reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja tez słyszałam o zastrzykach co trzy miesiace ,ale moja lekarka ich nie poleca:no:Mowi ze to jest za duza dawka hormonow na jeden raz:tak:A dla karmiacych sa specjalne tabletki anty:-);-)
Najlepsze sa podobno plastry ale ja nigdy nie uzywałam-jakos nie mogłam sie przemoc
U mnie Dominik był planowany i druga ciaza tez:tak::tak::tak:ale miał byc Oskarek,a za 6 lat miala byc Wiktoria:-);-)

reklama
czesc

ja na chwilke
Wczoraj podczytaywalam Was z telefonu :) niestety moj zainstalowal sobie nowa gre i teraz ja opanowuje wczoraj gral 9h:szok: niewiedfzialam ze tak mozna:szok::szok::szok:

Ja biore sie za porzadki lazienke juz wysprzatalam zostalo mi pozmywac podlogi i odkurzyc:rofl2: Potem do sklepou i szybko obiadek trzeba zrobic potem drzemka Laury a spacerek
Jak mi sie uda to wlece nim moj zasidzie przed kompem:-D

Ja bralam zastrzyk antykoncepcyjny fajna sprawa:tak: nie musisz pamietac o niczym i do tego nie masz okresu zastrzyk nazywa sie depo privera czy jaos tak sie to pisze
Ale uwaga nie sluzy kazdemu ja wzielam 4 zastrzyki

Beata mam juz sukienke wybrana, bizuterie tez , fryzure nie do konca ale mam juz fryzjerke moja kolezanka ktora zawsze mi robi wloski :)
Z butami poczekam az bedzie cos wiecej na lato:tak:
Makijarz dam sobie zrobic chce taki fachowy Tak co mi nie splynie po 2h jak bedzie cieplo.Dlatego tez wybiotre sie wczesniej na probny:rofl2:
Bukiet hmmm jeszcze nie zdecydowalam ale napewno beda to roze ze srebrnymi dodatkami
Jak bede miala calosc to wkleje zdjecia:-)
Patrysia ladny bukiecik :))A jak szalenstwo na basenie:sorry2:
Mama Helenki mi sie przypomnialo ze jak bylam w ciazy to bralam syrop na grype.Musiabys zapytac swojego gina bo mi to gin przepisal:tak:
Agnes fajnie ze wozek podoba sie Oliwce ciekawe jak bedzie ze spacerami:happy:
Anabuba to zes sie nabrala tych anty:rofl2: ja dopiero po ciazy czyli od 27 roku zycia:-D:szok::-D:szok:Laura byla planowana wiec sobie swietnie radzilam Lateksu nienawidze to jak cukierek z papierkiem:baffled:

Widze ze sprzedawanie rzeczy na allegro swietnie Wam idzie:happy:

nie wiem co jeszcze chcialam napisac bo tyle zapamietalam z wczoraj :))

Ostatnia edycja:
Anka mój zasiądzie do gry, to też tak potrafi. Ja najdłużej grałam 6h, tyłek mi ścierpł. No ale gra była tego warta. Grałam w nocy, a to FEAR był. Strach. Czekam aż nakręcą film na podstawie tej gry.

witam piękny dzionek dzis Gabi jak wstanie to pójdziemy w końcu na spacerek ja już byłam zresztą teraz musze dużo sie ruszac żeby zgubic kilogramy Byłam w sklepie kupilam dużo warzyw i zamierzam zrobić surowkę dzieciom gotuje pomidorową Mężowi na jego życzenie herbatkę też kupiła mbo twierdzi ze lepij sie po nije czuje i nie chce mu sie tyle jesć ja też pije rozne cuda może troszku moze pomoga Miłego dnia ;-):-D

A mój M oglada w TV 3 filmy na raz :-D:-D:-D:-D nie może się zdecydować :
Superman, Zorro i Mortal Kombat :-D:-D:-D:-D:-D co chwile przełacza :-D
To Ci okaz,mam nadzięję ,że na co dzień jast bardzej zdecydowany:-):-)chybaże jedną ręką bawi się z Oliwką drugą obiera ziemniaki ,a ustami cię całuje...:-):-)to wtedy...:rolleyes:
ja osobiście nie założyłabym sobie nigdy spiralki :no: podobno bardzo boli :baffled:
nie boli prawie wcale i nie trzeba zakładać w czasie@wręcz przeciwnie ,przedm lekarz kazał wziąść 2 tabletki prxeciwbólowe,na samolot 4 minuty i po krzyku,nie boli ,czujesz to i jest nieprzyjemnie ,na granicy bólu .Dla nas najlepsza metoda ,po Klaudi założyłam sobie po raz pierwszy,po 3 latach zciągłam i zdążyłam mieć jeden @ i zaszłam z Ksawkiem ,szybciutko nam się udało ,dla mnie wkładka jest najlepsza bo:to tylko jeden koszt raz na kilka lat ,możesz się kochać kiedy chcesz,nie grozi ci brak gumek,ani ,że zapomnisz połknąć tabletkę.Wiadomoże zdażają się różne sytuacje,ale to jak przy każdej metodzie i dodam ,że 2 razy pękłami w życiu gumka i tego stresu w życiu nie zapomnę,a poza tym jej nie lubię używać ,mój M tym bardzierj.

dobra znikam do łóżeczka przytule się do mojego P a co mi więcej zostało jak mam @ :confused: no ale dobrze że jest gorzej by było gdyby jej nie było:-D:-D:-D:-D:-D a ja @ po urodzeniu antka dostałam po 7 tygodniach:szok::szok: no ale ja go butla karmie:rofl2:
Malinka to ty masz@, nie P także wiesz co możesz zrobić ,a on się ucieszy ,co to takiego dla demona seksu jak ty....:rofl2:

:tak:No widać że sobota bo nikogo nie ma.:szok::-(My zaliczyliśmy spacer obiad no i posprzątane mamy pranie zawieszone i tylko zostało dziecią kolacje dać wykąpać i nareszcie koniec dnia.A teraz Kamilek spi a Martynka na bajkach a ja sobie klikam na BB i pije kawke:tak::tak:

reklama
Właśnie skończyłam prasować,1,5h przy żelazku :confused: dobrze że już się uporałam.Oliwka dalej śpi,zależy o której się obudzi ale jak nie będzie za późno to pójdziemy jeszcze raz na spacer-tak cieplutko to tylko korzystać :tak:

Do góry