reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

:szok: czy wam sie kuźwa nudzi!?!?!?!!!?! przez godzine to czytalam! a zaznaczam ze nadal w pracy! :eek:
a tak w ogole to CZESC :-D
Proszę pisac pracę !!!!!
Ja swoją teorię z magisterki pisałam jak byłam jeszcze sekretarką i byłam na 4 roku. Dyro był w szpitalu a ja mialam full czasu w pracy-więc pisałam-i super, że tak wyszło bo w domu zawsze coś sobie wymyślałam byle nie pisać pracy :-)
Klawiature w pracy walnęłam sobie na biurko, a na tej wysuwanej półce od klawiatury miałam ukrytą książkę i pisałam i pisałam :-):-)
kurcze zeby to bylo takie wiesz spisywanie to spoko a to tak łatwo nie ma..... :baffled: a do tego to moje samopoczucie do dooopki mi nie pomaga teraz z nawet 1%!!! :angry:
ja mam tak dobrze ze wiekszosc czasu/8h siedze sama w pokoju nikt mi na rece nie patrzy wiec hulaj dusza piekla nir ma! :happy: wiec cosi kstaram sie robic ale lenistwo jest czasami sielniejsze! :eek:
Czesc laski
beta na dzis: 3743 mIU !!!
main got - pan laborant pogratulował nam... bliźniąt!!!
(zaczełam lubić pobieranie krwi - juz niedlugo bede mogla zostać rasową dożylną ćpunką)
Nie czytam coście wyskrobały na tych stronach!!!
ty nie jestes jasnowidzem!? ale sobie wykrakalas!!! :-D gratuluje!
na prośbe dziewczyn (w sumie obicalam:-) ) pierwszy wykres zielony mierzony o 7 a czerwony o 8.. (drugi tez z clo) - oba bez owulacji. potem poczytam co naskrobałyscie bo ide sie polozyc.. glowa boli strasznie..
co prawda do porownania jest tylko pierwsza faza ale sama zauwaz ze czerwony ma wyzsze tempki niby nic... bo to tylko godzina roznicy ale ciekawa jestem jamie rozbierznosci byly by np mierzac o 10ej! :confused2:
Witam dziewczyny.

A więc wszystko się popierdoliło:crazy:
A tu M wypadek w pracy:szok:
Stopa połamana.
A więc starania na kilka miesięcy zawieszone!:wściekła/y:.
A otóż, w sobotę dostałam zajebistej gorączki. Temp po lekach sięgała 40-stu stopni. Dzwonie i mówię, ze okropnie sie czuje niech wraca do domu. No no dobra będę. [..]
I jak tu nie mieć czarnych myśli.
Ten człowiek to chodzący pech, średnio raz na dwa lato coś musi wywinąć!
A ja mam kolejną tonę siwych włosów na głowie!
oj bidulo masz ty sie z tym chlopem! ale oni tacy pierdolowaci to sa z reguly! niby silni itp ale czasami to tacy mali pierdolowaci chlopcy! :eek: i dobrze ze sie rozladowalas kielonkiem! :laugh2: tez bym tak zrobila szkoda zdrowia! :tak:i uwazam sie wszystko ulozy! :sorry:
pisz - potem będziesz miała więcej czasu na BB jak skończysz;-)
oj długi ten cykl, ale nie chce wyjść inaczej z obliczeń:tak:
no probuje ....:-( tylko czasem mozg odmawia posluszenstwa!:baffled:
Witam Dziewczynki :happy:

Po pierwsze zabije za te 40 stron od wczoraj, oszalalyscie :angry:

