reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hanka do qrwy nędzy przestań! Lubie cie i gdybym moga to nieba bym ci przychylila teraz. Z drugiej strony do cholery zama mowilas ze to twoja pierwsza owulacja od lat, wiec moze qurwa jaja byly przestarzale i teraz kolejne wyhodujesz juz zdrowe co??? wez sie babo w garsc, bierz te cholerne leki i hoduj cholerne jaja

Tak mi się to podoba, że chyba sobie to wydrukuje. Coś czuję że chce mnie lachon wygryźć ze stołka. Teksty na maxa.

Haniu ja też podejrzewam że na dniach przyjdzie ta wstrętna @. Test też wyszedł negatywnie. Jak za tydzień nie przyjdzie to będę jeszcze raz próbowała. Ale jajniki już bolą więc pewnie przylezie @

Kochanie ja już to wszystko wale, czekam na tą pierd....loną @.

laski głowy do góry.. nie można się poddawać..
poczytaj sobie tu
mamo.tato - Artykul - Pokaż
Polizoospermia powyżej 250 mln / ml

Popieprzyłam, przeczytałam nie to co trzeba ma 130 mln a objętość 4,5 ml. Ślepa, głucha, bezpłodna.

Bablyss
Orgazm dobry do zaplodnienia.....a my tu teraz mowimy o zagniezdzeniu:)

Tak stwierdziłam, że rozwiązanie dla tych co nie mają orgazmu będzie zafundowanie sobie łechtaczkowego. A nóż widelec. Moja siostra mówiła o jakimś jajku (zabawka erotyczna) strikte do orgazmu łechtaczkowego. Trza chyba kupić.

Czesc dziewczynki:-D
Hanka <---przytulam Cie bido kochana! Poki @ jeszcze nie wszystko stracone.
:-D

Na razie stracone 9 zł ale @ przyjdzie, nie martw się za dobrze by mi było

Dziewczynki wpadam na chwilę, dzisiejsze testowanka Hani i niunians tylko upewniły mnie w podjęciu właściwej decyzji i odejściu.
Ściskam was mocno, powodzenia!

Laska przestań bo będę miała wyżuty sumienia, że przez mojego pecha humorek ci się zepsuł.

Zadzwoniłam do mojego kochanego ginka (kochanego bo nigdsy nie odmawia jak zawracam gitarę :) ) i przyjmie mnie jutro w szpitalu na usg !!!!!!!
Powiedziałam, że zwariuję do 25.03, zaczął się śmiać i pozwolił przyjechać.
Hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przynajmniej będę wiedziała na czym stoję: puste jajo, ciąża ektopowa albo normalna zdrowa ciąża -co obstawiam najmniej (tak juz mam)……….

Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiecie dziewczynki, ja tez rozwazam opuszczenie Was na jakis czas, bo mi sie to forum rzuca na mozg :baffled: Nic tylko gapie sie w monitor, klikam odswiez i patrze czy ktoras cos nowego napisala.... Znalazlam sobie dobra wymowke zeby sie nie uczyc i nie sprzatac w domu :baffled: Zawsze tak mam jak musze zajac sie konkretna robota - ZAWSZE znajde na kompie cos, co mnie tak pochlonie, ze nic nie zrobie :-( Chyba musze sobie wyznaczyc BB jako nagrode za ciezka prace przez kilka najblizszych dni... I zrobic wszystko zeby w miedzyczasie sie nie rozpraszac :-:)-:)-(

Zrób plan dnia i nie zasłaniaj się mi tu lenistwem, które na bank jest wrodzone. Kto mnie będzie instruował jakie badania mam robić, kiedy i dlaczego.

ja wam zaraz pouciekam stąd!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zleje dupska i tyle bedzie !!!:wściekła/y::crazy:

Święte słowa, dobrze że Jagienka trzymasz lachony na wodzy

Marzenixx
U mnie tez ak wieje ze cholewa. Slonce swieci ale piz....dzi jak na zadupiu. I GRAD padal :szok::szok:

Mówi się piździ jak w Kieleckim, tak żeby Kapryśce ciśnienie podnieść.

no wlasnie tak pizdzi ze ledwo szlam!!:szok: ale ogolnie swieci sloneczko i czuc wiosne:-D
tez tak mysle czasami, i tez wiem ze BB zabiera mi strasznie duzo czasu...... i tez wymyslam zeby tylko czegos nie robic, a prace mam do napisania kurka nie moge sie zabrac za robienie ankiety wrrrr:no:
ale jakos tak mi jest dobrze z wami, ze wiem ze zawsze do was moge zajrzec zagadac, poplotkujemy o tym czy o tamtym... i wiem ze dzieki temu ze znamy sie tylko wirtualnie jestesmy szczere i przedewszytskim bardzo sobie zyczliwe co niestety w realu zadko sie zdaza......przejmujemy sie nie swoimi problemami, a preciez nie musimy, z rana dzis jak sie obudzilam to pierwsze co to lecialam do kompa zobaczyc co z testem hanki:-D:-D:-D
zdaje sobie sprawe ze nakrecam sie czasami bardziej przez to wiedza ktora tu nabylam.... pewnie gdybym 3/4 mniej wiedziala niz wiem to bym zaskoczyla moze szybciej albo poprostu wpadla heheh, i wiem jak to siada na psychike i wiem i wiem wiem to wszystko!! i co tego skoro i tak chce tu byc:-):-)
co ma byc to i tak bedzie...... i ja sie trzymam tego ze zawsze cos jest po cos.....

