reklama
Haniu ja też jeszcze bez @ i też zastanawiam się nad betkąHanka
Przed @ brak sluzu lub jesli sluz to bialy jak smietanka, gesty

HankaM
Fanka BB :)
Hanka
Przed @ brak sluzu lub jesli sluz to bialy jak smietanka, gesty
Ja mam wręcz mokro miedzy nogami jak bym popuszczała mleko.
Haniu ja też jeszcze bez @ i też zastanawiam się nad betką)) tyle że nie wiem czy jest wogóle po co robić... może poczekam jeszcze do przyszłego tygodnia
))
![]()
Też się zastanawiam czy nie poczekać do poniedziałku. Przestałam brać bro na wszelki wypadek.
Ja mam wręcz mokro miedzy nogami jak bym popuszczała mleko.
No to wlasnie tak mialam w zeszlym cyklu

lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Hanka
Ja tez tak mam czasami. Np wczoraj to az ze mnie chlusnelo podczas spaceru - jak czasami w dni plodne. Niestety to inna mokrosc
Ja tez tak mam czasami. Np wczoraj to az ze mnie chlusnelo podczas spaceru - jak czasami w dni plodne. Niestety to inna mokrosc
Ty nie przepraszaj nas - Ty siebie przeproś za to co tu wypisywałaśSorry dziewczyny ale mam bardzo kiepski dzien.
Dziekuje Wam za wsparcie i przepraszam za zachowanie

powtórzę kochana po Tobie - to nie takie prostespotkalam kolezanke wczoraj..ona starala sie dwa lata...miala problemy i on tez mial..ona sie leczyla i on mnial slabe plemniki..po leczeniu tez sie nie udawalo...potem mniala depresje i juz nie wierzyla ze sie uda..caly czas probowali i nic..po tym czasie wyjechali na wakacje..zero myslenia..i potem jak wrocila do norwegii okazalo sie ze jest w ciazy..nie mogala uwiezyc.a teraz ma Marysie 2 miesieczna:-) i tak wlasnie trzeba o wszystkim zapomniec..cholera to nie takie proste!!!

Witaj! ja nie oglądałam, bo byłam w pracy do 18.30 ale chyba nie żałuję po tym co tu piszecieja pier ... ole...... oglądacie rozmowy w toku?????masakra jakas, kurw..... za wlosy bym wytargala.......
a wogole to czesc dziewczynk :-)

szczęściara;-)idę na zakupy z moim kochaniem:-):-) Musze go naciągnąć na kilka rzeczy, wtedy chumorek będę miała lepszy:-):-) Jak wrócę to się pochwalęMiłego popołudnia wszystkim życzę!!!
tak szybciutko masz wyniki - ja musze czekać zawszeprogesteron mam 11,7 na normę w tej fazie cyklu
0,95 - 21,0
to chyba wynik w porządku
jestem w 21 dc i jestem 7 dni po owu...

Hej!
najpierw się wyżalę- wciąż piszę na czerwono, bo wciąż nic @ brak,
no to dalej trzymam ckiuki za @

nie znam - ale też chcę znać;-)dziewczynki może znacie metodę żeby zajść w ciążę z bliźniakami tak byśmy chcieli z mężem:-):-):-)
Lilka ja też na początku tak chciałam cel na dziewczynkę i małe kucyki
A teraz to jest mi obojętne aby było i było zdrowe.
chyba jakas dziwna jestem... bo mi zupelnie obojetne jaka plec bedzie.... Wazne zeby bylo zdrowe!:-)
macie rację - by w końcu się udało i by było zdrowe

witaj - myslę, że kwas foliowy możesz brać i zacząć siebie obserwowaćHej dziewczyny, podczytuję Was sobie (to nie takie proste, jak piszecie po kilkadziesiąt stron dziennieczytam może jakiś ułamek procenta ;-)) i wcale nie jestem pewna, czy to taki dobry pomysł :-)
Czy myślicie, że powinnam już zacząć brać kwas foliowy i uczyć się badania swojego cyklu?...
Trzymam kciuki za Was wszystkie... w nadziei, że za mnie nikt nie będzie musiał trzymać zbyt długo![]()

Haniu - dlaczego badasz prolaktyne teraz, ja mam ją zrobić i czytałam gdzies tu na BB, że nie po owu a po @ trzeba robićSiemacie lachony
Ja dzisiaj jak w letargu, dziwnie jestem zmęczona.
Okres powinnam dostać wczoraj ale do tej pory nie dostałam.
Jutro mam iść na badanie prolaktyny i tak się zastanawiam może zrobię betę. Kiedy to badanie powinno się zrobić.
Nie wiem zrobić czy nie zrobić tą betę, testu ciążowego już nie mam zamiaru robić.

moim zdaniem działa tak jakby był jajowód, to znaczy jest jajeczko, ale owu nie jest zakończone bo nie ma się jak zapłodnić - chybaW moim przypadku, ja mam x2 jajniki ale tylko x1 jajowod, czy ten "bez" jajowodu dziala tak jak ten "z", czy owulacja tez bedzie wykazana z tego bez jajowodu. Sorki troche to zamotane![]()

Moja bidula. Moze te testy do pupy. Raz I raz II. Ja juz pierdziele nie robie testów.
Mam pytanie do lasek, ktore obserwuja śluz. Jaki maja przed @.
ja mam mało i biały jak mleczko
HankaM
Fanka BB :)
Kochane - ja nie daję rady - poczytałam odpisałam ale tak mnie łeb napier..... że ide spać
kolorowych snów
buziaki
Buziaki
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
idz andziu sie poloz nie ma co sie przemeczac
kolorowych snow 

wiesz co hanka wstydz sie ze cie caly bozy dzien nie bylo!! twoje lachony czekaly a ty co?
lolitko a moze ty odpowiedz na moje pytanie dotyczace bolu jajnikow po owulacji????? bo nikt nie odpisal....

wiesz co hanka wstydz sie ze cie caly bozy dzien nie bylo!! twoje lachony czekaly a ty co?

lolitko a moze ty odpowiedz na moje pytanie dotyczace bolu jajnikow po owulacji????? bo nikt nie odpisal....
Podziel się: