Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przepisała mi na to "oil almond" mam smarować wacikiem .... no i teraz ja się zastanawiam ..czy to są potówki czy trądzik niemowlęcy ...czy to może od nabiału 
To jest tradzik niemowlecy. Dokladnie tak samo mial moj Nico jka mial niecaly misiac. Na dwozu bladly, a w domu jak sie potarl lub cos to robily sie czerwone. I tylko na glowce a potem na buzce. Przecieralam tylko i wylacznie przegotowana woda. Zeszlo po ok 2 tygodniach.Hej dziewczyny:-)
Nie było mnie tu jakiś czas .... z racji narodzin mojej małej Kajki ...
Ale mam nadzieję że mi pomożecie ;-)
Kajka dostała wysypkę ...bardziej na głowie , skroniach i ciut na polikach ..byłam dziś u lekarza( Irlandki );-).. i ona powiedziała mi że nie mam sie przejmować ...nazwała tą wysypkę : MILIA że zejdzie samaprzepisała mi na to "oil almond" mam smarować wacikiem .... no i teraz ja się zastanawiam ..czy to są potówki czy trądzik niemowlęcy ...czy to może od nabiału
Krosteczki wygladaja jak drobna kaszka i są czerwone ..gdy jest zimno bledną ..a jak ciepło to sie pokazuja bardziej .... spotkałyście się już z tą nazwą :-)???
To jest tradzik niemowlecy. Dokladnie tak samo mial moj Nico jka mial niecaly misiac. Na dwozu bladly, a w domu jak sie potarl lub cos to robily sie czerwone. I tylko na glowce a potem na buzce. Przecieralam tylko i wylacznie przegotowana woda. Zeszlo po ok 2 tygodniach.

a czy wiesz co to znaczy po polsku MILIA ...czy to właśnie jest trądzik
..
tak to jest tradzik niemowlecy ..tu masz o tym Przetłumaczona wersja strony http://en.wikipedia.org/wiki/Milia