Jakaś ty uczuciowa, no i teraz będzie na mnie że musiałaś wstać wcześniej przez mnie!!!!!!:-)
Ma ktoras wiadomosci od Julitki?
edit: na starosc pamiec juz nie ta :-D

Czosnek ma jakiś staż i nie ma dostępu do kompa, coś wcześniej pisała. Ale wcześniej sie pojawiała raz na jakiś czas a teraz nic. Czosnek do raportu, natychmiast.

Witam!!!!
Hanka, Nunius jak kiedyś pisałam testom sikanym nie wierzę... wierzę w betkę i usg, więc jak @ nie ma to jest nadzieja!!!!:tak:

No zobaczymy czy się mylą.

ja się zapisałam już na czwartek do lekarza po te leki stymulacyjne , miałam przyjść w 3 dc chyba nie szkodzi że przyjdę wcześniej? chyba że jakieś zastrzyki mi przepisze?? a jak teraz nie pójdę to on dopiero przyjmuję w wtorek i wtedy już bedzie zapóźno-chyba???
sama nie wiem co robić? kurde!!!
Lepiej wcześniej bo stymulacje albo dają od 3dc albo od 5dc.

spadam na chilke laseczki ide zrobic obiadek bo cocik glodna sie zrobilam:tak::-)

Żarłok

Miałyście czekać do @. Ja już kilka razy pisałam, że pierwszy test wyszedł mi negatywny;-);-)​

Czekamy, no ja już też zaliczyłam jeden negatywny

Dziś mój tato ma urodzinki, wypiłam lampkę szampana i aż dziwne bo mnie troszkę upiło co się nigdy nie zdarzało. Co za paskuda no:D Ja myślę, że 19.03 dostanę @. Bo czuję, że to nie Fasolka, ale na pewno byłabym szczęśliwa gdyby to jednak była ona!!!! Kumpela nim dowiedziała się, że jest w ciąży była pijana ze szklanki piwa. Hmm zastanawiające, ale może przed @ to też normalne.

witajcie staraczki!
tak pukam do Was nieśmiało z zapytaniem...bo Wy specjalistki jesteście!
@ mam dostać za około 5 dni, a już teraz zżera mnie ciekawość! wiem, że test na nic się nie zda, bo za wsześnie! betka pewnie też... ale... mniej więcej od tygodnia (zaczęło się zaraz po owu) naparza mnie brzuch, co jakiś czas czuję kłucia z prawej strony. ten ból niby jak na @... ale dlaczego tak wcześnie? piersi pobolewają od wczoraj... śluz biały, gęsty i lepki... jak myślicie? jest szansa?
wiem, że powinnam czekać... wiem... wiem... tylko kiedy te 5 dni do @ są jak wieczność!

witajcie staraczki!
@ mam dostać za około 5 dni, a już teraz zżera mnie ciekawość! wiem, że test na nic się nie zda, bo za wsześnie! betka pewnie też... ale... mniej więcej od tygodnia (zaczęło się zaraz po owu) naparza mnie brzuch, co jakiś czas czuję kłucia z prawej strony. ten ból niby jak na @... ale dlaczego tak wcześnie? piersi pobolewają od wczoraj... śluz biały, gęsty i lepki... jak myślicie? jest szansa?
wiem, że powinnam czekać... wiem... wiem... tylko kiedy te 5 dni do @ są jak wieczność!

Ja Ci nic konkretnego nie doradzę prócz czekania.. Wiem, że ciężko.. I wiem też, że zdarza się ten ból jak na @ od owulacji do @. Trzymam kciuki za Fasolinkę!

a ja sobie Was podczytuje a 2 uchem rozmowy w toku i od razu mowie nie ogladac jutro bo znow o jakis deblkach co traktuja usuniecie ciazy jako wizyte u dentysty....Jak tego slucham to bym wziela i pieprznela taka o sciane ktora z usmiechem sobie mowi ze w ciagu 14 mc usunela 4 razy i to jak wizyta u dentysty...Sorry ale dla mnie to irytujace i niesprawiedliwe....wrrr

