wszystkie powinnyśmy się wstydzić.
Wstydzić się będziesz jak bąka puścisz w kościele.
tak ! masz racje juz nie bede sie wstydzic, zapominam o całej sprawie...dzieki za słowa otuchy!
Elfa tulam cię mocno:-(
Co tam u Passingby??mam nadzieję- ok
Mnie cycki bolą ale brzuch na @ tyż,śluz biało-żolty-zwariuję,chyba zatestuję w piątek
trzymam kciuki !
No i przyszła@@...
Trudno trzeba się teraz przygotować do nych staranek, tym razem się uda, a jak nie to następnym. Kidys musi sie udać, prawda??
Prawda !
Ekhm
Mam plamienie które w takiej ilości nie jest patologiczne (to znaczy bardzo lekkie plamienie w kolorze brązowym, prawdopodobnie oczysczarka po poprzedniej @ ale nie na pewno). Jeśli się skończy na dniach to ok, jeśli się przerodzi w regularną @ to rokowania są bardzo złe. Może też oznaczać że zarodek obumarł.
Zarówno lekarz jak i ja uważam że jeśli jest wszystko ok to zarodek się utrzyma i będzie dobrze. Zawieszam się w statusie ciężarnej sama - dopiero po USG i kontroli 23 będzie wiadomo na 100% co jest grane.
Ból jajnika też nie jest zbyt pozytywny, wczoraj mnie dwa, trzy razy ostro zakuł. Generalnie na razie stawiam na naturę, bez wspomagaczy i postanowiłąm tak mozno się nie przejmować tym wszystkim. Profilaktycznie zrobię test dzis i za dwa trzy dni i zobacz czy nadal jest pozytywny (znalazlam tanie źródełko: 6zł za bobotest)
dobrze, ze plamienie ustało ! odpoczywaj teraz, nie denerwuj sie i nie przesilaj ! trzymam kciuki za prawidowy rozwój
WitajciePasingby trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze i bedzie!!olapop dzielna badz!!Elfa
po prostu postaraj sie wyluzowac i pomyslec o czyms innym. Robie to samo. Chce sie zapisac na dodatkowy kurs komputerowy i to jeszcze w tym tygodniu. Od wrzesnia ide dalej na angielski! Nie wiem czy do tego czasu bedzie Fasolina, ale jesli juz zaczne cos robic to tak latwo sobie nie odpuszcze a na czas staranek bedzie cos, co dodatkowo mi mysli zajmie. Dzis moj 10 dc. Od wczoraj mialam testowac. Oczywiscie poszlam do apteki kupic testy, ale nawet nie zdazylam zatestowac a maz juz byl wykorzystany.Sama nie wiem jak to sie stalo.
Dzis powinnam postarac sie byc grzeczniejsza, podobno najlepiej co dwa dni... a on juz dzis rano dopominal sie o jeszcze... mhm. Twarda bede jednak, dzis zatestuje i jesli kreska bedzie jedna to bede sie douczac pilnie z angielskiego i porzadki domowe robic... buuu a taka mam ochote na brojenie
![]()
no koniecznie musze sobie znaleźć jakąs ciekawą pasje..., bo angielski mnie od mysli odstaranek raczej nie oderwie
Elfa-kochanie-bardzo mi przykro, ale nie mozesz sie obwiniac wszystkie sie tu niecierpliwymi,napalamy i mamy urojenia, trudno zachowac stoicki spokój gdy w gre wchodzi fasolka.
Moze to nie byl jeszcze ten wlasciwy miesiac, mozenie ten czas??? jednak wierze mocno ze sie uda i bedziesz niedlugo szczesliwa mama i obejdzie sie bez in vitro.
Kochanie-a jak Ty stoisz z badaniami itd...przypomnij bo nie pamietam...?
Kropeczko u nas sprawa wyglada tak : ja mam lekke PCO dlatego mialam kuracje clo, po nim owulacje mialam ładne, co do hormonkow nie są złe, lekko podwyzszona prolaktyna, progesteron wysoki, stosunek LH do FSH 1.26
Gorzej z nasieniem meza, tylko 15 mln plemniczkow (norma od 20 mln) i słaba ruchliwosc
Dlatego ja juz wiecej nie chce lykac clo bo ilez mozna sie truc, zrobie sobie przerwe, a z m idziemy do androloga , moze mu cos przepisze, ma zrobic na dniach badania hormonkow, powtrzorzyc spermiogram i pojdziemy z wynikami do lekarza...
