lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Ja tam wole co drugi dzien 5 sekund spedzic, niz sie meczyc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyli imprezka się szykuje
a swoją drogą chyba wiosnę widać u wszystkich bo albo fryzjer albo kosmetyczka;-)
ło matko kochanajakas masakra te cwiczenia!! wzystko mnie boli! ledwo sie trzymam, drża mi kolana i jeszcze jakies mroczki mam przed oczami!!! o matulooooo
zdycham......
![]()
a co do mycoplazmy jest to rodzaj bakteri wywolujacej np zapalenie pluc ....
... a i jeszcze mam uczulenie skorne na nikiel!![]()
eve84 ja tak patrze co za ewa mnie tu zapraszai dopiero po jednym zdjeciu cie poznalam!!
![]()
Dziś nawet łyka Coli nie zrobiłam, lubuję się w multivitaminkachKto by pomyślał
![]()
... jadam tylko gorzka Linda taka 70% kakaa np z gruszka albo pomarancza!mniammmmmm
![]()
ooo i tu musze sie przyznac ze ja jak zwykle objadam sie ptasim mleczkiem, juz pol opakowania zjadlam sama......
Siema dziewczyny
Melduje sie po pracy![]()
Zadzwonilam do poloznej, ktora wyslala mi wczesniej sms'a z reszta ( bo nie mogla sie do mnie dodzwonic) i powiedzialam jej co sie dzieje. Kazala mi wziac paracetamol i gdyby bol sie powtorzyl lub pogorszyl, mialam do niej przyjechac. Bol sie nie powtorzyl - totalnie mnie nic nie boli, tyle ze ciagle nie przestalam plamic![]()
Jestem zalamana... Nie testujcie przed terminem @
Ide plakac ....
Marzenixxx
Ty wloski z pachy WYRYWASZ ?Toc to musi bolec....Nie lepiej maszynka przeciagnac....5 sekund zajmuje, nic boli....
no pierwszy raz chcialam po paszkami sobie wyrwac zeby miec z glowy na 3-4 tyg a nie co 2-3 dni golic..... boli masakra nie polecacm!!!ale tylko chwilowa, teraz juz nic nie boli ale wlosy zostaly
![]()
Niunians normalnie epidemia jakas kolanowa...mam nadzieje, ze teraz masz juz z noga spokój i nie boli po tej operacji...?
Noga już ok nawet w tym roku odważyłam się nauczyć jeździć na desce i nartach, obyło się bez kontuzji, a wcześniej to na prostej drodze mi wyskakiwało kolano i strasznie bolało. Teraz nic się takiego nie zdarza)
no pierwszy raz chcialam po paszkami sobie wyrwac zeby miec z glowy na 3-4 tyg a nie co 2-3 dni golic..... boli masakra nie polecacm!!!ale tylko chwilowa, teraz juz nic nie boli ale wlosy zostaly
![]()