Hanka - dziewczyny dobrze mowia ze nie ma @ jest nadzieja a co do Twoich pecherzykow to juz tez 1 pisala ze zdrowa para (ona - pelna owu, on zdrowi zolnierze) czasami przez wiele cykli nie zachodzi i nie ma przyczyny poprostu takie sa prawa natury jakby wystarczylo miec pecherze ok, dobra owu i zolnnierzy ja bym zaszla tez od razu a nie za 33 razem :tak: mi gin powiedzial ze warto zrobic monitoring czyli jak rosna kiedy i czy pekaja i czy byla PELNA owu bo czasem jest niepelna, a jak nadal nie ma ciazy to moze byc tysiac innych spraw jak progesteron ze ciaza sie nie utrzymuje czy poprostu nie zagniezdza nawet jak nastepuje zaplodnienie....Podobno musi sie zgrac tysiac rzeczy by byla fasolka :tak:, czasem jedna rzecz nie tak w cyklu i juz wystarczy, czy wada ze organizm sam odrzuca podczas @ a my o tym nie wiemy dlatego nie poleca sie testow przed @ bo moze byc ciaza biochemiczna...oj naczytalam sie tego przez swoje 3 lata i tez juz schizowalam bo niby zdrowa a nic i nic i nic az zaskoczylam...to Twoja pierwsza piekna owu spokojnie zobaczymy nie mozna sie po 1 razie zalamywac, duzo dziewczyn ma owu, seks o czasie i g ... jest....Trzymam kciuki i czekamy nadal :tak: bo wielu po terminie wychodza II krechy bo male stezenie hcg badz pozno zagniezdzenie :tak:

Toja

Problem z wczesnymi objawami jest taki, ze wszystkie objawy na fasolke moga byc jednoczesnie objawami na @. Wiec na dwoje babka wrozyla

Nie ma co sie nakrecac, uzbroic sie w cierpliwosc ktorej nie masz i czekac te 5 dni ktore wydaja sie wiecznoscia

witajcie staraczki!

Ucz sie na moich błędach. Dopóki nie dostaniesz @ to nawet jaskółka za nisko lecąca będzie mogła być objawem ciążowym. Wiem okrutne ale jak cholernie prawdziwe.

a ja sobie Was podczytuje a 2 uchem rozmowy w toku i od razu mowie nie ogladac jutro bo znow o jakis deblkach co traktuja usuniecie ciazy jako wizyte u dentysty....Jak tego slucham to bym wziela i pieprznela taka o sciane ktora z usmiechem sobie mowi ze w ciagu 14 mc usunela 4 razy i to jak wizyta u dentysty...Sorry ale dla mnie to irytujace i niesprawiedliwe....wrrr
Hanka - dziewczyny dobrze mowia ze nie ma @ jest nadzieja a co do Twoich pecherzykow to juz tez 1 pisala ze zdrowa para (ona - pelna owu, on zdrowi zolnierze) czasami przez wiele cykli nie zachodzi i nie ma przyczyny poprostu takie sa prawa natury jakby wystarczylo miec pecherze ok, dobra owu i zolnnierzy ja bym zaszla tez od razu a nie za 33 razem :tak: mi gin powiedzial ze warto zrobic monitoring czyli jak rosna kiedy i czy pekaja i czy byla PELNA owu bo czasem jest niepelna, a jak nadal nie ma ciazy to moze byc tysiac innych spraw jak progesteron ze ciaza sie nie utrzymuje czy poprostu nie zagniezdza nawet jak nastepuje zaplodnienie....Podobno musi sie zgrac tysiac rzeczy by byla fasolka :tak:, czasem jedna rzecz nie tak w cyklu i juz wystarczy, czy wada ze organizm sam odrzuca podczas @ a my o tym nie wiemy dlatego nie poleca sie testow przed @ bo moze byc ciaza biochemiczna...oj naczytalam sie tego przez swoje 3 lata i tez juz schizowalam bo niby zdrowa a nic i nic i nic az zaskoczylam...to Twoja pierwsza piekna owu spokojnie zobaczymy nie mozna sie po 1 razie zalamywac, duzo dziewczyn ma owu, seks o czasie i g ... jest....Trzymam kciuki i czekamy nadal :tak: bo wielu po terminie wychodza II krechy bo male stezenie hcg badz pozno zagniezdzenie :tak:

Dzięki kochaniutka.
Trzeba było zaciążyć jak się miało 20 lat i teraz nie było by gatki. Czekam, rozumiem i sie nie poddam ale to trwa już kilka lat, prawda dopiero teraz miałam owulkę. Zaczynam coraz bardziej być oziębła do tego wszystkiego.
Co ma być to będzie. Czekam na @.

o matko zaje.. labym takie nie wiadomo co!!! tez znam taka jedna co juz 2 albo 3 razy usunela bo ona nie zamierza miec zadnych bachorow.......pffff a druga co wogole nic nie je bo chce byc piekna i chuda i chodzi na solarium coedzienie!!!:szok::szok::szok:po jakies 20-30 minut:szok::szok::szok:naprawde!!! i zachodzila juz kilka razy , wpadki oczywiscie i tez wszytskie pousuwala bo nie zamierza miec nigdy dzieci.... ja pierd....... no zatluklabym takie......
aborcje jestem wstanie zrozumiec z innym powodow nie bede sie tu rozpisywac... ale nie takie scierw......wrrrrrrr:crazy:

reklama
Do góry