No mi też ręcę opadają...człoweik się tak stara,badania robi, po testy owulacyjne biega,jakieś świństwa typu len pije,leży z nogami w górze jak jakiś czubek a tu dziewczyna sobie ręką włożyła i ciąża.Niektórzy to mają szczęście.
Ja chcę bobasa,mój facet chce bobasa i kicha![]()
wiesz, mnie bardziej wkurza ze młode dziewczyny, niedojrzałe do macierzynstwa wpadaja, alkoholicy tak samo, wyrzucaja potem dziedzi do smietnika, decyduja sie na aborcje, zyja potem z wyrzutami sumienia, tylko zlo sie dzieje...
a my jestesmy dojrzałe do macierzynstwa, ustatkowane , wyczekujace i co?
po co to wszystko, nie ma to dla mnie sensu, jesli Bog istnieje mógłby z tym zrobic jakis porządek..
Dzien dobry cukiereczki
Niestety nie moge zostac, bo jutro sie widze z promotorem i musze pisac magisterke - ciagle jestem w lesie
Mega tesknie za Wami babeczki, szczegolnie za moim malym BB Gangiem ( iminon nie musze wymieniac, bo jest ich ze 30 ).
Milego dnia zyczeNie zapomnijcie o mnie, ja wroce jak tylko sie uporam z zaleglosciami ktore mam :-
zawstydzona/y:
BUZKA
P.S. Zobaczcie to, hihihi :
http://www.youtube.com/swf/l.swf?sw..._ratings=1&title=Bizkit the Sleep Walking Dog
słooodkie
śnillo mu sie, ze ktos go goni, bronil sie hehe kochany piesek
a ja jeszcze 3 dni do @ według cyklu normalnego, ale nie wiem kiedy się zjawi bo lekarz mówił że może się opóźnić...mam już dość tego cyklu!!!!
moze zakonczy sie dobrze
Witajcie babeczki :-):-)
Przytulam mocno. Mi kiedyś nawet brzuszek się powiększył lecz zawsze po zrobionym teście przychodziła @. To prawda, że czasem za mocno chcemy ale niestety takie już jesteśmy.
Dlaczego od razu invitro? Masz drożne jajowody? Może wystarczy inseminacja. Badaliście nasionka M?
te in vitro to sugestia mojego ginekologa, nie chodzi o mnie tylko o nasienie meza, jest słabe, ale racja, inseminacja moze najpierw by sie przydała...jako taki półśrodek, moze sie uda...pomysle o tym
Dziewczyny, dziękuję Wam za wsparcieJeszcze jakbyście tak mogły trzymać mocno kciuki za pierwszą wizyte z usg.....co??Potrzymacie jeszcze trochę? Dopiero wtedy odetchnę z ulgą
Pozdrawiam Was wszystkie!
trzymam mocno !
Muszę wam napisać dziewczyny że fasolki u mnie jednak nie ma.Nie wiem co się stało!?
W niedzielę 8 marca wklejałam Wam zdjecie mojego pozytywnego testu i bardzo się cieszyłam.Wczoraj zaczęłam plamić i nadal mam brązowe plamienie tylko że większe niż wczoraj.
Dzisiaj zrobiłam badanie HCG i z badaniem poszłam do lekarza.
Wynik hcg mniej niż 10 negatywny.Lekarz powiedział że fasolki nie ma i powiedział że nie robi się testów przed terminem okresu bo są wczesne poronienia i takie tam pier.....
ojejku ! moja kochana, Boze moge sobie wyobrazic co czujesz ! Tak mi przykro, przytulam mocno !
az trudno w to uwierzyc...ale nie smuć sie juz wiecej, moze tak mialo być....trzymam kciuki aby jak najszybciej sie wam ponownie udało z dobrym koncem !
Już nie testuje przed terminem @ dopiero tydzień po terminie.
Kaprycha zaśmiałam się przez łzy.
Nie co testowac wczesnie. Kiedy jeszcze wierzylam ze moge zafasolkowac, to nigdy testu nie zrobilam przed @. Na przyszlosc tez - nigdy pzred @, min 3 dni po
wiecie co...ja juz niewiem co jest lepsze, nietestowac czy testowac.. jak wiecie w tym cyklu wzlekałam z testem no i co jak to sie skonczyło, nakręciłam sie tylko na maxa , tylko bardziej rozczarowanie bolalo.. wczesniej robiłam testy przed terminem @, wychodzily minusy - fakt było smutno, ale nie było rozpaczy... przynajmniej przestawałams ie nakrecac, czekalam na @ spokojnie z malenka nadzieja, ze test byl zrobiony za wczesnie, ale przynajmniej juz sie tak nie nakręcałam i nie miałam takich urojen
dobrnęłam do końca:-)
ale co do bóli to współczuję

