reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No do mojego to co chwilę jakaś panna wypisuje a mnie aż trafia. Tym bardziej że Radek to typ flirciarza! Ja to mu chyba numer zmienię i książkę telefoniczną sama skompletuje :crazy:

reklama
Ja Radka co chwilę leje! Niech wie kto ma ostatnie i pierwsze słowo w tym związku! A że się daje bić to inna sprawa :-D:-D

Słuchajcie, a może znacie taką mała chudzinkę, która szuka sukni ślubnej nie drogo?
Do 165cm wzrostu, rozm 34-36

Niestety nie pomogę... :-(

...
Ja właśnie śniadanko sobie jem,, spaghetti z jasnym sosem mniam mniam ;-);-);-)
będę miała jeszcze na obiadek.

...
A napisz jak robisz... Ja też czasami robię ale odgrzewane juz jest ćwe... Może masz jakiś lepszy sposób :tak:

... a w nocy coś mu sie sniło i sie tulic zaczął wszystko było by ok gdyby jakiejś madzi nie wołał:angry::angry::angry::angry::angry::angry: zła byłam jak osa nici z sexu i jeszcze go opieprzyłam na czym swiat stoi:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

U mnie wczoraj też niestety nici z sexu :dry: Możesz teraz poużywać sobie na nim, założę się ze będzie milusi jak nigdy :-D:rofl2:

Do mojego też panienki piszą :baffled: Ale on nie lubi namolnych :-D Więc śpię spokojnie :tak::-D A flirciarzem też nie jest:rofl2:

Witam.
Aleście kobity napisały !!!
Kiedy ja to przeczytam.
Musiałam czekać aż D do pracy pójdzie i obsłużyć pana przed wyjściem.:-D:-D:-D
Teraz mam chwilkę,ale zaraz wypadam do przedszkola z kucykami dzieciaczki pooprowadzać. Postaram się szybko nadrobić zaległości.:tak:

Nici z seksu tu piszecie, ale przynajmniej jak Was chęć najdzie to macie faceta obok! A ja bidna nic :-:)-:)-(

Mama Helenki ten sos bardzo łatwo się robi. Smażę jakieś warzywka na patelni, mięko, jak chcesz. Doprawiam do smaku. Potem dodaję jedno jajko żeby się warzywka nie rozleciały później, jak się jajko usmaży to dodaję śmietanę i czekam aż się trochę podgotuje. A później to jak już kto woli albo dodać makaron do sosu i wymieszać albo sos do makaronu do miski. :-D:-D:-D

Mi zawsze dobre wychodzi. Radek mnie tego nauczył :tak::tak::tak: w końcu gastronomie skończył :-):-)

Szkoda że tak późno o tym piszesz. Ale troche za krótka by była na mnie bo ja mam 172cm :-(
oj zdecydowanie, chyba że w rzecze ślubować będziecie:-D
a ja wczoraj nie miałam tulenie moje kochanie padło zanim ja doszłam do łóżka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a w nocy coś mu sie sniło i sie tulic zaczął wszystko było by ok gdyby jakiejś madzi nie wołał:angry::angry::angry::angry::angry::angry: zła byłam jak osa nici z sexu i jeszcze go opieprzyłam na czym swiat stoi:angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Zagryzłabym przez sen. No ale nam też śnią się inni panowie...

Mi tu pogodynka mówi, ze snieg i zimno, a ja tyle latania mam dzisiaj. Dobrze, że umówiłam się z brata żoną, że mała jej zostawię, bo takie wiatrzysko, że przewiałoby ją ze wszystkich stron.

Ale bym się jakiegoś dobrego drinka napiła. A w barku same wina mam no :baffled:
teraz :confused: ja to moze pod wieczor winka sobie chlusne :rofl2::rofl2::rofl2:

Witam.
Aleście kobity napisały !!!
Kiedy ja to przeczytam.
Musiałam czekać aż D do pracy pójdzie i obsłużyć pana przed wyjściem.:-D:-D:-D
Teraz mam chwilkę,ale zaraz wypadam do przedszkola z kucykami dzieciaczki pooprowadzać. Postaram się szybko nadrobić zaległości.:tak:
no a masz co czytac - bo dziewczyny Cie podziwialy :rofl2::rofl2::rofl2:

Nici z seksu tu piszecie, ale przynajmniej jak Was chęć najdzie to macie faceta obok! A ja bidna nic :-:)-:)-(

Mama Helenki ten sos bardzo łatwo się robi. Smażę jakieś warzywka na patelni, mięko, jak chcesz. Doprawiam do smaku. Potem dodaję jedno jajko żeby się warzywka nie rozleciały później, jak się jajko usmaży to dodaję śmietanę i czekam aż się trochę podgotuje. A później to jak już kto woli albo dodać makaron do sosu i wymieszać albo sos do makaronu do miski. :-D:-D:-D

Mi zawsze dobre wychodzi. Radek mnie tego nauczył :tak::tak::tak: w końcu gastronomie skończył :-):-)
no musze chyba sprobowac

a tak co do m to moj tez nie nalezy do takich co by flirtowal za moimi plecami zreszta jak cos mu zawsze przyjdzie to mi o tym mowi wiec darze go ogromnym zaufaniem i oby tak zostalo do konca :tak::tak::tak::tak:

a ja ide sobie pizze do mikrofali wsadzic bo glodna jestem :-D:-D:-D

reklama
I NA JUTRO POMYSŁ NA OBIAD MAM. A POWIEDZ MI JESZCZE, MOGĄ BYĆ MROŻONKI?
Przepraszam, że krzyczę, ale mała wali mi w klawiaturę i ciągle coś przestawia

Do góry