reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dziewczyny wspolczuje Wam tych nocy Ja mialam klilka dni temu taka. Co do pogody to ja nie wiem czemu narzekacie u nas w centrum wiosennie Po wczorajszym sniegu nie ma sladu.

reklama
bbakania dzięki za podpowiedź odnośnie raczkowania.Muszę spróbować,wczoraj nie było czasu bo byłysmy na basenie.Bardzo bym chciała żeby Milenka w końcu ruszyła do przodu!Tą pieluszkę mam zwinąć w rulon i po prostu podłożyc pod brzuszek?
Pozdrawiam w piątek 13-go i życzę samych fajnych zdarzeń.

kasiau30 Kurcze czytam i nie wierzę:na nocniku?poważnie już Ola rozumie o co chodzi i udaje jej się zrobić coś do nocniczka?Zastanawiałam się ostatnio kiedy zacząć tą nocnikową przygodę,ale wyczytałam gdzieś że dzieci zaczynają rozumieć o co chodzi gdzieć ok.1.5 roku?Ale może to nieprawda?
pozdrowinka
maajka jejku jak czytam o takim super spaniu dzieciaczków to zastanawiam się jak to jest że moja mała nigdy nie przespała pod rząd dłużej niż 5 godzin(i to tylko od 20 po wieczornym karmieniu).Budzi sie do dzisiaj na nocne jedzenie a wstaje wyspana najpóźniej o 5.45 ale częściej w okolicach 5.00 nie mówiąc juz o tym że i o 4.00 się zdarza kilka razy w tygodniu.Ale znam jedną roczną Majkę i ona od 3 m-ca śpi od 19.do 700-może to kwestia imienia?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam kochane:-)

Nocka super jestesmy wyspane,ja juz pranko rozwiesilam i zaczynam od dzisiaj dietke zobaczymy jeszce musze wskoczyc na wage zeby wiedziec czy dieta skutkuje

Majka gratuluje:-)
Kasiau no to super m wraca:-)
Lorcia ja tez urodzilam sie w piatek 13;-)
Asiowo Daria Tobie a Ty mi;-):-D
Matulka wypoczywaj kochana pierwsza @to jest cos:-D:-D:-D:-D:-D
Magdalenkakol u mnie okropna pogoda dzisiaj,mam nadzieje,ze sie u Was nie popsuje

Wszystkiego najlepszego dla Bagny z okazji 10mcy:-D:tak::-)

Jejku to juz 10mcy!

Milego dzionka

dzień dobry !!!!!!! MAm laptopa... HURA!!!! tylko nie mam interentu bezprzewodowego. Ale mąż obiecał ze jutro pogrzebie przy ruterze i moze pójdzie ten interent (mamy stałe łacze, kupiliśmy ruter bezprzewodowy ale nie chce rozsyłac netu po domku - dzowniłam do kablówki, powiedzieli ze oni nic nie blokuja, mozemy sobie ten ruter podłaczyc do modemu - nie ma problemu ale we wsłasnym zakresie, mam nadzieje ze mezowi uda sie to zrobic bo sam ma laptopa z pracy i juz zajawiony na neta hihi).
u nas nocka tradycyjna, powrót do jedzenia ale je raz wiec sie wysypiam. Dziwne jest to ze raz je o 24 raz o 3 a czasem o 5 :sorry2:, dziwnie tak no ale cóz zrobic.
Najgorsze za jak jedno spi do 7.30 to drugie wstaje o 6.30 i tak na zmiane.....:baffled:

Maajka pogratuluj szwagierce. Ale mi sie zachciało przytulic taka okruszynke ale juz niedługo bede tulic siostrzeńca wiec :-D.

Maajeczko - fajnie że masz małą dzidzię w rodzince :-)
Jejku jak ja mam juz dosyć tego tygodnia - dobrze że M będzie to ogarnę chałupkę :-)
Jak na razie mój piorunek Ola jest niesamowita - pełno jej wszędzie ale tylko ją kochać i ściskać :-)
Wercia przeżywa mp4 i jest spokój :-)
Najlepszego dla Bogny :-)

reklama
Witam :tak:
Ale od wczoraj napłodziłyście :-D

Maajka - gratulki ciociu!
Widzę, że zbiorowe @ :rofl2: ja dostanę w sobotę a mamy jechać na weekend do teściów :wściekła/y: ach jak nie urok to sr....
Ja też według tego co tam ostatnio niby było mam termin na jutro ;-)brzuch nawet pobolewa więc może... i też na weekend wyjeżdżam (nauki przedmałżeńskie robić :-D :-D :-D) ale do rodziców ;-)

Że tak brzydko powiem pot po d.... leciał;-):-D
Agusia :-D :-D :-D
dobra wiadmość m wraca a miał wracać w nastepny piątek
To super :tak: żona chyba nieposiada się z radości :-) Miłą Ci i dziewczynom niespodziankę m sprawił :tak:
Co do pogody to ja nie wiem czemu narzekacie u nas w centrum wiosennie Po wczorajszym sniegu nie ma sladu.
Hmm... a we wrocku sypie jakby zima dopiero nadchodziła :-p
Asiowo Daria Tobie a Ty mi;-):-D
A Wy mi :-D niezły łańcuszek tworzymy :tak:
czyli wszystko zdarzyc sie może... :-)
Lubie taki dzień jak dziś a ludzie urodzeni w piątek trzynastego to prawdziwi szczęsciarze a znam 3 osoby !!!
Kochana ja juz własnie skończyłam 30 lat....:zawstydzona/y: i jakos mi z tym dobrze - zresztą czuje sie zawsze na 24 !!
Ja tam uwielbiam "13" :tak: i zawsze zdarza mi się coś miłego :-D
I ja latek mam więcej (patrz nick :-p) ale też wieku nie czuję, tylko jak w lustro patrzę to jednak widzę ten czas :zawstydzona/y:

U nas nocka spokojna, mała spała standardowo do 6 z kawałkiem, zjadła, poszalałyśmy chwilkę i jeszcze godzinkę pospała :tak:. Ja już po kawce, zaraz Ola dostanie drugie śniadanko i zabieram się za obiad :tak:. Dziś jedziemy do moich rodziców na weekend, przy okazji robimy te nieszczęsne nauki :zawstydzona/y: no ale cóż jak się powiedziało "a" trzeba powiedzieć i "b" hehehe
Miłego dnia dziewuszki :-)

Do góry