Już jednak jesteś "nasza" - objawy Ci się zaczęły;-)Trzeba. Choć w niektórych przypadkach takie bolesności jajników są normalne po owulacji i są aż do @. Mnie bolą dziennie od 4 dnia po owulacji. Wcześniej tego nie miałam, badana byłam, więc albo ten cykl tak znoszę albo coś jest na rzeczy w co niestety powątpiewam znając moje "ogromne szczęście"![]()
ale co do bóli to współczuję

ale cuda czasem się zdarzają - poczekamy i zobaczymy - życzę Ci by jednak się udało jakimś cudem otzrymać lepsze wyniki MBadania powtarza w nastepnym tygodniu. Boze modle sie zeby sie stal cud. Choc tez nie wariuje, bo szanse na cud sa takie jak.,.....szanse na cud ;-)
W piatek robi badanie chyba i wyniki sa tego samego dnia wiec we will see

ja chyba wejdę na ten wątek - na razie czytałam co Wy napisałyście i wydawało mi się to podejrzane z tą laską - ale teraz - sama to muszę przeczytać co to za herezjechyba w to nie wierzysz??? ślina zabija plemniki!

Będzie fasolka na lato - trzymam kciukiMamy wyznaczona wizyte w klinice panstwowej w norwegii..na 7 maja..mnie maja zbadac i jego i potem zadecyduje o zabiegu..hmm moze juz na lato bedzie fasoleczka w brzuszku:-)
Oj bozia zeby dala..tak bardzo pragne!!!
A co u ciebie?jak zdowko?:-)

