reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej, chłopaki wrócili :) Ignaś biedny na początku nie wiedział co sie dzieje,szukał babci,kuzynki,ale za to wieczorem ładnie zasnal w łóżeczku i spał w nim do 4,a potem ja go obudziłam jak szłam do wc.
Ewelina Ignaś mial biegunkę po augmentinie:(
Roksi, u nas jeszcze gorzej,bo młody zakłada te sandałki,ktore sa za małe! Palce mu wystają.

reklama
dzień dobry
U nas też brzydka pogoda. Brrr:baffled:
Moja tez już w ubraniach zaczyna przebierać. Ostatnio rajstopy zaproponowane przeze mnie odrzuciła i sama wyciągnęła z szafki w innym kolorze. I bez problemu dała sobie nałożyć. :tak:

Dzień dobry :) Czy ktoś mnie tu jeszcze pamieta- taką nieregularna forumowiczkę??

Zdrówka dla Wszystkich chorujacych :) widze że wiosenne przeziębienia dopadły wszystkich już :)

ROKSI gartulacje :) teraz się dopatrzyłam że zafasolkowana jesteś

Madzik - u nas dyrektorka z państwowego powiedziała że przyjmie małą jak skończy 3 lata - nienormalna, że niby wcześniej to system weryfikacyjny jej nie przepuści, a policzyłam kasowo to niewiele drożej wychodzi prywatne o jakieś 250zł-300zł

kasia, witaj zagubiona duszo :tak:
u nas też system nie puści dziecka z 2007 roku :no:, takie przepisy niestety ...
u nas prywatne to koszt 1200 zł więc duuużo drożej niż państwowe.
madzik, ty mnie tym waszym przedszkolem nie drażnij ;-)
Sandi, wygadaną masz córę :-D
Ewela, jak Piotruś?

co do ubierania się to mój już od dość dawna wybiera sobie w co chce się ubrać, na szczęście ubrania letnie są poza zasięgiem :rolleyes2: jestem za uczeniem podejmowania decyzji :-)

a u nas dzisiaj śnieg, deszcz, słońce i szaro buro, paskudnie, bleeee

u nas dzisiaj pogoda ladna byla:tak:...Niunia dostala od Tatusia rybki:szok::rolleyes: (ciekawe kto bedzie o nie dbal:evil:;-)) przechodzac kolo sklepu zoologicznego codziennie chciala je ogladac i Tatuś wymiekl :-D

reklama
Do góry