reklama
Ja byłam w Dromhall hotel super było i tanio załącze kilka zdjęc (jak zwykle mamy ich mnóstwo) i reszte na zw.
Ogólnie zdjecia z plaz , national park wodospad Muckross house , jeziora, Dingle klify, Killarney i rejon Kerry przepiękny polecam każdemu
Ogólnie zdjecia z plaz , national park wodospad Muckross house , jeziora, Dingle klify, Killarney i rejon Kerry przepiękny polecam każdemu
Załączniki
-
_MG_3026.JPG41,6 KB · Wyświetleń: 44
-
_MG_3069.JPG24,2 KB · Wyświetleń: 43
-
_MG_3094.JPG23,2 KB · Wyświetleń: 43
-
_MG_3206.jpg29,7 KB · Wyświetleń: 44
-
_MG_3225.JPG35,2 KB · Wyświetleń: 38
-
_MG_3467.JPG46,9 KB · Wyświetleń: 44
-
AAAMG_3473.jpg35,7 KB · Wyświetleń: 43
-
_MG_3637.JPG29,7 KB · Wyświetleń: 39
No to Kamcia bylysmy w rodzinnym biznesie tzn. oba hotele maja ta sama wlascicielke.:-):-):-)
Jesli chodzi o okolice to masz racje tam jest przepieknie. My jezdzimy tam srednio raz na 2 mies. ale mamy tam rodzine i przyjaciol;-)
Zdjecia Kamcia cudne. Widze ze pogoda wam dopisala
Jesli chodzi o okolice to masz racje tam jest przepieknie. My jezdzimy tam srednio raz na 2 mies. ale mamy tam rodzine i przyjaciol;-)
Zdjecia Kamcia cudne. Widze ze pogoda wam dopisala
Tak pogoda była śliczna i wszyscy byli zadowoleni musimy sobie czesciej takie wycieczki urzadzac
To prawda ta druga oferte tez dostalismy ale ten hotel byl tanszy i wybralam go ale tez bardzo ładny jedzenie dobre mila obsługa i basen mieli takze spoko nie ma co wybrzydzac placac 35 euro za osobe to taniej niz w B&B.
To prawda ta druga oferte tez dostalismy ale ten hotel byl tanszy i wybralam go ale tez bardzo ładny jedzenie dobre mila obsługa i basen mieli takze spoko nie ma co wybrzydzac placac 35 euro za osobe to taniej niz w B&B.
lajfik
Kuba i Kaja;*
Hej dziewczyny:-)
Nie było mnie tu jakiś czas .... z racji narodzin mojej małej Kajki ...
Ale mam nadzieję że mi pomożecie ;-)
Kajka dostała wysypkę ...bardziej na głowie , skroniach i ciut na polikach ..byłam dziś u lekarza( Irlandki );-).. i ona powiedziała mi że nie mam sie przejmować ...nazwała tą wysypkę : MILIA że zejdzie sama
przepisała mi na to "oil almond" mam smarować wacikiem .... no i teraz ja się zastanawiam ..czy to są potówki czy trądzik niemowlęcy ...czy to może od nabiału 
Krosteczki wygladaja jak drobna kaszka i są czerwone ..gdy jest zimno bledną ..a jak ciepło to sie pokazuja bardziej .... spotkałyście się już z tą nazwą :-)???
Kajka dostała wysypkę ...bardziej na głowie , skroniach i ciut na polikach ..byłam dziś u lekarza( Irlandki );-).. i ona powiedziała mi że nie mam sie przejmować ...nazwała tą wysypkę : MILIA że zejdzie sama

Krosteczki wygladaja jak drobna kaszka i są czerwone ..gdy jest zimno bledną ..a jak ciepło to sie pokazuja bardziej .... spotkałyście się już z tą nazwą :-)???
Dzieki beakta.
Zadzwonilam zanim Ty mi to napisalas.
Wizyte mamy w czwartek a cytologie w piatek.
Nie wiem czemu tobie kazali zrobic po 3miesiacach i polozna w szpitalu i pielegniarka ktora byla na wizycie domowej mowila ze jak z malym bede u lekarza to mam tez cytologie zrobic.Jak wczoraj dzwonilam sie zarejstrowac to babka tez mi powiedziala ze teraz.
Agusiek moze za bardzo sie starasz,odpusc troszke.
Lajfik moj maly ma krostki na buzi,ale w jednym dniu ma ich wiecej a w innym mniej nie wiem od czego one sa.
Na szczescie nie ma ich duzo.
Przemywam przegotowana woda,czytalam ze to moze byc tradzik niemowlecy.
Zadzwonilam zanim Ty mi to napisalas.
Wizyte mamy w czwartek a cytologie w piatek.
Nie wiem czemu tobie kazali zrobic po 3miesiacach i polozna w szpitalu i pielegniarka ktora byla na wizycie domowej mowila ze jak z malym bede u lekarza to mam tez cytologie zrobic.Jak wczoraj dzwonilam sie zarejstrowac to babka tez mi powiedziala ze teraz.
Agusiek moze za bardzo sie starasz,odpusc troszke.
Lajfik moj maly ma krostki na buzi,ale w jednym dniu ma ich wiecej a w innym mniej nie wiem od czego one sa.
Na szczescie nie ma ich duzo.
Przemywam przegotowana woda,czytalam ze to moze byc tradzik niemowlecy.
beakta
Mammy of boys & girl
To jest tradzik niemowlecy. Dokladnie tak samo mial moj Nico jka mial niecaly misiac. Na dwozu bladly, a w domu jak sie potarl lub cos to robily sie czerwone. I tylko na glowce a potem na buzce. Przecieralam tylko i wylacznie przegotowana woda. Zeszlo po ok 2 tygodniach.Hej dziewczyny:-)
Kajka dostała wysypkę ...bardziej na głowie , skroniach i ciut na polikach ..byłam dziś u lekarza( Irlandki );-).. i ona powiedziała mi że nie mam sie przejmować ...nazwała tą wysypkę : MILIA że zejdzie samaprzepisała mi na to "oil almond" mam smarować wacikiem .... no i teraz ja się zastanawiam ..czy to są potówki czy trądzik niemowlęcy ...czy to może od nabiału
lajfik
Kuba i Kaja;*
To jest tradzik niemowlecy. Dokladnie tak samo mial moj Nico jka mial niecaly misiac. Na dwozu bladly, a w domu jak sie potarl lub cos to robily sie czerwone. I tylko na glowce a potem na buzce. Przecieralam tylko i wylacznie przegotowana woda. Zeszlo po ok 2 tygodniach.
beakta ... a czy wiesz co to znaczy po polsku MILIA ...czy to właśnie jest trądzik

ja podejrzewam też potówki

ewelcia ...a ty u nas na lutówkach też się pokazałaś no nie???

mi lekarka mówiła że mam przyjść po trzech miesiącach na wymaz

ale mi mała dała popalić dziś ... od 19-stej płakała chyba 1,5 godziny ...bidulka moja :-(....
didi
Fanka BB :)
a czy wiesz co to znaczy po polsku MILIA ...czy to właśnie jest trądzik
..
tak to jest tradzik niemowlecy ..tu masz o tym Przetłumaczona wersja strony http://en.wikipedia.org/wiki/Milia
reklama
lajfik
Kuba i Kaja;*
tak to jest tradzik niemowlecy ..tu masz o tym Przetłumaczona wersja strony http://en.wikipedia.org/wiki/Milia
Didi ...BARDZO CI DZIĘKUJĘ