Do tego ten moj dupek tak mnie dzisiaj podkur....wil ze loooo :wściekła/y: ma szczescie ze bylismy miedzy ludzmi bo jak bym mu szczelila w leb to by mu sie orenzada z komuni odbila :angry: Normalnie kur..a nie wytrzymam z tym czlowiekiem, co ja sobie Qur.....a wziela :szok:
widze ze tez masz uczucia mordercy jak zagladasz na BB :laugh2::laugh2::laugh2:
a moj P. juz tez pare razy dostal w karczycho! ale fakt to on sie nie usmiechal do nikogo tylko gapil jak ciele! :angry:
Witam serdecznie:-).Jestem nowa i mam nadzieję,że codziennie znajdę czas ,żeby tu zajrzeć:happy:.
przygotowania do ciąży trwają już jakiś czas,zrobiłam nawet badania hormonalne a kwasik od miesiąca biorę:-)
Witam na najbardziej nienormalnym forum twu .... to juz nie forum tylko bar BB :-D:laugh2:
Witam
Mam do Was pytanie czy jak jest ciąża pozamaciczna to test ciążowy daje wynik pozytywny?czy negatywny?
Jestem przybita i zdezorientowana nie wiem co się dzieje.:wściekła/y:
Przypomne jak było
24 dc pozytywny test cykle mam 25-26 dni.
Następnego dnia plamienie i test nic nie pokazał.
26 dc Badanie HCG mniej niż 10 wynik negatywny plamienia już brak.
@ brak do dzisiaj dziś tj.33 dc nigdy tak nie miałam.
Załamka:no::no:
Co robić iść do gina?czekać na @ ile?
W takim razie ide jutro.
czekamy na wiesci!!!! :eek:
Mała znieczuliczka??
Dzień dobry bardzo :)
Ide do gin, trzymajcie kciukasy :D
dawaj znac jak wrocicsz! od razu i ani sekundy pozniej! :happy:

ładnie to taka popijawe tu robic!??? Hanka widzisz to i nie grzmisz!? :eek: ...... czemu mnie nikt nie zaprosil!!!! :angry::angry::angry::angry::angry::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2: walnelabym se przy was syropka w koncy tez ma % :-D
ja nadal ldwo zyje na jutro sie do lekarza wybieram zaraz bede dzwonic! :baffled:

reklama
Witam Was wszystkie,chciałabym się podzielic moim szczęściem z Wami,a może też dac nadzieje że wszystko może się zmienic i że nie raz trzeba uwierzyc i trochę poczekac!!!Pierwszy raz jak weszłam na tą str to napisałam że nie wiem co się dzieje ale już 2 lata staramy się z mężem o dzidzie i nic a latka lecą...No i zdarzył się cud w pażdzierniku kończe 32 lata a miesiąc póżniej na świat przyjdzie nasze dziecko!!!Właśnie jestem w 6 tygodniu ciąży,sama nie wiem kiedy to się zdarzyło ale jestem szczęśliwa!!!Dziewczyny nie załamujcie się,a zobaczycie ciąża przyjdzie w najmniej oczekiwanym momęcie!!!Pozdrawiam:-)
Witaj serdecznie - dzięki za słowa otuchy - przydadzą się na pewno :happy::happy::tak::tak:
no i gratulacje - z całego serca...
Cześć gosiu :)))
hello
Zmykam, bo najwyższa pora wyjść z łóżeczka i ubrać się. No i coś zgłodniałam :))) wpadnę później :)))
no ja też jem coś i uciekam zrobić sobie progesteron dzis jest 21dc więc właściwa pora...

acha i zapomniałam się pochwalić - udało mi się zmierzyć temperaturkę bez wstawania z łóżka - sukces bo dwa dni zawaliłam... nadal jest 36,9. Szkoda, że nie jest powyżej 37 bo to by dawało większą pewność...

Karolcia poczekaj - to raczej nie jest pozamaciczna bo zwariowalabys od bolu jajnika. Naczytalam sie o tym plamieniu (sama plamilam to rozmiesz) i czasami @ przychodzi w nastepnym terminie. Sprawdzaj czy ci Beta spada (powinna byc mniej niz 2). Jak ci nie spadnie w dwa tygodnie (tydzien nawet) to idz do gina bo gdzies jest ślad po fasolce (a czasami, z rzadka fasolka we własnej osobie)
Tak wiem jestem na bierząco z czytaniem BB gratuluje pięknej betki:tak:
Wiem że bardzo się denerwowałaś o swoje fasolki i leżałaś.
Dzisiaj pewnie nie wcisne się na wizyte u gina ale jutro mam wolne i postaram się zrobić usg.Małpy nadal nie mam piersi nadmuchane i pobolewa mnie od kilku dni brzuch.Chciałabym żeby to była fasolka ale nie robię sobie złudzeń prędzej mam urojoną:-DCzytałam w necie że jakiejś dziewczynie test pozytywny z moczu wyszedł dopiero po 2 tyg od terminu @ a na betce byla za wczesnie i też nic nie pokazało.Ale ja tego na poważnie nie biorę choć jestem marzycielką.:-)
Dziękuje uspokoiłaś mnie z tą pozamaciczną.