tak mi przykro - przytulam mocno:-(Muszę wam napisać dziewczyny że fasolki u mnie jednak nie ma.Nie wiem co się stało!?
rewelacjaSiema, ja tu znowu na sekundke tylko.
Kurde ale mnie zdenerwowal ten watek o lasce, co sie palcami zapladniala...
Nie moglam sie powstrzymac i musialam dodac swoje 3 grosze.
Rzuccie okiem :
Sorka ale dla mnie to troche historia z Bravo Girl...
"Czesc mam 14 lat i 2dni temu uprawialismy z chlopakiem petting. Jego nasienie dotknelo mojego podbrzusza.. Teraz mam dziwne objawy. Boli mnie reka, noga i glowa. Moj brzuch jest duzy i okragly (raczej nie dlatego, ze wlasnie zjadlam pizze, bo narmalnie wtedy chce mi sie kupe- a tym razem MAM MDLOSCI!!!). Zaobserwowalam rowniez zmiany nastroju, na przyklad nie placze juz jak ogladam Highschool Musical ani Hannah Montana. Myslicie, ze moge byc w ciazy?
P.S. Dodam tylko, ze moj chlopak mowi, ze wygladam jakbym byla w ciazy. "
Nie jest za ostro??
Buzka i uciekam pisac prace
kciuki zaciśnięte:-)Kiedy wybierasz sie na pierwsze usg? Ja wizyte mam już 14.03. Wiem, że jeszcze nie będzie dużo widać ale wolę juz wiedzieć czy wszystko ok.
Kciuki juz zaciskam i proszę o to samo![]()
wzajemnie:-)Odpoczywajcie i nie stresujcie się.
Mi jakoś te wszystkie, przyjemne i nieprzyjemne sytuacje pomogły i wiem, że teraz czekała bym pewno spokojnie tydzień po terminie @.
Pa dziewczynki.
Szczęścia życzę;-)
ale nawet jak zobaczy - nic się nie stanie - ja po poronieniu to miałam żal do M, że nie płakał ze mną a potem się okazało, że płakjał wtedy gdy ja nie widziałam, np. w pracy, bo myślał, że musi być twardy przy mnie:-(Ja już uciekam bo zaraz mój misiek będzie w domu i muszę się ogarnąć aby nie widział że znowu płakałam.
hahahahahahahahaja z tej baby nie moge.. szkoda ze analnie sie nie przytulala i plemniki przez sciane nie przeszly..
tiaaa obawiam sie ze znow dzis bedzie próbował, bo ja to mam jednego sutka oklaptusa a teraz po pelingu stał, że ho ho.. takze tak łatwo nie odpusci..

no to super:-)a mnie chyba jajo pęka bo prawe biodro chce mi wyskoczyć z boku - tak boli:-):-):-) mam nadzieję, że coś z tergo będzie. Tempka dziś była jeszcze niska 36,4 więc tylko czekać na wzrost![]()
alisa79
Wierzę, że będę Mamą :)
Kochane, dzięki, wiem, że na Was można liczyć
Motylku, na pewno zobaczysz pęcherzyk ciążowy i po badaniu będziesz spokojniejsza.
Ja czuję się dobrze. Od dwóch dni już rzadziej pobolewa mnie brzuch, najpierw się bałam trochę tych objawów - tak trudno się połapać, co jest normą, a co już mniej
Mam drażliwe piersi, takie jakieś ciężkie, jakby nieco zbrązowiała ich obwódka. Poza tym nie mam specjalnych objawów. Może szybciej się męczę... Na razie mdłości raczej nie mam, ale zobaczymy, co będzie dalej
A Ty? Co zaobserwowałaś? Uściski!

Na pewno już będzie pieknie biło
Ja nie liczę na zbyt wiele, będzie to 5 tydzień od @, ale mam nadzieję że będę spokojniejsza po rozmowie z gin.
Jak sie czujesz. Masz jakieś objawy?
Motylku, na pewno zobaczysz pęcherzyk ciążowy i po badaniu będziesz spokojniejsza.
Ja czuję się dobrze. Od dwóch dni już rzadziej pobolewa mnie brzuch, najpierw się bałam trochę tych objawów - tak trudno się połapać, co jest normą, a co już mniej

A Ty? Co zaobserwowałaś? Uściski!

no koniecznie musze sobie znaleźć jakąs ciekawą pasje..., bo angielski mnie od mysli odstaranek raczej nie oderwiedobrze, ze zbliza sie wiosna, moze w tym roku uda mi sie zrealizowac moje marzenie i wziasc lekcje jazdy konnej
zmieniłaś sobie zdjęcie przy nicku - ładnie

ale ta jazda konna mi się skojarzyła

dziewczyny - ja spadam oglądać you can dance - bardzo lubię
dobrej nocy!
reklama
Podziel się: