B
Beata1988
Gość
No do mojego to co chwilę jakaś panna wypisuje a mnie aż trafia. Tym bardziej że Radek to typ flirciarza! Ja to mu chyba numer zmienię i książkę telefoniczną sama skompletuje 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe dobre - moze i masz racje niektorym to by sie sprzydalo takiego wychowaczego sprzedacNo do mojego to co chwilę jakaś panna wypisuje a mnie aż trafia. Tym bardziej że Radek to typ flirciarza! Ja to mu chyba numer zmienię i książkę telefoniczną sama skompletuje![]()
Słuchajcie, a może znacie taką mała chudzinkę, która szuka sukni ślubnej nie drogo?
Do 165cm wzrostu, rozm 34-36
A napisz jak robisz... Ja też czasami robię ale odgrzewane juz jest ćwe... Może masz jakiś lepszy sposób...
Ja właśnie śniadanko sobie jem,, spaghetti z jasnym sosem mniam mniam ;-);-);-)
będę miała jeszcze na obiadek.
...
... a w nocy coś mu sie sniło i sie tulic zaczął wszystko było by ok gdyby jakiejś madzi nie wołałzła byłam jak osa nici z sexu i jeszcze go opieprzyłam na czym swiat stoi
![]()
oj zdecydowanie, chyba że w rzecze ślubować będziecieSzkoda że tak późno o tym piszesz. Ale troche za krótka by była na mnie bo ja mam 172cm :-(
Zagryzłabym przez sen. No ale nam też śnią się inni panowie...a ja wczoraj nie miałam tulenie moje kochanie padło zanim ja doszłam do łóżkaa w nocy coś mu sie sniło i sie tulic zaczął wszystko było by ok gdyby jakiejś madzi nie wołał
zła byłam jak osa nici z sexu i jeszcze go opieprzyłam na czym swiat stoi
![]()
terazAle bym się jakiegoś dobrego drinka napiła. A w barku same wina mam no![]()
no a masz co czytac - bo dziewczyny Cie podziwialyWitam.
Aleście kobity napisały !!!
Kiedy ja to przeczytam.
Musiałam czekać aż D do pracy pójdzie i obsłużyć pana przed wyjściem.
Teraz mam chwilkę,ale zaraz wypadam do przedszkola z kucykami dzieciaczki pooprowadzać. Postaram się szybko nadrobić zaległości.![]()
no musze chyba sprobowacNici z seksu tu piszecie, ale przynajmniej jak Was chęć najdzie to macie faceta obok! A ja bidna nic :--
-(
Mama Helenki ten sos bardzo łatwo się robi. Smażę jakieś warzywka na patelni, mięko, jak chcesz. Doprawiam do smaku. Potem dodaję jedno jajko żeby się warzywka nie rozleciały później, jak się jajko usmaży to dodaję śmietanę i czekam aż się trochę podgotuje. A później to jak już kto woli albo dodać makaron do sosu i wymieszać albo sos do makaronu do miski.
Mi zawsze dobre wychodzi. Radek mnie tego nauczyłw końcu gastronomie skończył :-):-)
I NA JUTRO POMYSŁ NA OBIAD MAM. A POWIEDZ MI JESZCZE, MOGĄ BYĆ MROŻONKI?Mama Helenki ten sos bardzo łatwo się robi. Smażę jakieś warzywka na patelni, mięko, jak chcesz. Doprawiam do smaku. Potem dodaję jedno jajko żeby się warzywka nie rozleciały później, jak się jajko usmaży to dodaję śmietanę i czekam aż się trochę podgotuje. A później to jak już kto woli albo dodać makaron do sosu i wymieszać albo sos do makaronu do miski.![]()