Witam Was wszystkie,chciałabym się podzielic moim szczęściem z Wami,a może też dac nadzieje że wszystko może się zmienic i że nie raz trzeba uwierzyc i trochę poczekac!!!Pierwszy raz jak weszłam na tą str to napisałam że nie wiem co się dzieje ale już 2 lata staramy się z mężem o dzidzie i nic a latka lecą...No i zdarzył się cud w pażdzierniku kończe 32 lata a miesiąc póżniej na świat przyjdzie nasze dziecko!!!Właśnie jestem w 6 tygodniu ciąży,sama nie wiem kiedy to się zdarzyło ale jestem szczęśliwa!!!Dziewczyny nie załamujcie się,a zobaczycie ciąża przyjdzie w najmniej oczekiwanym momęcie!!!Pozdrawiam:-)
Lubię takie historie dodają nadzieji innym:tak:
Cieszę się i gratuluję.:-)

Aha zapomniałam napisać że u mnie dalej nie ma @ :))) oby tak dalej, chociaż wczoraj brzuszek troszkę pobolewał :((
Trzymam mocno kciuki niech ta wstrętna nie przylezie a ty zobaczysz dwie piękne kreseczki.:-)

Uciekam do pracy poczytam was jak wrócę.

Siema

Karola, to chyba jestesmy w podobnej sytuacji. Ja plamilam w piatek i w poniedzialek, testy mialam pozytywne. Mialam, bo teraz nie robilam od poniedzialku wiec nie wiem, czy wszystko jest ok. Moja siostra mi powiedziala, ze jezeli poronilam, to @ dostane w ciagu 2 tygodni od ostatniego terminu @. Zobaczymy, co mi powie lekarz w srode. Poki co zamowilam wiecej testow i czekam na dostawe. Na nic sie nie nastawiam, piersi mnie nie bola, jest mi tylko niedobrze, pobolewa podbrzusze i puchna mi kostki. A propos ektopowej, to jak ja bylam w ciazy pozamacicznej, to myslalam ze okres mi sie troszke wydluzyl, bo plamilam bardzo dlugo. Nic mnie nie bolalo na poczatku, dlatego teraz tez sie boje, ze moze znowu to samo.
Pozdro

Uffff - skończyłam nadrabianie:)
\witam wszystkich słonecznie i smutno...
Moje chłopisko mnie dzisiaj zostawia na kilka tygodni:-(BUUUUUUUU
Oczywiście, szans na fasolkę brak....
Z drugiej strony, przez to że nie myśleliśmy o robieniu dzidziusia to sex był... Wrrr...:-) Trzeba było się pożegnać odpowiednio;-)
To była moja refleksja z którą się chciałam z wami podzielić a zaraz nadrobię co się działo na forum a w między czasie będę robiła kluski śląskie z farszem mięsnym i kopytka.:-)
Haniu - dziel się z nami wszystkim - najlepiej kluskami śląskimi:-)

Czesc laski

beta na dzis: 3743 mIU !!!
main got - pan laborant pogratulował nam... bliźniąt!!!
Huraaaaaaaaa:-):happy::rofl2::rofl2: Gratulacje podwójne:-)

Witam dziewczyny.

A więc wszystko się popierdoliło:crazy:
A tu M wypadek w pracy:szok:
Stopa połamana.
W kwietniu wymiana gipsu na długi aż do klejnotów.
A więc starania na kilka miesięcy zawieszone!:wściekła/y:
Co ja pisze, przecież później jeszcze rehabilitacja!

Będę miała szczęście jak dziecko urodzę w 2010r!
Jak nie wyląduje w psychiatryku to będzie dobrze.
Niuniu... nie łam się...Może to właśnie jest taki dołek od którego juz tylko będziecie szli do góry:tak:
Mała znieczuliczka??

Dzień dobry bardzo :)
Ide do gin, trzymajcie kciukasy :D
Trzymamy - juz się nauczyłam pisać na klawiaturze zaciśniętymi pięściami:-D

SUUUUUUPER!!!!!:happy::happy::happy::happy: Gratuluję - poprosze więcej takich dobrych wieści każdego dnia:-):-)

kurde kobietaki , nie było mnie raptem 3 dni a tu 50 stron ponad do nadrobienia :) no nieźle...
to biore sie za czytanie ;)
cześć Elfiku... rzeczywiście daaawno cię nie było:-)

reklama
Do góry