reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Nam sie weekend udał w ring of kerry ślicznie było miałam dobrą oferte dla staffu z mojego hotelu 35 euro za noc w 4 gawiazdkowym hotelu w Killarney wiec tam pojechalismy super pozwiedzalismy. Musze powiedziec że kupilam Olivierowi dvd do auta takie tanie w Lidlu i to był strzał w 10 poniewaz dziecka nie bylo w czasie drogi ogl spal troche przerw spacerów mielismy i był zadowolony i my tez:)
Pozniej wkleje kilka zdjec:)

A dzis piękna pogoda że az nie wiem co robic...:)?
Może macie jakies propozycje:)

reklama
Hej!!
Narazie nie czytam co naskrobalyscie bo nie mam czasu,maly zaczyna stekac.
Mam pytanie,w niedziele maly skonczy 5tyg to w przyszlym tygodniu wypada wizyta u GP.
I teraz tak w 6tyg nie ma szczepionki dopiero jest w 8tyg-dobrze mowie(pisze)?
Ale mimo wszystko mam isc z malym na kontrole do GP i ze soba na smart test???
czy dobrze rozumuje czy sie pogubilam???
napiszcie jak to jest bo dzis chce zadzwonic i zamowic wizyte.

Piekny dzien, az humor lepszy

Frog no ja tez nie jestem jakos super obeznana w tych zasilkach, wiem ze biora pod uwage skladki z PL ale to do zasilkow dla bezrobotnych, a dla samotnych matek lub chb to juz inne warunki, ale najlepiej dowiedziec sie wszystko samemu

Kamcia to fajnie, ze wyciekaczka wam sie udala :-) a powiedz co to za dvd dokladnie kupilas, w Lidlu maja takie rzeczy??

Moj synus w przedszkolu, zaraz jade po niego i jedziemy na miasto
Milego dnia paa

Hej!!
Narazie nie czytam co naskrobalyscie bo nie mam czasu,maly zaczyna stekac.
Mam pytanie,w niedziele maly skonczy 5tyg to w przyszlym tygodniu wypada wizyta u GP.
I teraz tak w 6tyg nie ma szczepionki dopiero jest w 8tyg-dobrze mowie(pisze)?
Ale mimo wszystko mam isc z malym na kontrole do GP i ze soba na smart test???
czy dobrze rozumuje czy sie pogubilam???
napiszcie jak to jest bo dzis chce zadzwonic i zamowic wizyte.
Ja bylam na kontroli na 6 tyg, i potem na szczepieniu na 8 tyg. a na smear test pielegnarka zalecala po 3 miesiacach. Musze sie przyznac ze jeszcze nie zrobilam...:no:

Witam sie kobietki :-)
Przyznam szczerze ze padam ze zmeczenia. Synek mial goraczke i caly dzien marudny a tu taki piekny dzien i nawet nie mialam jak sie z domciu ruszyc. No bo jak z chodzym dzieckiem:-(Najbardziej mi szkoda Wiktora slonce prawie wiosna w domu ukrop a my pozamykani w 4scianach:-:)-:)-(
No coz chorobska sie nie wybiera...

Kamcia super ze wycieczka sie Wam udala. Ja tez kiedys korzystalam z tej oferty dla staffu. Ciekawa tylko jestem tylko w ktorym hotelu ty sie bawilas bo my w Randels Hotel. Super bylo:-). A Jesli chodzi o Ring of Kerry tez niesamowite widoki:tak:
A co u Agusiek bo dawno sie nie odzywala, czy wszystko w porzadku a moze pobiegla rodzic? Czy ktoras z was cos wie?
Chyba musze do niej dryngnac bo to dziwne...

hej, hej jestem jeszcze w domciu niestety...:-( podczytuje sobie Was ale sily pisac nie mam. Od dwoch dni strasznie boli mnie glowa i juz sie zastanawiam czy to normalne - czy cos sie ze mna dzieje, bo goraczki nie mam, a glowa boli mnie nawet w nocy podczas snu:baffled: wczoraj spedzilam duzo czasu na swiezym powietrzu, dzis w sumie tez bylam na plazy i nic nie przechodzi - sama nie wiem...wogole jakas spuchnieta jestem:baffled:zamiast sie cieszyc piekna pogoda ja sie nie czuje...no ale widze ze nie tylko mnie cos dopada:tak:
Do tego - moja mama miala przyleciec jutro z siostrą i nie przylatuja, bo moja babcia jest w szpitalu i od ok tygodnia, a wczoraj jej sie strasznie pogorszylo i lekarze kazali przygotowac sie na wszystko, wiec podjalysmy decyzje, ze lepiej niech mamuska zostanie przy niej...wiec do tego jeszcze jestem troche smutna
sorki wiec ze sie nie udzielam, ale nie chce smucic...:tak:
milego wieczorka:tak:

No Agusiek z ta glowa to nie wesolo ale to moze byc tez od slonca, naglej zmiany temperatury i po prostu ze zmeczenia.
Szkoda ze twoja mama nie moze teraz przyleciec ale czasami bywaja sytuacje niezalezne od nas jak z twoja babcia. Mam nadzieje ze jednak sie jej poprawi:tak:
Jesli bedziesz miala ochote na towarzystwo czy bedziesz potrzebowac pomocy dopoki nie dojedzie mama z siostra(nawet pozniej;-)) wal do mnie jak w dym...w koncu sasiedzi musza sobie pomagac:tak::-):-)

Dzieki frog;-);-):tak: na razie martwic to sie nie martwie ze rady sobie nie dam tylko tak sie cieszylam a tu widzisz...no ale tak jak mowisz sa sytuacje niezalezne od nas...ale dzieki...napewno skorzystam z pomocy doswiadczonej mamuski:tak:
tylko kiedy ja nia zostane? hmmmm bo juz zmeczona jestem tym czekaniem:tak:

reklama
Agusiek Jak tak bedziesz czekac i patrzec tylko na zegar i kalendarz to czas ci sie bedzie dluzyl jak chol.... wiec wez sie za porzadki w szafie, poukladaj rowniutko ciuszki dla Nikosia zrob piekny kacik dla niego i wtedy powiedz mu ze juz jestes gotowa i ma wyskakiwac:-)bo inaczej cysia nie dostanie:-D:-D:-D \Zart ale mam nadzieje ze sie troszke usmiechnelas. ;-)

Do góry